Dirty sexy money? Neko, bilo ko? Misljenje?
Po meni je interesantna serija, dali su joj dobre ocjene na nekim sajtovima pa sam se odlucio da je "skeniram". Sad sam druga sezona![]()
za sad nidje, AFAIK...
(nečitko)
Dirty sexy money? Neko, bilo ko? Misljenje?
Po meni je interesantna serija, dali su joj dobre ocjene na nekim sajtovima pa sam se odlucio da je "skeniram". Sad sam druga sezona![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Harpers Island - valja za sad (6 epizoda odgledano)!
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
a zna li se sta bi sa Dr. House na ATV? oce li ga prikazivat vise, ikad?
Last edited by clapton; 30-09-09 at 13:22.
baš me zanima kako ce ovo da ispane (glavne uloge, Freddy & Jason)
http://www.imdb.com/title/tt1461982/
Pocheli heroi i californication. Odgledah dvije Heroja i onako, lici da ce biti zanimljivije nego proshla dosadna sezona.
\\OFL•GIC
The Big Bang Theory i dalje hara !! Californication 1. epizoda je blah, 2. malo bolja...nadam se da će bit' solidna sezonaNe bih podnijela da me Hank Moody razočara
![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Prve epizode House-a me malo razocarale, mada je DR Greg bljesnuo na par momenata, valjda ce ga vratiti na staro ubrzo, ima naznaka. Gray's Anatomy isto malo blah, Californication za sad isto nije spektakularno...
Ali zato The Big Bang Theory na nivou, Seldon razvaljuje, a i Howard i Raj su dobri...Najjaci komentar u prvoj epizodi:
Howard: I'm trying to fit in!
Raj: To what?! Toy story?
a kako mozete tako gledat po jednu epizodu nedeljno, ja cekam da snime sve pa onda iz par dana da sve odgledam![]()
Pogledah i drugu epizodu TBBT,strasan sitkom,strasan,naravno Sheldon i dalje suvereno vlada![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Californication startuje po treci put!
Prva epizoda je urnebesna,sa uzivanjem sam gledao rano izjutra nove dogodovshtine Henka Mudija
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
5. sezona Weeds na nivou proslih. bolestina od serije![]()
Jurim da stignem Mad Men... odgledah cijelu drugu sezonu i 4 epizode treće u par dana...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ja sam ladno skinuo hercul poaro iz 89' seriju.. obozavao sam je dok sam mali bio pa sad obnavljam znanje![]()
ja trenutno gledam my name is earl klasicna sprdacina za razbibrigu od 22min. Zatim
How i met your mother lijepa serija interesantna i ima fora dosta, takodje chuck ali se on nastavllja tek u mart, gledao sam dvije sezone burn notice-a ali mi je dosadio, lost, hausa i ocajne domacice jos nemam snage da pocnem da gledam. Nemojte mislit da sam toliko lud za serijama ali cesce radim nocnui onda te jedino serije mogu drzat budnim, film me nekako uspava![]()
e ovako:
himym:
onako,prilicno mlak pocetak,nph po meni glumi preko zicegu,nije onaj stari...
supern:
jako dobro,mnogo ozbiljnija serija je postala,ne gledah ovu zadnju...
henk mudi:
ne gledah prvu ep...
dexter:
bzv,sem kraja,koji je bio ocekivan poslije poziva koji je dobio prije onoga sto se desilo na kraju prve ep...
the office us:
prva ep...zlo!!!druga onako,sve u svemu,ne bi me cudilo da ovo remek-djelo izdura i 8 sezona...
flashforward:
pilot do damu,kraj prejak,drugu skinuo ali ne i gledao...
lost:
strasna prva ep.6-te sezone,lok nije lok...haha...bas sam zajebavant.![]()
1993-2020
Flash forward sasvim solidna druga epizoda, ima potencijalaNPH je genije, da nije njega HIMYM ne bi ovoliko izdrzala sigurno..
P.S.
ILEW kako me okide sa ovim zadnjim![]()
...then I shall know fully, even as I am fully known...
vrijedi li skidati Hustle?
vrijedi gledao sam atlas, nije losa serija, ima dosta dobrih fora...
??
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks