a ne kapirate...ao
Ao ao ao ao ada ako ko zna engleski,davor ga zna...![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
a ne kapirate...ao
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Onaj oglas na mobile.de je iz CG, na crnogorski description a auto iz amerike, eto pojsanjenje :P
rm -rf /
Opet nije to to...nesto drugo je u pitanju...
TAKUMI
[mg]http://kotisivu.dnainternet.net/juvout/obdscope/troubles_small.jpg[/img]
Vidis, crkao protokomjer. Sigurno VW TDI u pitanju![]()
TAKUMI
sto mislite kolko bi pokupila poena na direktni udar na crash test??'
http://img143.imageshack.us/i/image0212.jpg/
Nula... lada je pretvrda ne amortizuje nista no sve G sila po glavi stanovnika![]()
obratiti paznju na branik -_-
Sto jaca karoserija, to manje bodova na crash testu.
TAKUMI
Za to sto ima prednje, bocne airbagove i zavjese u seriji, ima zvucni signal i lampicu za pojas i ima vrhunsku zonu sudara.
TAKUMI
Ali ima 1300 kila i ne moze se porediti u bezbjednosti sa jednim Mercedes CLC-om koji je skoro iste velicine samo je 200 kila tezi, a ima 0.4 boda manje...
Smanje autu kilazu i misle da su zajebali sve ostale, jer po papirima ne ulaze u zonu ovih tezih, a dimenzije su im iste i tako ispadnu bezbjedniji...
'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'
Reno napr ima motore koji se pri sudaru ka harmonika skupe i samim tim vozach pretekne takvi sudar bez povreda ... pogledajte na ju tjub crash test volva onoga starog tvrdog i modusa... znaci u modus nista unutra ama bas nista a u volva bez noga....
Cuj, Reno na tome radi najvise, znam da su prije lansiranja Clija III razbili oko 180 komada i dobili su 5 star rating. Laguna II je prvi auto sa 5 stars i ja mislim da svaki auto Renola ima po pet zvjezdica.
Mercedes je 200 kila tezi, i naravno, jer Reno je dosta manji, laksi zbog toga sto je pistolj i td.
TAKUMI
Sinoć vozim put grada i ide pasat sa moje lijeve strane, prije blažovog mosta i oću da uletim ispred njega jer je auto ispred mene ali on daje gas, i sve se tako cimamo par puta i ja ulećeh kad upali rotaciju u kabini... Jbt ja se uozbiljih odjednom i usporih a on je išao zamnom i pomislih da treba da stanem ali me samo prođe...
Može li zbog ovoga da me kazni ili sl?
Ma skoro svi ti PG CG imaju plava svijetla, sirenu i to.
TAKUMI
Kola PG CG su sluzbena kola , ne samo MUP-a nego i drugih ministarstava tako da nemaju sva rotacije. Rotacije imaju ona kola iz pratnje. U moj kvart ima 6-7 kola PG CG i ni jedna nemaju rotacije...
neke inspekcije imaju pg cg
Nabijao mi se u branik Passat ljetos,kad sam isa u BD u nocnu smjenu.Spustio sam brzinu na 25 km/h i dosadilo mu je,preteka me,i to na punu.To ih iritira strasno...Dobro je sto ne postoji donja granica brzine kretanja vozila kod nas.
![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks