Sto cini Rubin...
jeste,zakucavanje, znam da sam nesto zaboraviorangers isto bio neki smijesan gol, neka parabola, ne znam kako se lopta i digla i spustila onako.
inace, inter djeluje prilicno bezveze, koliko sam ja uspio da vidim. samuel 2-2 glavom sjajno.
golovi i na drugim mecevima, sto se radi veceras
Last edited by To Madeira; 20-10-09 at 20:53.
Sto cini Rubin...
posle 2 gola liverpoolu joveta pocinje sa klupe, sramota...
inter nastavlja niz remija
kakvo dobro kolo za kladionice, ihaaa, nikad nisu zaradili ko nocas cini mi se...
barsa, inter (ocekivano), L'pool, rengers... mali je broj tih koji nisu stavili nekog od ovih na tiket...
AJMO CRNA GORO !!!
nijedna 0 veceras, masu prelijepih golova, Arena za potpuni dozivljaj, Nebojsina najava i prisjecanje na domete SFRJ timova u 80-im i njegova konstatacija da je Gazzaev "i tada imao brkove"
sjajno vece
Jao, nisam odavno bio srećniji.
Izgubila Barselona od simpatičnih Rusa. Kakva banja.
Mislim, da od noćas, laciale, opmne i FC Barcelona otkuvavaju veš isključivo u kazanu i to na tihoj vatri.
INTERESANTNO: Noćas je svaka utakmica došla 3+ osim one na kojoj se to najviše očekivalo (AZ Alkmar - Arsenal). Definitivno se svuđe namješta. Ovo je sramota.
Prenos lige sampiona arenasporta je za cistu desetku.Komentator fenomenalan,odlicno je primjetio autogol Lusija,meni je izgledalo da ga je Milevsky dao,svaka mu cast.Ukljucuju se na golove i sanse,posle utakmica odmah pregled golova.Odavno nije bilo ovako uzbudljivo gledat fudbal
Milo mi je sto svaka ekipa igra fudbal,sto svako svakoga moze da dobije.Primjer poraz Barselone,sokantan.Iako svi kazu kako su rezultati nerealni,sem Barse i donekle Intera,ovo je kolo realno bilo za izbjegavanje.
Olimpijakos dobio,ali srecno
Liverpul izgubio,po meni realno,jer su bili bez Toresa i u strasno losoj su formi,a i gazde Liverpula su se okomile na Beniteza.
Arsenal nerijeseno,potpuno realno
Pobjeda Sevilje-realno
Pobjeda Fiorentine-realno
Poraz Rendzersa-nesrecno jer su promasili penal i primili 3 autogola
Inter je morao da promijeni formaciju u prvom pol i na svom terenu da igra sa jednim spicom,koji je potpuno nespreman i povrijedjen,tako da ne cudi los rezultat
Pa dobro... Dosta iznenadjenja,dosta golova... Dobra noc u LS. Barcelona konacno kixala,Lion odlican,L'pool vrlo blijedo. Neka oni posalju Rafu u Milan,zahvalio bih im. Kakva goleada na Debrecen-Fiore. Inter u svom stilu u LS. Jedva cekam taj pregled nocas.
DICIOTTO
u Koliko je pregled nocas?
Kompleksasi jedni....
Barselona izgubila od Rubina na camp nou,a Inter nerijeseno uz auto go Lucia,i svi hejt bacate na Inter koji je bio jos i osakacen da povredama.
Kompleksasi jedni!
0-4,0-5!
CAO!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Bitno je da je Zlatko dao gol i ispunio svoj prosjek u LS.![]()
jos si mi ti falio nocas...
Stankovic opet dao go!!!
Toliko o neznalicama i ostalim hejterima koji su pljuvali po njemu na ljeto...Najbolji igrac do sad!!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Svaka cast Unirei, god da su.
ahahaha, odma se potezhe 0:4... i mi kopleksashi. Pozdrav iz Kijeva![]()
Slazem se.
lagano klizanje, slično onome protiv Bazela prošle godine... s obzirom da inter nije dobio, nije smak svijeta. mada se ovo ne smije više dešavat. ovo su mečevi koji se lome u prvih 20 minuta i onda se umrtvi igra i gotovo. presjekao ih 1. go rubina, onda su se vratili odma u 2. poluvrijeme i kad se očekivalo 2:1 ono... ateriranje! dobro, što da se radi... dešava se i najboljima!
razumijem da je ovo srećan dan za pojedince, jer je Barsa razočarala... jbg neka traže zadovoljstvo u tuđoj nezgodi, kad već od svojih favorita 5 6 godina ne dobijaju ništa u evropu
dosta čudnih rezultata... lion iznenadio (a možda i nije, ako se pogleda liverpoulova igra). sevilja gazi ka 1/8 i to kao 1. az se spasio, olipijakos ipak dobio. fiorentina qq kolko golova a sve u prvih 30-ak minuta. inter se isto zajebao, moga je iskoristit ovo da se nađe na 1. mjesto u grupu. i tu se poslije 2:2 očekivao 3. gol intera!
ako je neko gledao utakmicu barse video bi da su uspeli da promase sve zivo, jedna precka, dve stative, stotinu stoprocentnih sansi, ali ovo je bila jedna od onih noci kada se ne moze dati gol. rubin je imao dva suta, prvi sa tridesetak metara, a drugi iz kontre posle greske tourea cini mi se, ibrin gol dobar. sve u svemu, vidimo se u rusiji
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Prejak je Rubin za BarCelonu![]()
deuscroix
Lion po meni sasvim očekivano, bar taj X2, s obzirom na neigranje Toresa i izlazak Džerarda... Ljudi igraju fenomenalno ove godine, i to je to.
Barselonin rezultat ne kapiram nikako, a svaki je dan ljepši kad neko ponizi Rendžerse![]()
auu kakvi rezultati-ovo se nije vidjalo do sad.
bilo je zaista strasnih golova i zaista Arenasport je pun pogodak.
Mislim da ce barsa i inter u medjusobnom duelu odlucivati ko ce u osminu finala![]()
Inter raspad, imali su ukupno 3 sanse i bucnuli 2 gola. Dinamo je trebao da ih nabusi kao kantu, promasili su 3-4 100% sanse. Kukala im majka neznavena, oni oce da osvoje LS sa onakvom procitanom igrom. Lijevi bek do veznog, ovaj petlja nesto i vraca beku, ovaj petlja opet i zavrce loptu u kazneni. Naravno, ovo pod uslovom da je ne izgube nedje usput.
I treba pljuvat po Interu, Barselona je kiksala rezultatski al je zato imala 10 velikih sansi, 2 precke, konstantnu inicijativu. Rubin je junacki na kontru i projektil iz Rusije dobio utakmicu, al opet svaka im cast. Ima blaugrana da se posere na Inter kad budu igrali, jedino ako budu imali srece pa da izvuku neki casni poraz od 2-0. Murinjo goni se u *****. Dajte Mancinija nazad, neka puca sa svih strana, nek curi krv, al bar da vidimo malo ofanzivnog fudbala![]()
Jedna metla u srednjem redu i to ti je to
Vlado javljam se da svoj krst nosim, necu kao neki navijaci odavde posle andaluzijskog gostovanja izbjegavati ovu destinaciju. Drago mi je da si ti konacno nasao srecu pa uzivaj u ovim velicanstvenim trenutcima, ko zna kad kaznena ekspedicija bude posjecivala Madrid moguce da navrati u bordo-tegetnim bojama.
Neka mi neko objasni zasto se Kase raduje, on ocigledno ne shvata da ovaj remi Intera moze biti gori po Intera, od ovoga poraza po Barsu, nego je zaslijepljen mrznjom prema katalonskom gigantu da ne vidi da se milanskom klubicu i portugalskom filozofu drma tlo pod nogama.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks