inace potpisao Alonso jesi li vidio ?
Ma on je odavno sredio sve nego...
E da, bas me zanima njegov osjecan za volanom Ferrarija, jebote pa do sad je vozio samo francunske kante...
TAKUMI
Napokon ce Ferari imati jednog vozaca za volanom,od odlaska NAJVECEG.
A Ledeni nema sta da trazi pored Luisa u Meklarenu,to je valjda svima jasno...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
On sad nema sto da trazi ni pored Grosjeana!
A evo:
http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/...ejoin-mclaren/
Nego, meni nije jasno, kako McLaren trazi vozaca koji ovako dobije nogu za to sto je u qrcu?
TAKUMI
Ne lupetajte, Kimi sigurno nece dozvoliti da bude vodonosa luisu kao hajki a njegova sirova brzina je sigurno veca...samo da ne zaspe na poneku trku.
She is only here to annoy herself!
Baljezgarije.
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Svi znamo da njemu boli **** za F1, znamo da ne radi za tim, ne saradjuje sa mehanicarima, pije, lomi, jebe samog sebe i sve radnike u timu, spava tokom trke, za 10 godina u F1 nije uradio nista osim jednog naslova kojeg je osvojio za malo, za bod i to u vrhunskom bolidu....znamo da je tvrdoglav, znamo da je izbacen iz Ferrarija isto kao i Montoya iz BMW-a i Villeneue iz...sto je vozio tad....Sauber Petronas...
Ova trojica su ostavili trag u F1 a taj trag blijedi...tragovi Montoye i Villeneua ne se vide uopste.
TAKUMI
Hahahh vrhunskom bolidu? meklaren je te godine sirovo bio brzi nego ikad od Ferrarija dok je tvoj najmanji osvajao titule...
She is only here to annoy herself!
Fabia ne lupaj zivota ti,sad kad je protiv hamiltona on ce jos zesce da vozi tako da ce i luis i hamilton da mu ga i****e
a sto se tice titule samo cu ti reci:
-Ask any racer any real racer it does not matter if you win by inch or mile , winning is winning
Kimi ili Alonso, koji je bolji?
TAKUMI
Zna se KIMI,valjda si ukapirao do sad....
Kuku.....
OK, idemo dalje...
TAKUMI
Znam, zadnja trka je pokazala ko je ko.
Alonso je izvukao iz tog bolida oko 150% dok je Kimi citao novine i pio vodku.
TAKUMI
pa covjek uziva u zivotu a ovaj tuljan se morao pokazat da bi moga da potpise
Da da, sa ovom zadnjom trkom je cerao ljude iz Maranela da mu daju parce papira da se potpise, a ovaj drugi tuljan sto drka u toku voznje, je dobio odjeb, VAN!
Zamisli, toliko je sjebao tim da Santander je u stanju da plati 25 miliona samo da se izbaci iz tima.
TAKUMI
samo se ti tjesi al ferrari je odvno prska....a i milo mi je sto ide u mercedes
Pogledaj ti ovo:
SVAKA TI CAST!!!!!!!!
TO SU BILA VREMENA!!!
....suze :cry:
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks