Ponovo nagadjas do iznemoglosti...
Ponovo nagadjas do iznemoglosti...
Sale imam pitanje, al tesko da ti imas odgovor na njega. Jel' Arena sport ekskluzivitet Extra tv-a ili ce svi kablovski distributeri moci da u svoje ponude uvrste Arenu?
svi kablovski operateri ce moci da uvrste tv arenu u svoju ponudu, sada samo zavisi da li oni to zele!
Da, Arena nece biti niciji ekskluzivitet,svako ko zeli moci ce da je uvrsti u ponudu!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kisjelo grozdje?![]()
jel ce biti zakljucana arena za vrijeme L sampiona italijna...?
svaka casta veceras sam uziovao u golovima spanacai ocekujem argentinu sada da da koji gol svaka pohvala za tv
![]()
...i carobni lik mlade zene u srcu sacuv'o sam svom...
Nisu nagadjanja sto se tice ovog dijela za arena sport.TV arena ima vrlo jasnu politiku ulaska na sva trzista, a ovo sto se tice Telekoma nije tesko pogoditi sto ce te vi napraviti u datoj situaciji. Vjeruj mi vise bih se iznenadio 7-ci na LOTO nego da vi pustite komletnu ponudu TV arenasport prije nego pocne da se naplacuje.
neko je ranije postavio link na uefin sajt gdje se objasnjava ko ima koja prava
http://www.uefa.com/uefa/keytopics/k...id=847029.html
lokalne televizije (u nasem slucaju IN) biraju utakmicu koju prenose, a pay tv stanice (arena) ima pravo na prenos i snimke ostalih utakmica.
za ocekivati je da ce postojati koordinacija, te da nece biti preklapanja.
Samo za vlada novi ESPN (NFL) feed na Extra TV: http://www.espnamerica.com/portal/ne...=nfl®ion=me![]()
Samo za tebe Sale:
Sto bi zvali kad znamo odgovor, cim im se pruzi prilika da nas klepe po dzepu :mad:Hvala na ukazanom poverenju i interesovanju za naše TV programe. Ja bih zaista volela da Extra TV omogući svojim pretplatnicima da gledaju sva tri naša kanala. Ipak, ta odluka zavisi samo od njih.Mislim da je najbolje da pozovete vašeg operatera telefonom na broj 1500 i saznate od kada će biti moguće pratiti i ostala dva naša programa
Last edited by Poseydon; 15-10-09 at 13:40.
@Poseydon svaka cast....
Haha, a znamo mi to..
Dobices zahvlanicu od onog sa bradom...![]()
Pusti zahvalnice no dajte te arene.Dzabe ste sve dobili...
CMC je ponovo onair.
Bolje da si Arenu pustio
Hvala na ukazanom poverenju i interesovanju za naše TV programe. Ja bih zaista volela da Extra TV omogući svojim pretplatnicima da gledaju sva tri naša kanala. Ipak, ta odluka zavisi samo od njih.Mislim da je najbolje da pozovete vašeg operatera telefonom na broj 1500 i saznate od kada će biti moguće pratiti i ostala dva naša programa
e sale sale, cojek te poklopio...
ja mislim da i ova predstavnica Arene samo mnogo pretpostavlja, ne zna ona sta Sale zna :mrgreen:
(nečitko)
mene je interesantno sto je i ona cula za broj 1500
xaxaxaxax
to je broj opste poznat svuda u svjetu)))))))))
Dobri dan dobri ljudi
Iz Crne Core sam, korisnik sam Extra tv-a i u njemu je startovao vas kanal
ali samo arena sport 1 pa me zanima ako nije u pitanju poslovna tajna da
li je Extra tv otkupio prava za emitovanje samo jednog kanala ili za sve
vase kanale
Dobar dan
Hvala na ukazanom poverenju i interesovanju za naše TV kanale. Ja bih zaista volela
da Extra TV omogući svojim pretplatnicima da gledaju sva tri naša kanala. Ipak, ta
odluka zavisi samo od njih. Mislim da je najbolje da pozovete vašeg operatera
telefonom na broj 1500 i saznate od kada će biti moguće pratiti i ostala dva naša
programa.
Srdačan pozdrav
Milena Krstić
www.tvarenasport.com
Pa teta Milena vas na lijep način želi "nahuškat" da napadnate Extra TV da KUPE od njih prava i za ostala dva kanala. Teta Milena jako dobro zna šta radi
Ne budite naivni, sve Extra TV masno placa po broju korisnika. Da je Extra TV kupio prava i za AS2 i AS3 bili bi vec odavno u ponudi. Ocigledno im je ta investicija preskupa, pa su se odlucili samo za jedan kanal, barem za prvu ruku.![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks