nevrijeme je uradilo svoje
Who let the dogs out
Aaa, dobar im je ovaj scifi, samo da nije poljski. Neke stvari s kojima ubijaju po cio dan ne daju jer nisu dio zvanične Syfy grupe. Kao recimo Onaj "legend of the seeker", mada sam skeptik da li se što propušta.
Evo da se već ujedem za jezik. Prošle nedelje je pisalo u njihovoj najavi programa da pustaju u to vrijeme nekakav film "Danika", a u reklamama da pustaju ovu seriju "Seeker", ali danas bi trebalo da bude i po najavi programa. Ali ovo gore stoji, ovaj scifi ne prati program zvaničnog SciFija, a evo i primjera:
poljski SciFi
http://translate.google.com/translat...ial%26hs%3DZwd
UK SciFi
http://www.scifi.co.uk/schedule/
Last edited by nedjon; 15-10-09 at 06:25.
sta bi sa AXN-om, hoce li ga ukljucivat?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Za sad nema nista od AXN-a!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ima li animal planet na ttv titlove?
trebalo bi cini mi se
ima bugarske i slovenacke, ali nasih nema, a na bbm je bilo cini mi se
na TTV na sluzbenim receiverima Animal Planet nema titlove, neka je greška kod Bugara koji ga uplinkaju na satelit
no imaš titlove na DigiTV-u .. Intelsat/Thor
da i rade bez greske![]()
Sto je sa Survivorom?
Skremblovan,Pro Tv ima pravo prenosa za CG,jbt ovo postaje nenormlano,nekla sprdnja od televizije otkupi Survivor i skrembluju se i Fox i Atv!
Meni Pro Tv qrca ne valja,ali srecom ne gledam Survivor,pa me ne pogadja toliko![]()
Survivor za CG ima na Extra TV na ProTV koja je krenula sa programom
eo sad vidjeh da nema kanala 76, da to nije nesto novo ili je tako odavno?
total ja totalni shit, digi bolja ponuda a još besplatna.
Najjaci su mi ovi likovi koji kazu da Digi ima bolju ponudu kanala od TTV-a
Znam ja da nekima odgovara to sto je Digi jeftin i sve,ali poredit ponudu Digija i TTV-a za nase trziste je najblaze receno GLUPO
Oni samo ulazu u...ma vi sve znate zasto bih ja sad o tome govorio,je'l tako Starwalker![]()
Digi tv ponuda zasebno za odredjenu zemlju je nikakva al ovakva kakva sad moze da se gleda s 5 paketa iz 5 zemalja sve tri kablovska opertera zajedno nisu joj ni blizu
domaci bez zamracivanja!!!
rts1,rts2,b92,,rtl hrvatska,nova tv,obn,tv kosava,dm sat,minimax serbia,rt vojvodina1.
a onda sve titlovano
diskavery,hbo adria,hbo comedy,nat geo,nar geo wild,explorer,reality chanel,tv 1000,hallmark,travel,anumal planet,zone romantica i to su samo kanali koje vredi pominjati a tu je jos dosta lokalnih kanala iz srb i hrv
a o ponudi sporta suvisno je ista govoriti...
naravno nije sve ovo vjecno ali dok traje traje :hardrock:
Darko to je druga stvar
Ma trajace to, ne sjekiraj se
Napokon vidljiv prevod na Animal Planetu,fala qrcu vise!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
eo sinoc i danas ne mogu nista pogledat' na total, sve vreme prekida slika. je li ovo samo do mene?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks