Je li imao ko problema sa snimanjem ovih dana? Meni nece da snima nista, ili moze bit da nema mjesta![]()
Je li imao ko problema sa snimanjem ovih dana? Meni nece da snima nista, ili moze bit da nema mjesta![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
STB bi trebao sam da cisti stare snimke. Vidi u spisku snimljenih emisija da li neke imaju znak ! pored naziva i upozorenje da ce uskoro biti ociscene. Probaj i da rucno ocistis neke snimke koji ti ne trebaju, pa onda probaj snimanje.
Nema nikakvog znaka upozorenja ali vidim da mi nema nekih starih snimaka, pa ili je to sam izbrisao ili je neko od ukucana ali ne vjerujem jer sam 100 x rekla da ne brisu... Ali dobro, nema veze. Uglavnom sam ja izbrisala jos neke koji mi ne trebaju, i evo sad radi sve bez problema.
Evo nije bilo potrebe, sad je sve okOriginally Posted by Emill
![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Prvo da ti se ne bi desilo da kad se HDD napuni, emisije koje ti to ne želiš budu obrisane, udji u snimljenu emisiju koja ti je bitna, pa klikni "Zadrži do", pa onda "Ručno", da ti on automatski ne obriše emisije koje ti ne želiš.
Što se tiče popunjenosti HDD-a nju uvijek možeš pratiti, idi na Menu-Podešavanja-Opšta podešavanja-Sistemske informacije-Sistemski resursi i tu imaš Disk usage (pokazuje ti koliko % slobodnog prostora još imaš).
Koliko je tacno da se ukida NOVA TV sa EXTRA TV???
Nesto se pominje zbog PRO TV...
Koliko kosta zakup opreme i instalaciona taksa za nove korisnike?
Cini mi se da je prosla ona akcija od 50 eura. Sad je 100 eura iznajmljivanje opreme i instal. taksa.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Valjda je i dalje za ADSL korisnike prikljucak 1 eur, a za ostale 50 eur, bar tako pise http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=565
provjericu... ili pozovi 1500 oni ce znati tacno odmah![]()
Dobro, apsolvirali smo da usb prikljucak na STB ne moze da se koristi. Nekad ce vjerovatno da se pokaze da moze da se koristi, jer nije tako davno bilo kad ni adsl nije mogao da se koristi bez ISDN-a. Ono sto me zanima jeste da li taj prikljucak ima i kakvu namjenu u zemljama gdje postoji extra tv i koje su svakako uredjenije trziste od naseg?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Nema.
Restartujte STB, ceka vas nova aplikacija...![]()
Ne dobih odgovor za NOVU TV ...
Chat. Dobra ideja.
Evo uskoro arena sport 1 , samo da ne bude u dodatnom paketu .....
Bice u osnovnom paketu
O cemu vi to?
O snila baba sto joj milo bilo...
http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=2033
Od danas Extra TV chat
12.10.2009.
Korisnici Extra TV -a T-Com-a od danas imaju mogućnost da preko mobilnog telefona čatuju na tv ekranu. ExtraTV chat je još jedan u nizu mnogobrojnih servisa koji potvrđuju funkcionalnu superiornost Extra TV -a.
Novi servis namijenjen je prije svega mladima i služi da slanje SMS poruka koje se ispisuju na tv ekranu (posebna aplikacija u meniju Extra TV-a). Korisnicima je na raspolaganju chat soba na kojoj se prikazuju poslate poruke.
Slanje poruka je moguće samo sa 067 broja, a cijena poruke zavisi od izabranog paketa korisnika 067 mreže.
SMS poruke se ažuriraju svakih 10 sekundi, a ExtraTV korisnik može da pregleda poruke samo ako se registruje. Detaljna uputstva o registraciji nalaze se na ekranu, na Extra TV meniju/Extra/Chat.
Extra TV korisnici imaju pristup velikom broju servisa, ili Extra TV funkcija, poput telefonskog imenika, malih oglasa, izvještaja sa berze, vremenske prognoze, internet portala CafeMontenegro, popularnih igrica (Extra zabava), Videoteke, besplatnog snimanja programa, zakazivanja snimanja preko sms-a ili interneta i još puno toga.
Za korišćenje Extra TV servisa moguće se prijaviti online, na stranici www.t-com.me, u svim T-Centrima, kao i besplatnim pozivom na broj 1500.
Last edited by Sale; 12-10-09 at 13:37.
Veliki broj servisa, a premali broj kanala...
bice navalica na ovaj chat :mrgreen:
(nečitko)
Koja je svrha pored skype-a, facebook-a i ostalih raspoloživh chatova na netu , trošiti resurse extra-tv-a na chatovanje? Još malo zarade od sms poruka ? Udaljavanje od jadnog izbora kanala? Bacanje prašine u oči da nešto radite? Pokrivanje termina "unapređenje" platforme? Rasterećivanje mreže? Možda neki imbecil ima potrebu da mu se "sms gluposti" objavljuju javno na tv ali mislim da je broj takvih premali da bi ste nešto zaradili. - Idemo dalje!
Restartujte STB... svi korisnici sa start paketom - ceka vas novi kanal na poziciji 17![]()
Last edited by Sale; 12-10-09 at 15:55.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks