Pustice balotelija,koji je najveci svjetski talent,al za xavija i iniestu u paketu![]()
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
bez vrijedjanja ubuduce!!!
ADMINISTRACIJA
Last edited by DIDI; 23-09-09 at 14:32.
Pustice balotelija,koji je najveci svjetski talent,al za xavija i iniestu u paketu![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
što će taj mali u Barsu ne znam... Barsa svako malo izbači po jednoga balotelija. osoba ka on ne bi se snaša u Barsu. Fudbalske kvalitete ne sporim, ali ima tu još ponešto što se gleda, ja mislim!
Barsa treba da vidi u januar da dovede Vilju, mislim da je i pravo vrijeme i pravi igrac.
Baloteli je ogroman potencijal, sa 19 godina imati onakve fizicke predispozicije i onakav mentalni skop je stvarno rijetkost- uporedite ga sa Joveticem koji ima 20 god.
Ponudama Barselone & co. mu se samo dize cijena sto i nije tako dobro za Inter.
Nije dobro zbog toga sto njemu sada realno nema mjesta u prvih 11. Sa ovim dizanjem cijene se vrsi veliki pritisak na Murinja da ga stavi u startnu postavu i time narusi kostur tima koji je vec krenuo da se nazire. Baloteli lako moze postati nestrpljiv i moze poceti da pravi probleme+ ako i javnost krene da proziva Murinja zasto ne forsira tako mladog talenta...a za sve to je potrebno vremena
Jedna od najgorih stvari za trenera jeste kada mu javnost "pakuje" igrace.
koji ce im matrak baloteli? ne treba barsi niko vise jer su prejaki na svim pozicijama.
Los onaj Ibrahimovic - svaku utakmicu da po 1 gol.
Uporedicemo ga s Etoom na kraju sezone da vidimo ko se zajeba
Prvi koji ce da pojaca barsu iduce sezone je fabregas a za ostale cemo da vidimo.
uuu dobar gol ronalda.
To je taj momak u sjenci Ibrahimovića hahahahahahahahahaha...
Jedva čekam derbi, pa što ćemo da vam uradimo...
Resino idite i ti i tvoja ekipa u 3 lijepe.
Bijo si poziw koi se neodbija
atletiko se raspada... ali baš se raspada
ko će koga u derbi??? viđećemo! do derbija ima još dosta. prošle su se izvukli sa bunkerisanjem i SAMO 2:0!
c. ronaldo je fenomenalno poceo sezonu, ako ga zdravlje posluzi, ima sanse da obori rekord od prije 2 sezone u man utd...
...
Presmijesne su odbrane Hereza i slicnih timova...Sprda se sa njima coek.
30+ golova sigurno.
Ako Atletiko ovako nastavi na ljeto ce prodat i Forlana i Agera.Nisu ludi da ostaju.
Stvarno si mi smijesan sa ovakvim odgovorima,kao i dosta forumasa. Umijes li odgovorit na njegov post postom koji ima veze sa tim sto je on rekao? Odma' mijenjas temu i napadas tim za koji on navija bez obzira sto ovo nije ni tema za to,niti ima ikakve veze,a to se radi u nedostatku argumenata.
I Milan se pokazao u derbiju samo zato sto su ranije dobili priliku od Reala. Imam neki osjecaj da se ni tvoj tim protiv svog vjecnog rivala nece proslavit.
DICIOTTO
dace barem 2-3 gola![]()
Sinoć Barsa dobila malagu 0:2 i zadržala 100% učinak u šampionat. Ibra ponovo strijelac, drugi gol Pike!
real rutinski protiv svoje (stare) crne beštije, atletiko se provukao protiv valensije, a sevilja utišala osokoljeni bilbao!
Sevilja sledece kolo ima tu cast i zadovoljstvo da proba da prva ove sezone nanese poraz Realu, mada cisto sumnjam da moze iko osim Barse.
5-5 skor ibrahimovica za sad.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks