U stvari, taman bi to mogli iskoristit da vratimo Burzanovića.![]()
Pogodite ko ce da debituje
Ubijedjen sam da ce igra bit mnogo bolja bez njega... Kad Jojo dobije malo vise prostora bice svega..
Bijo si poziw koi se neodbija
U stvari, taman bi to mogli iskoristit da vratimo Burzanovića.![]()
Kao da ovaj Vucinic tempira povredu .. ja stvarno nzm sto je s njim , gori je od Robena ..
BISOGNA VINCERE !
svako malo on se slomi... ka da je od stakla!
Prava je smlatina,vise je povrijedjen nego sto igra.Slusao sam Mijatovica kad su ga pitali za svoju karijeru,rekao je da je glavni razlog sto nije imao vecih povreda to sto se uvijek trudio da bude sto bolje spreman.Isto tako su za Jugovica pricali,ostajao je da radi trbusne u hotelsku sobu,dok su ostali igraci isli u setnju i zajebanciju
vazdali se povrijedi kad treba za repku da igra
:)
ma ko ga 'ebe, tu je Joveta da dadne 2, 3 komada....kad je moga liverpoolu 2 dat moze i gruziji isto toliko![]()
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Damjanovic-Delibasic,D-D tandem,taman da vidimo kako ce to funkcionisat....![]()
a teško će onaj bidon od filipovića puštit delibašića, tako lako odjednom od 1. minuta! ako bude igra ubačiće ga u 85. minut ako bude 0:0
tobos 15 dana ne moze da igra...
http://www.romanews.eu/news.asp?newsID=859&pag=66
to vrijeme sta bi trebao da bude u podgorici
Bice prve pobjede,al u narednim kvalifikacijama,pod uslovom da nam u grupu dodje Andora
Gluscevic umjesto Mi$e .. o.O
BISOGNA VINCERE !
E taj ce nas spasit....
Stvarno ovu selekciju osim loseg vodjenja prati i neki nenormalni maler,pih
zasto savicevic ne prekomanduje jovetica u mladu reprezentaciju koja takodje sad ima dvije kvalifikacione utakmice
oni su na startu ciklusa i imaju priliku da se bore za baraz
Ulaznice za kvalifikacionu utakmicu Crna Gora - Gruzija, posljednju koju naša reprezentacija igra pred svojom publikom u ovom ciklusu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo, biće puštene u prodaju u četvrtak.
Ulaznice će se prodavati svakog radnog dana na šalterima sportskog centra "Morača" u Podgorici od 10 časova. Na dan utakmice, preostali kontigent karata će se prodavati na biljetarnici kod zapadne tribine Gradskog stadiona.
Ulaznice za utakmicu sa Gruzijom prodavaće se po sljedećim cijenama:
Zapad - Sektori C i D - 5 €
Zapad - Sektori A, B, E i F - 4 €
Istok - 3 €
Sjever – Galerija - 2 €
Jug – Galerija - 2 €
Izvor - cdm
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks