vec znamo sinisam-in odgovor
"potro nije bio na nivou iz polufinala i zato je federer pobijedio"
kakva je to glupa prica ako bude igrao ovako ako bude igrao onako.....vratio se nadal i izduvao ga...tisina....nego mora da je potro odigrao mec sezone
octavian, sinisa i jos par pojedinaca, objasnicete ljudima sto nema topica o tenisu na cdm-u![]()
pa kad budete, da kazem, zreli potpuno, otvorice se tema, jer mi je nesto zao da vas banujem
a za druge pdf-ove, vidim li i jednu provokaciju na racun sinise, taj ce biti banovan, isto tako i ti sinisa budes li "podgrijavao" druge i sl
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
upozorenja nece biti nego ban na 6mj, i nece me zanimati jeste li stari forumasi, dal na drugim djelovima foruma normalno pisete i sl
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Povratak i druge Belgijanke, prelijepe Enan. Ana Ivanović kaže da joj je drago. Vjerujete li joj?
didi, pusti djecu da se igraju. citati sinisu na ste srca je zdravije nego dva rovita jajeta. bez sexa mogu pola godine, bez njegovih postova tesko.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Nole dobio Troickog ekspresno u Pekingu: 6-3, 6-0, četvrtfinale igra sa Verdaskom.
Nole u finalu, čime je povratio 3. mjesto. Igra protiv Čilića, sa kojim ima 3-0 u pobjedama. Čilić izbacio Nadala.
Forza Čilić!!!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Cilic je razbio Nadala. Rafa nije ni sjenka onog igraca od prije, a jos gore po njega je to sto su za poslednjih godinu dana nekoliko igraca usli u opasno dobru formu. Rafi ne odgovaraju visoki igraci koji lako izlaze na kraj sa njegovim visokim spinovima (Soderling, Del Potro, pa sad Cilic) i svi su ga lagano dobijali. Ipak, ovakva dva poraza (DP 6-2,6-2,6-2, pa Cilic 6-1,6-3) nije ni Fedex vezao od nize rangiranih igraca kad je bio u najvecoj krizi. Rafa je izgubio mnogo misicne mase, a on bez misica prosto ne moze da igra. Novak je dosta dobro igrao na ovom turniru, vraca se na trece mjesto, i mislim da sjutra ne bi trebalo da ima problema sa Marinom. Ako pak Cilic osvoji turnir i odigra dobro Masters u Sangaju ima sanse da se plasira na zavrsni Masters, sto bi bilo fantasticno.
Bravo za Novaka.
Bice bolje...![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Nema kud bolje![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Uze Novak 500.000 dolara, ne boj seVidi se da je novi trener napravio za par mjeseci napredak u igri Djokovica. Sad mi lici na onog od prije 2 godine. Ako ovako nastavi, sledeca godina je njegova.
Novak Đoković - Nikolaj Davidenko 6:4, 4:6, 6:7
Kako je Novak odbio Britance
Jedan od najboljih tenisera današnjice Novak Djoković u intervju za londonski "Tajms" po prvi put je javno progovorio o nekadašnjoj želji Britanaca da ga angažuju za svoj nacionalni tim, i to plate velikim novcem. Srpski teniser je u Šangaju engleskom novinaru vrlo jednostavno objasnio situaciju i dilemu u kojoj se (nije) našao:
" Da budem iskren, razgovori koje je započela teniska federacija Velike Britanije su bili ozbiljni. Nudjeno mi je mnogo mogućnosti, a želeli su još nekoga pored Marija. Medjutim, čemu sve to? Ja sam Srbin i ponosan sam što sam Srbin, nisam želeo sve to da pokvarim samo zbog činjenice da mi neko nudi bolje materijalne uslove. Počeo sam da zaradjujem novac, trener je počeo da putuje sa mnom... To je bila isključivo moja odluka" rekao je izmedju ostalog Novak Djoković za "Tajms" i tako po prvi put javno potvrdio ono što se u teniskim "kuloarima" šuškalo već par godina...
sta radi stalker...
massive respect za carolinu danas.
Tomi Haas dobio svinjski grip! Pih, kako se tom covjeku nece, taman ozdravi i pocne dobro da igra i opet neki peh! U pm, steta za onakvog igraca.
A Rafa "sportsman" samo neka je zdravo, kad je njegov prijatelj Gasquet uhvacen da smrce branio ga je na sva usta, a sad kaze da Agasija treba (posthumno) kazniti! Svako pokaze svoje pravo lice, prije ili kasnije. Na malom prostoru je pokazao veliko licemjerje.
Mislio sam gledajuci Federera ranijih dana da ce lagano da osvoji turnir u Bazelu jer je u nevjerovatno dobroj formi i pruzao je fantasticne partije. Ovo danas je bila velika pobjeda Djokovica koji je sjajnom igrom odvalio Fedexa, cestitam.
Kakvo razbijanje,objasnio Rogeru neke stvari,ubio ga sa osnovne linije!!!
Nije zaplakao Roger,cudno,bas cudno...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks