Page 21 of 284 FirstFirst ... 111718192021222324253171121 ... LastLast
Results 501 to 525 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Vlado je na prvi rodjendan krsten na Bernabeu pa od tog trenutka je navijac Reala. Mi ostali smo morali doci do nekih saznanja da bi zrno klicu zametnulo, pa ni danas nijesmo dovoljno navijaci, racunajuci da je dovoljno ovo kao Vlado
    ja ne vjerujem u ovo :P ali tako izgleda ipak. dobro je ovo reka za nošjju dresova Mekmanamana Raula i to što su đeca nosila, to je isto ka i sad što đečica nose, da 3 4 gola igrač neki i onda: "tata ja bi dres"... al dobro frustracije treba izbačat, pa makar i na ovaj način, time što ćeš reć da Barsa nije imala navijača od "tad" ili do "tad"...

Vlada ne poznajem, ali ako lik ima 30 godina, pa navija za real 15 20 - SVAKA ČAST, ali ako ima 20-25 neka ne mandrlja jer kad smo bili klinci Mančester, Liverpul, Barsu i Real smo gledali jako malo, jer se to i nije prenosilo uvjek kao sad. Ja sam recimo o Barsi (transfere, vijesti i to...) čitao u Sportski Žurnal i Sport, a na TV sam je gledao kad god je bila, a to je bilo par put mjesečno, u vr glave. zadnjih godina, lako je pratit svoj omiljeni klub, imaš sajtove, imaš na net da gledaš, + imaš 10 kanala na kablovsku đe možeš sve da vidiš s anđelima. Prije to ipak nije bilo tako...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Ziva istina.
    Ni ja nisam znao nijednog barsinog navijaca do 2005.
    Niti interovog do 2007.
    Kako ces znat kad si se rodio 2001..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahahhahaa :lolblue::lolblue:

Inter ako osvoji ove godine,ima vise titula Lige Sampiona od Juventusa (2 imaju cini mi se) imace isto kao Barselona,ima isto kao jos sijaset velikih klubova.

Inter je za razliku od Barselone odbranio LS

Jedino o Evropi ne smijem zborit nista navijacima Reala i Milana.

Ali Milanisti ne mogu na Calcio,jer ih poceramo govneljavom metlom.
    0-4 hahahhaha!
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post

Inter ako osvoji ove godine,ima vise titula Lige Sampiona od Juventusa (2 imaju cini mi se) imace isto kao Barselona,ima isto kao jos sijaset velikih klubova.

0-4 hahahhaha!

Kase odmah se vidjelo da je ozbiljno, ali da je do te mjere uzelo maha niko i ne sluti. Kad te molim odmah trci u KBC i prvom doktoru koga sretnes kazi kako ce Inter da osvoji LS, a mi cemo se moliti da terapija pomogne.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Odustajem od svake rasprave sa opmne i FC Barcelona.
    Neka bude da Barselona ima više navijača od Reala, Liverpula, Lacia i Milana.
    Takođe ću se složiti i da su Barselonini navijači (u Crnoj Gori) sve ljudi koji navijaju za taj klub minimum 10 godina.
    Pozdravljam sve to, bravo im ga. Niko od njih nikada nije znao ni za jedan klub sem Barselone.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Kase odmah se vidjelo da je ozbiljno, ali da je do te mjere uzelo maha niko i ne sluti. Kad te molim odmah trci u KBC i prvom doktoru koga sretnes kazi kako ce Inter da osvoji LS, a mi cemo se moliti da terapija pomogne.

Ja sam rekao AKO osvoji,u sto cvrsto vjerujem.

Svaki topic ti obiluje glupostima,i propalim humorom.

Izuzetno si crn.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post

0-4 hahahhaha!
    Smijes se a place ti se...
    i ti bi jadan sve te vase titule osvojene protiv livorna,empolija,brescie i ostalog krema svjetskog fudbala zamijenio za samo ono polufinale sa unitedom i 2 gola kake u engleskoj koja ce se pamtit dok postoji fudbal i ono razbijanje na san siru.Ili za bilo koji drugi slucaj kad je milan dokazao ko je ubjedljivo najveci italijanski tim.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam mislio i prošle godine kad je Murinjo doša da je to godina za Inter. ipak, tad su im falili igrači na neke pozicije. Ove godine je skoro sve popunjeno. ALi mislim da im se igra previše bazira na Šnajdera jer ako protivnik zatvori njega (što, jeste teško) inter baš teško igra. s ovim pritv Barse NIKOGA nisu oduševili, i ja mislim da su smjeli (ili ajde htjeli) napast, mogli su da dobiju! U Barsu ne igraju ljudi koji se teleportuju. Ali će sigurno promijenit taktiku za 5. kolo kad dolaze u Kataloniju, jer i lud zna da onamo bunkerisanje teško (tj rijetko) prolazi. I vrlo je važno da se u grupu bude 1. i da se revanš 1/8 finala igra doma i (vrlo vjerovatno) sa slabijom ekipom nekom, jer će Englezi 90% bit prvi u svoje grupe a s njima se nikome ne igra, ja mislim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inter je odbranio Kup Šampiona, ne Ligu Šampiona.
    .

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Vlado nije niko rekao da ima Barsa vise navijaca od ostalih fudbalskih velikana, naprotiv mislim da ih Real ima vise. A sto se tice staza navijanja sigurno navijam vise od 10 godina, jer sam poceo pocetkom 90tih kako sam bio clan LSCG malo sam citao o slicnim teznjama u Evropi. Tako sam dosao do saznanja da je Barsa vise od kluba i zasto je vise od kluba, do te mjere mi se dopalo da sam se potrudio da saznam nesto vise i kako to cesto biva "zarazio se". Vec u finalu LS 1994 godine sam navijao protiv Milana iako je nas Dejo igrao za Milan.

Kase ja sam primijetio uslovnu odrednicu AKO, ali sam i primijetio to vjerovanje cvrsto i u njemu uocio problem. Dobronamjerno te uputio u KBC, uopste nije humor i glupost, a ne crnjacim puno, inace sam optimista doduse sa iskustvom ali ipak optimista. Vidim da si i ti optimista po pitanju Intera i to ogromni, nijesam jedini koji tvrdi da si po pitanju ovogodisnje LS optimista i to nerealan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Neka bude da Barselona ima više navijača od Reala, Liverpula, Lacia i Milana
    Istine radi - i IMA (makar kod nas), jedino sto prosjecna starosna dob doticnih "navijaca" u najboljem slucaju ne prelazi 12

Takođe ću se složiti i da su Barselonini navijači (u Crnoj Gori) sve ljudi koji navijaju za taj klub minimum 10 godina.
    Ovo vec spada u domen Saj-faja Navescu banalan primjer: svo drustvo (musko i zensko) mog mladjeg brata (6. razred osnovne skole) "navija" za Barsu, i niko od te djecurlije ne moze smislit Real :mrgreen: To da je Barsa trenutno "najtrendi" klub ne treba dokazivati - jer je to opstepoznat fakat.Da nije smijesno bilo bi zalosno :burp:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

AnotherWorld valjda ce i ta djeca preteci djetinjstvo, kad se sjetim tako se pricalo da na mitinge za suverenu CG dolazi djecina. Tada sam govorio da ce ta djeca dobijati pravo glasa za razliku od penzionera koji ce morati ispostovati bioloski zakon. Ne zaboravite da djecu andjeli uce, ne kazem da je sad navijanje za Barsu religija, ali definitivno je doslo do takozvanog emotivnog brendiranja. Prvi je sto se tice fudbalskih velikana Real izasao iz nacionalnih okvira i postao svjetski brend i danas ima najvise navijaca, zato sto su poznatim turnejama po Aziji i Americi, a malo i po Africi svjesno pravili brend i to kakav. Zato sad dolazi do izrazaja i ovo sto Barsa radi, doduse njoj je lakse i ide joj brze jer vjerovatno si primijetio globalizam je uveliko poceo. Moracete se miriti sa nekim stvarima ma kakve one bile . . .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rubin - Inter..

Uzasno tesko gostovanje!Teren ce sigurno biti los,temeratura i uopste uslovi katastrofalni...Dugacak put,50 utakmica u 50 dana...

Ne igra Sneijder (povreda),Motta (povreda)...Viera i Stankovic se ne osjecaju bas najbolje.Desetkovana sredina.

Po mom misljenju ekipa bi treba da izadje sa Militom i Eto'o-m kao napadacima i na krila staviti Quaresmu i Mancinija.Zanetti desno,Cambiasso lijevo.Zaneti ce pokrivati Maiconove izlete kao i uvijek,i drzati cijelu desnu stranu u defanzivi.Cambiasso se krece svuda po terenu.

Quaresma i Mancini mogu da snadbijevaju loptama napadace,i da predstavljaju konstantnu opasnost po odbranu Rubina.

Lijevi bek Chivu,a par stopera Lucio i Samuel.

Nije iskljuceno ni Suazo da igra,iskljucivo zbog brzine,umjesto Milita.

Sve je ovo vrh,i vecina navijaca trazi ovu formaciju,kao i Moratti,ali Murinjo kaze da je previse ofanzivna i da ne dolazi u obzir.Ako ga razumijem ne diza se ujtro...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Murinjo je ogranicen ! Najbolje bi bilo da mu vecina navijaca sastavlja formaciju, a da on snosi odgovornost. Doduse protiv Rubina se smije i on malo otvoriti, ipak ne previse. Ja mislim da cete pobijediti, samo unaprijed dizete znacaj utakmice i protivnika. Uostalom ako neki tim puca na osvajanje LS nece mu Rubin biti problem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ada nije Rubin problem,nego nenormalni uslovi igre i dugacak put!!!

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Putuje se avionom, a taj stadion ispunjava uslove za normalnu igru, inace bi se igralo nedje drugo. I Barsa ce tamo igrati, samo sto ja na to gledam kao na jedan od koraka koji vode na Bernabeu i pobjedi u finalu nad Realom Boze zdravlja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bajern - Juve i Fiorentina - Liverpul odigraće derbi mečeve ovoga kola.

Barsa će igrat protiv Dinamo K. kući. To se mora dobit, pogotovo ako iz rusije stigne neki poklon od rubina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Bajern - Juve i Fiorentina - Liverpul odigraće derbi mečeve ovoga kola.

Barsa će igrat protiv Dinamo K. kući. To se mora dobit, pogotovo ako iz rusije stigne neki poklon od rubina
    Nadajmo se da nece doci do njega

Nego, prenosi li RTCG mec iz Kazanja, s obzirom da se igra u 18h?
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Zakuvace im Kazan nesto ljuto
    Dobra bi bila ideja da igraju Kvarezma i Mancini, samo je to defanzivno samoubistvo. Ta dva panja ionako umiju samo da zongliraju i vrtuljaju, nista konkretno od njih. Steta sto nema Sneijdera i Motte, ovako ce morat da se krpe na sredini. Vjerovatno ce Muntari i Stankovic pokrit te pozicije..

Kakav RTCG da prenosi, nisu otkupili prava. bez ako nemaju opciju da preuzmu mec jer je u 6, mada cisto sumnjam. Nemaju pare ni reprezentaciju da prenose kad igra vani(al zato salju po 20 novinara na mediteranske igre i slicne dzirokur*e palce).
    Teren bi trebao da je ok, jos nisu pocele cuvene ruske zime To ce kad Barsa krene put istoka, ko ce ga znat, mozda prodju ka napoleonova i hitlerova vojska

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cisto sumnjam da ce ga Mansini i Kvarezma zaigravat.....Jedino ako udju u drugo.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zasto inter ne bi mogao da osvoji lS?, ako je mogao one godine porto valjda ce moci i inter ne vidim neku vecu razliku.
    Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Nadajmo se da nece doci do njega

Nego, prenosi li RTCG mec iz Kazanja, s obzirom da se igra u 18h?
    Dobrodosa opet

Imace na sportklub kolko mi se cini.

Quote Originally Posted by bojan_pg View Post
    zasto inter ne bi mogao da osvoji lS?, ako je mogao one godine porto valjda ce moci i inter ne vidim neku vecu razliku.
    provokacije su ti ocajne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Smijes se a place ti se...
    i ti bi jadan sve te vase titule osvojene protiv livorna,empolija,brescie i ostalog krema svjetskog fudbala zamijenio za samo ono polufinale sa unitedom i 2 gola kake u engleskoj koja ce se pamtit dok postoji fudbal i ono razbijanje na san siru.Ili za bilo koji drugi slucaj kad je milan dokazao ko je ubjedljivo najveci italijanski tim.
    je li zvezda najveci (pored steaue) klub istocne evrope?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bojan_pg View Post
    ako je mogao one godine porto valjda ce moci i inter ne vidim neku vecu razliku.
    Onaj Porto pod dirigentskom palicom Murinja je bio TIMCINA, svako ko kaze drugacije treba da batali pracenje fudbala i usresredi se na nesto manje kompleksno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mislim da ce Liverpul ugazit violu, lise Jovetica svi se raspadaju trenutno, a Liverpul je uso u ritam...
    Bijo si poziw koi se neodbija

Page 21 of 284 FirstFirst ... 111718192021222324253171121 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)