Jönköpings Södra - Falkenbergs 2 2.75
St.Petersburg 1 ruski hokej
Avangard Omsk - Metallurg Novokuznetsk 1 1.40
Metallurg Magnitogorsk - Dynamo Moscow 1 1.80
Ja cu sastavit nesto za danas od ovih vasih fixeva.....Samo neka ne dobijem drste se........![]()
ruski hokej
st.petersburg 1
magnit 1
dinamo r +p
lada -p
Vise golova
i manje golova
od 5.5
ne stigoh da uplatim ove singapurćane a svi nešto bačali 4+ kao gostu fali odbrana itd.evo 60min i još je 0:0![]()
Santos-Victoria 2 @4,00
Brazil Seria A
Početak 21:00
Santos bez 8 igrača prve postave.Bez dva jako važna Paulo Enrique (23 utakmica / 7 golova) i Jean (17 utakmica / 5 golova),igraju protiv momčadi koja ih je u 7 mjesecu pobjedila 6:2 doma.
Ovo mi je stiglo na imejl !!! Ja cu probati vi kako hocete,ne znam sta ce bit...poz
Landskrona bijase blokirana sad kad sam uplacivao,u Bookmakers...
Igrao sam:
Falkenberg-2
Rize -1
Sandsval -P1+
Kruzeiro -2
St.Petersburg-1 hokej
S.Cherepov -6+ hokej
Ima li junaka da mi sastavi 99% siguran tiket, kvota 2,5 za nocas? bash je 'itnja...
Tesko da ima takvih![]()
Ja snosim odgovornost chim Ja uplacujem...
jes, sad i ja vidjeh da su je blokirali. u tom slucaju velika vjerovatnoca da ce doci x. bice da su svi jurnuli da uplate na gosta
Who let the dogs out
koju su blokirali?santos?
ja sam poslao da se uplati tiket pa dako stigne.
mislim da bi trebali prvo mi koji kopamo fixeve da odigramo pa onda da se kači inače će uskoro sve bit blokirano za nas.sat dva prije utakmice okačit i gotovo
![]()
Ja namjeravam da je uplatim.....
kod ovih divljana u LOB moze
Odigrah i ja u Premier glibavi, i morao sam da cekam da zovnu centralu. Kad dobih tiket, oni smanjili kvotu. :mad:
Nadam se da nije niko sa cafemontenegro bacio 500 eura na 2 pa su blokirali? :grin:
Moze i u Futuru, mada malo mi je bila dvojka 3.1 pa sam stavio 2-2 6.25![]()
Kreč, kolica i mešalica.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks