Trollhatan-Qviding 1 2.30 kvota Svedska 1 liga.....
Razlog zbog ovoga je taj sto trolhatan se vadi vec nekoliko kola,cak je i iznenadio zadnju u goste dobio 4:3 ili tako nesto ne sjecam se ali kvota je bila ogromna.....mislim da ce ovu dobit...... moze doc x-1 ili 0-2
To je X kao kuca drugari...
Trapatoni i Lipi su stari prijatelji. Italija s bodom ovjerava prvo mjesto, za Irsku je situacija malo slozenija ali nimalo teska...
U slucaju da Bugari dobiju na Kipar (sto je dosta tesko) Ircima s ovim bodom treba samo bod protiv nas u Dablin.
Irci se nece zalijetat puno, jer u slucaju da Bugari dobiju a oni izgube od zabara imaju utakmicu s nama koju moraju da dobiju a ne vjerujem da ce sebi nametat takav pritisak...
Jedino je lose to sto utakmica pocinje prakticno kad ova zavrsava, tako da sve zavisi od meca na Kipru, u slucaju nekog remija ili eventualne pobjede Kipra, Irci smiju i da izgube mec...
PS: Zanimljiva informacija, Danska nije izgubila mec u kvalifikacijama za svjetsko kod kuce zadnjih 28 godina.
Last edited by Mad_dog_KO; 10-10-09 at 11:12.
Bijo si poziw koi se neodbija
U sporting je japan jedinica 1.4.. :mad: Brzo li smanjise kvotu?
zna li ko dobar sajt za tipove?
idi na www.kladionicar.com pa se registruj na forum.
Bosna 2
Ukrajina 1X
Gruzija X2(ovdje je odlicna kvota 2.20, a gruzijci igraju u najjacem sastavu)
Izrael 1
Italija X2
Kostarika 1
Meksiko 1
bosna prosla, ukrajina isto, gruzija dolazi... aj da'ko me posluzi malo sreca za ove ostale![]()
Last edited by Mojsije; 10-10-09 at 19:41.
Samo bih vam dodao novu info HONDURAS - USA 1 ili 1X,kvota bas pada na Honduras!
I kao Bolivia - Brazil ,igraci Bolivije strajkuju jer nisu im neki novci isplaceni od ne znam ni ja kad,pa je muka da se nadju 22 igraca za A tim.Tako da ...
Danska - Sweden,nesto mi to mirise na X, ne bi bilo prvi put da se oni dogovaraju...Mislim da X svima odgovara,mada vidim da kvota pada na Sweden....
ne znam kakav im je forum-pogledacu, ali onaj sajt je katastrofa za tipove...cuo sam da imaju neki sajtovi(forumi) strani koji su dobri ali se i tesko moze registrovati...
ne treba ti bolji od ovoga odje...
imamo i mi nekad dobrih da ne recem sjajnih strefova!
sad cu da uplatim ove tvoje fixeve, pa cemo vidjeti![]()
ITALY: Serie C2/A
Pro Sesto - Feralpisalo X 3,00
nažalost niđe nisam našao kod mene u kladionice da je odigram.u hrvatskoj i srbiji ima samo u par kladionica al se blokira žešće.može i x-x ili 0-0 tačan rezultat
ima li u lob ova italijanska x?
Dade ga japan...
Shto mislite za ovu ukrajinu popodne da se igra singl?
dade i to autogol prvo a onda i japaneri još jedan
čim ođe zakukam ulete golovi![]()
Japan - Scotland 2-0![]()
a vi suJmate :P
Villarreal B - Rayo Vallecano 2 10/10
Tiket: Betis-Real Union 1 Torino-Modena 1 Celta-Albacete 1 Norway - South Africa 1
da i ta norveška se pominje nešto često po netu.ja odigrah nešto ne brzaka, jer sam mislio da ću imat neke rabote, pa ne mogu se opet do kladionice vucat
.
možda doveče se nešto doda![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks