View Poll Results: Ko dobija vecerasnji derbi izmedju Partizana i Crvene Zvezde

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Partizan

1 9.09%
  • Crvena Zvezda

2 18.18%
  • Nerijeseno

8 72.73%
Page 112 of 353 FirstFirst ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... LastLast
Results 2,776 to 2,800 of 8824

Thread: Srpska reprezentacija i klubovi - fudbal, kosarka, i sve ostalo:)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ada vi ste nebeski narod... e Boze dragi kako ih ne premjesti tamo u drzavu za koju navijaju, dok ovu gdje zive ne zavole i prestanu pljuvat po njoj
    Niko ne kazhe da treba da volish vishe tudje od svojeg,ali za ovim nema potrebe.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sa sc

Utakmica Srbija - Francuska podelila je mišljenja navijača. Mnogi su kivni na "orlove" što nisu pobedili jednu veliku selekciju kao što je Francuska. Jeste da smo imali igrača više, istina je da nismo igrali sjajno, ali razloga za nezadovoljstvo ne sme da bude. I dalje smo najveći favoriti da budemo prvi u grupi i samo jedna pobeda nas deli od puta u Južnu Afriku. Ostaje žal što nismo pobedili u lepoj atmosferi "Marakane", ali Francuska je i sa desetoricom na terenu pokazala da je odličan protivnik koji za trijumfom može da žali isto koliko i mi, ako ne i više. Na kraju krajeva, zar neko misli da bi Francuzi bili nezadovoljni da su nam uloge zamenjene?

Ono što je reprezentacija Srbije pokazala u ovim kvalifikacijama daje nam povoda da verujemo da će ostvariti cilj, a kako će do njega doći ipak je manje važno. Računa se samo ono što će biti na kraju. Uostalom, da nam je neko na početku kvalifikacija ponudio ovakvo stanje dva kola pre kraja sigurno bismo ga oberučke prihvatili.

U današnjem fudbalu je teško ispuniti sva očekivanja prosečnog srpskog navijača. Ako se ne pobedi u svakoj utakmici, bar sa 4:0 uz, po mogućstvu, egzibicionu igru, uvek će se naći veliki broj onih koji su spremni da idu toliko daleko da omalovaže svaki trud ili uspeh. Međutim, današnji fudbal, pogotovo ovako važne utakmice kao što je bila ova sa Francuskom, najčešće ne donosi lepu igru. Rezultat je u prvom planu i samo neke vrhunske selekcije su u stanju da u potpunosti ispune srca navijača.

Na kraju krajeva, najbolji primer uspeha bez lepe i atraktivne igre je Italija. Malo ko će reći da "azuri" igraju atraktivno i za dušu publike, ali su jedna od najboljih i najuspešnijih selekcija sveta svih vremena. Možemo o njima da mislimo šta god hoćemo, ali oni su višestruki svetski šampioni, a to se ne postaje slučajno.

Pokazali smo toliko puta da možemo da igramo lepo i efikasno, a na kraju smo prolazili kako smo prolazili. Možda je i ovakvo izdanje neki novi kvalitet naše reprezentacije jer smo potvrdili da i bez prave igre možemo do rezultata? Hoću da kažem da ja ne bih imao ništa protiv toga da većinu utakmica odigramo onako kako smo igrali protiv Francuske, a da na kraju učestvujemo na svim velikim takmičenjima i da tamo na isti način dolazimo do same završnice. A vi?

ne zaboravite na pocetku su svi otpisali srbiju i rekli da francuska i rumunija sigurno idu dalje a da vece sanse od srbije ima i austrija
    i sad dva kola pred kraja srbija prva u grupi i to nije dovoljno za pohvalu?
    Last edited by Perovic; 10-09-09 at 15:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Opet kazem, nadam se da ce protiv Rumuna biti pravi navijaci. Kazu da posela kao sto je sinoc bilo, odavno nije vidjeno. Ono sto sam mogao preko tv da cujem je cista 0, a znak nike na transparentu za prezir.
    ne verujem.utakmica će biti podjednako važna i privući će iste ljude koji su bili i na jučerašnjoj.ja išao sa trojicom koji veze sa fudbalom nemaju i rekli su da će ići i protiv rumuna.
    navijanje stvarno slabo.čitam danima l'equipe,šalje mi drugar francuz poruke,pričaju o paklu marakane,od toga nema ništa kada igra reprezentacija.
    vreme je da se sastanu neki ljudi i da se krene sa organizovanim navijanjem za srbiju,tek će tada to biti pakao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izgleda da se "ti ljudi" mogu sastati samo kad je u pitanju gostovanje reprezentacije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Za Buducnost naravno,za koga bih drugo ?Tu zivim,tu sam se podigao,da ne treba milija Zvijezda da mi bude ?
    Ja sam Grobar, a tebi preporucujem da pitas prvo Srbe sa tvoje tribine zasto navijaju za Srbiju, naravno ako ides na sjevernu tribinu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    izgleda da se "ti ljudi" mogu sastati samo kad je u pitanju gostovanje reprezentacije...
    Koliko sam ukapirao, ti sto idu na gostovanja, nisu mogli doci do karte od ovih koji su sinoc bili na stadionu.
    Ne znam, i oni ludaci Argenitnci idu na jednu tribimu, samo se mi ne mozemo dogovoriti. Da se razumijemo, gostovanje u Rumuniju je bilo perfektno, ali ipak bez dogovora dvije najvece ekipe, nista od navijanja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by dzons View Post
    ne verujem.utakmica će biti podjednako važna i privući će iste ljude koji su bili i na jučerašnjoj.ja išao sa trojicom koji veze sa fudbalom nemaju i rekli su da će ići i protiv rumuna.
    navijanje stvarno slabo.čitam danima l'equipe,šalje mi drugar francuz poruke,pričaju o paklu marakane,od toga nema ništa kada igra reprezentacija.
    vreme je da se sastanu neki ljudi i da se krene sa organizovanim navijanjem za srbiju,tek će tada to biti pakao.
    Ne da je vrijeme, nego je trebalo davno nesto uraditi. Iskreno, nisam optimista.

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    78
    Thanked in
    47 Posts

igra..eee, imali su odlicnu sansu da dobiju ovaj mec i sve zavrse odma, ali su isli na 1:1 sto se meni nikako nije svidjelo..ocekujem da se protiv rumunije vrati igra na staro i da ih razvalimo. a navijanje.. tugaaaa. jug ocajan. sjever jedino nesto pokusavao, ali onoliko indijanaca ja ne vidjeh u zivotu, zabranio bi ovo prodavanje karata preko interneta..smrdljivi savez je pola karata podijelio firmama i ostalim retardima..kad sam vidio i cuo koliko pravih navijaca nije uspjelo da dodje do karte, stvarno tuga
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MotobikeR View Post
    igra..eee, imali su odlicnu sansu da dobiju ovaj mec i sve zavrse odma, ali su isli na 1:1 sto se meni nikako nije svidjelo..ocekujem da se protiv rumunije vrati igra na staro i da ih razvalimo. a navijanje.. tugaaaa. jug ocajan. sjever jedino nesto pokusavao, ali onoliko indijanaca ja ne vidjeh u zivotu, zabranio bi ovo prodavanje karata preko interneta..smrdljivi savez je pola karata podijelio firmama i ostalim retardima..kad sam vidio i cuo koliko pravih navijaca nije uspjelo da dodje do karte, stvarno tuga
    eo ja sam prvi hahahhaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vojvodina - Smederevo 1:1 ( Tadićev pogodak )

Slike sa meča
    Napred Voša

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva paljba na kraju meca,auuhh!!!Teodosic i Velickovic izvanredni danas u odbrani a Bjelica u odbrani malo je reci fantastican.Cim je on izasao konci su se pogubili u odbrani njegovim povratkom sve je dovedeno u red i uzeta je veoma vazna ppobjeda!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

milton palacio se vratio u kk partizan
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    78
    Thanked in
    47 Posts

pa na vrijeme ti
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlicni srbi vs slovenije, teodosic objasnio ako srbija osvoji zna se ko je MVP prvenstva.
    P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !

cele

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

svaka cast momcima,nema sto!!!!
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srebro je više nego dobar rezultat. Španija je ipak bila bolja ovog puta. Ali za najmlađu reprezentaciju na prvenstvu sve pohvale
    Miloš Teodosić heroj nacije :arrow: "Teodosić bi dao trojku i preko Čak Norisa" !!!!!!
    BRAVO !!
    You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.redstarbelgrade.com/newsc...2387&News=2387

LAgana pobjeda,Lazovic 2gola i 1 asistenciju sto najvise raduje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

http://b92.net/sport/fudbal/vesti.ph...id=383283Morao ga je vise maci. Stvarno se naplastio kikseva. Ne vjerujem da je zaboravio da brani, prosto pogubio se protiv Apoela, i kikso drugi gol, a golmani labilne licnosti, i sve ode u *****.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

http://www.politika.rs/rubrike/Sport...ju-ovo.sr.html

Mogu, ali da te povuku za onu stvar. Ovoga sam se i plasio, olos ce sad da se krije iza ovih momaka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Placipi*ka:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

http://b92.net/sport/kosarka/vesti.p...&nav_id=384223

Ovo dobro izgleda za sad, a i Dule je zadovoljan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mogu vam reci da sam se zabrinuo za titulu u kosarci, izgleda cigani imaju ozbiljne planove:

"Moris nam stiže iz Njujorka, a poznato je da najbolji plejmejkeri dolaze iz tog grada i iz Čikaga. Međutim, Bejli nije tipičan predstavnik te škole. On je fakultetski obrazovan, kao i njegova verenica, koja predaje u školi. Primećujete da nema i vidljivijih tetovaža", naveo je Opačić.
    Posebno me brine verenica, mada ni to sto nema tetovaza nije za zanemariti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BSK – Vojvodina 0:4

Slike sa meča[/SIZE][/FONT]

[SIZE=3][/SIZE]
    Napred Voša

Page 112 of 353 FirstFirst ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)