Ne,no nekome je frcalo.Valjda su ovi iz ANB provalili ko je ko i ko što piše...
Ne otvara ja vrata kad neko zvoni ovih dana...
Tebi neko?![]()
\\OFL•GIC
Ne,no nekome je frcalo.Valjda su ovi iz ANB provalili ko je ko i ko što piše...
Ne otvara ja vrata kad neko zvoni ovih dana...
Znash li rain, kad je bio stari cdm forum, neko je ishtampao od poslanika par tema sa podforuma Herceg Novi i direkt na skupshtinu opshtine. Od tad je ono "Mahalo se stampanim forumima po skupshtini!"
\\OFL•GIC
Sjećam se moj tito ja toga.Stari sam ja borac odje![]()
Vala bi trebali sredit taj hosting, najpopularniji forum u Crnoj Gori a dostupan 10 sati dnevno...
Osveta Chelzinja part 1.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Pa nebitno shto je nedostupan, svejedno udjem povremeno. Ali dok otvara stranice ovog foruma ponasha se kao imam 56k konekciju kuci a ne 3mb . . . Ne znam o chemu se radi, ali posrali ste se u najpopularniji CG forum . . .
Mislim brzi je kad radi![]()
A udrite necu da priznam!!!!
Nema sanseeeee!
Evo za divno cudo jutros radi
Je li u pitanju greška ili je namjerno pdf Oglasi stavljen pod rubriku Računari(i još je naglašeno da je za računare i računarske komponente), a tamo se kupuje i prodaje sve i svašta?
there is no dark side of the moon. as a matter of fact it's all dark.
Jel moguće da stavite mali mimeTEX plugin u cgi-bin folder foruma pa da možemo vježbat latex :-) i kucat matematičke formule!!!Nije loše da ima i ta mogućnost a ako ste raspoloženi mogu stavit link sa upustvom!!!
deuscroix
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=33759&page=3
Ima li iko ziv od moderatora da banuje ovo?!
Bijo si poziw koi se neodbija
Nedostatak sexa.
Ili to ili su ugradili adsl u bolnicu u Dobrotu...
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks