Prosječna trka. Hamilton ubjedljiv, Vetel i Rozberg su ga mogli uhvatit da se nijesu glupirali.
Kimi nezainteresovano vjerovatno zbog pisanja gdje ide i slično a i Ferrari je odustao od ove sezone davno (mislim na razvoj bolida dok McLaren bolji iz trke u trku). Fizikela ide stopama Badoera. Alonso se trudio. Milo mi je zbog Glocka.
Ferrari će ovim tempom bit 4ti vjerovatno jer McLaren je brz, brži od Brawn GP-a.
Vidjećemo iduću sezonu. Dosta toga se desilo. Briatore napolje, razne kazne i čuda. Možda i Alonso u Ferrari vidjećemo.
Najbrži je onaj koji prvi vidi kockastu zastavicu. Kimijeva titula je bila u bolidu Ferrari-a, to je isti onaj bolid koji je McLaren iskopirao![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Alonso je potpisao petogodisnji ugovor sa timom iz Maranella, 125 miliona eura. To znaci jos 3-4 naslova prvaka.
TAKUMI
Ledeni je najprecjenjeniji vozac svih vremena,nista posebno,dosao do titule na nevjerovatno srecan nacin,da se one dvije budalcine nijesu svadjale,taj nikad ne bi imao titulu,Luis je za klasu bolji vozac od njega,a Alonso je, valjda je to svakome jasno ko objektivno prati F1 najbolji vozac u gridu,steta za F1 da jedan Ledeni ili Zak Vilnev imaju titulu,a da je nema jedan Zil Vilnev ili Alezi...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Villa i Kimi nisu zasluzili titule.
TAKUMI
zNACI FABIA PRESTANI SA TIM PRESERAVANJEM DA TE ZAMOLIM.DA MU KO NIJE POKLANJAO BODOVE MOZDA?A OVO STO SI TI POSTAVIO SAM ODGLEDAO I VIDI SE DA JE TADASNJI FERRARI UBJEDLJIVO NAJBRZI BIO NA PRAVAC ZNACI STIZAO IH JE KO MALU DJECU TAKO DA MOLIM TE POSTEDI ME
Sto? Ferrari je bio najbrzi na pravac? Kad? 2003-ce ili 7-me?
TAKUMI
u vrijeme kad je vozio shumi,sam pogledaj snimak koji si ti upravo postavio pa ces vidjet kako ih stize na pravinu...
Dobro, a kakve veze ima Ferrari 248 sa F2003?
TAKUMI
Nemam ti ja zivaca da ti sad crtam no pogledaj sto si postovao i pogledaj klip
Ma znam ja, uvijek kad ostanete bez argumenata onda kao nemate zivaca.
Ja sam rekao da 2003-e McLaren je bio u prosjeku brzi od Ferrarija.
Ovaj klip je Brazil 2006 gdje je, NAJVECI, jos jednom potvrdio da je TATA MATA, DOKTOR, PROFESOR i BOG Formule 1.
TAKUMI
ja sam potpuno razocaran dolaskom alonsa jer mi nesto nije kako treba nije mi pravi sampion
Poznajes li uopste formulu ili samo pricas sto ti je prvo na pamet
ok..........
Official, Alonso u Ferrari:
http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/...for-3-seasons/
http://en.f1-live.com/f1/en/headline...30184626.shtml
TAKUMI
Toliko ima vozaca koji su osvajali titulu a da ti izdvojis njih dvojicu???
Zasto? Nisu ti simpaticni pa odma ''pratis formulu malo duze'' i znash da nisu...po cemu nisu a po cemu jesu ostali zasluzili titulu???
Recimo, Button nije pravi sampion. Imao je srece da vozi bolid koji je bio za sekundu brzi od drugog najbrzeg, imao je srece jer je svaki put imao pol poziciju i turisticki stigao do cilja. Sad, kad drugi imaju bolid koji je brzi od njegovog, on trke zavrsava peti, sesti, osmi a cesto ga nema u Q1. Barichello je bolji od njega.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks