i ja primijetih za sa samo 2, 3 plusa zaradih 10 bodova. koja je fora vrednovanja plusa?
e fala vi
vidocg (ne mogu oni mene nista)
stivi
jakuza
na plusevima , sad imam +2, jeeee, srecan sam, xaxaxax, salim se
inace sa imam 5 pozitivnih i 5 negativnih, a na +2 sam ??....oce li neko od admina koji su stavljali ovo objasnit na kojem principu ovo radi da ne razbijamo glavu mi
mislim da bi trebali da znaju cim su stavili ovo...
a u medjuvremenu nastavite da mi davate pluseve![]()
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Zavisi ko ti daje plus, na kom podforumu i da li si to potvrdio. Potvrdjuje se tako sto platis pice onome ko ti daje + a slomis nogu onom ko ti daje -
Ja ti dadoh minus, cisto da se malo salimo![]()
Kako Vaša bolest ?
ja cu vala tebe jedan pljus dat![]()
AJMO CRNA GORO !!!
eh, ne racunam ja te poklonjene
ali hvala svakom slucaju![]()
Kako Vaša bolest ?
nidje ne vidim ovu opciju, pokusao sam u user cp ali nista, pojasnjenje ako moze. I nemojte zamjerit ako se izglupirah sto![]()
Ako ti nije tesko citaj od pocetka pa ces sve naci
nije naravno hvala.
Ko mi je da rep hvala mu puno,ili neka se javi da mu dam na svaki post po 1 ako je to moguce..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Ja sam ti da, a to drugo nije moguce.
Hvala,ali ipak mislim da sam zasluzio!![]()
![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Zasto ne mogu da dam nekome poene kome sam vec dao?
Bravo!
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
Nije bezveze jer to je da se neko ne ostrvi na jednoga forumasa pa mu onda odere 20 crvenih onako zaredom da mu se nadje.
pa ja ako smatram da nekome dam poene, znaci podrzavam ga, zelim da dam, to je moje pravo kolko cu da mu dam
ja ne znam da postoji ijedan zakon kooji bi zabranio da nekome poklonimo 1000, 100000 ili milijardu eura
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks