ja ne vjerujem u ovo :P ali tako izgleda ipak. dobro je ovo reka za nošjju dresova Mekmanamana Raula i to što su đeca nosila, to je isto ka i sad što đečica nose, da 3 4 gola igrač neki i onda: "tata ja bi dres"... al dobro frustracije treba izbačat, pa makar i na ovaj način, time što ćeš reć da Barsa nije imala navijača od "tad" ili do "tad"...
Vlada ne poznajem, ali ako lik ima 30 godina, pa navija za real 15 20 - SVAKA ČAST, ali ako ima 20-25 neka ne mandrlja jer kad smo bili klinci Mančester, Liverpul, Barsu i Real smo gledali jako malo, jer se to i nije prenosilo uvjek kao sad. Ja sam recimo o Barsi (transfere, vijesti i to...) čitao u Sportski Žurnal i Sport, a na TV sam je gledao kad god je bila, a to je bilo par put mjesečno, u vr glave. zadnjih godina, lako je pratit svoj omiljeni klub, imaš sajtove, imaš na net da gledaš, + imaš 10 kanala na kablovsku đe možeš sve da vidiš s anđelima. Prije to ipak nije bilo tako...
ahahahhahaa :lolblue::lolblue:
Inter ako osvoji ove godine,ima vise titula Lige Sampiona od Juventusa (2 imaju cini mi se) imace isto kao Barselona,ima isto kao jos sijaset velikih klubova.
Inter je za razliku od Barselone odbranio LS
Jedino o Evropi ne smijem zborit nista navijacima Reala i Milana.
Ali Milanisti ne mogu na Calcio,jer ih poceramo govneljavom metlom.
0-4 hahahhaha!![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Odustajem od svake rasprave sa opmne i FC Barcelona.
Neka bude da Barselona ima više navijača od Reala, Liverpula, Lacia i Milana.
Takođe ću se složiti i da su Barselonini navijači (u Crnoj Gori) sve ljudi koji navijaju za taj klub minimum 10 godina.
Pozdravljam sve to, bravo im ga. Niko od njih nikada nije znao ni za jedan klub sem Barselone.
Smijes se a place ti se...
i ti bi jadan sve te vase titule osvojene protiv livorna,empolija,brescie i ostalog krema svjetskog fudbala zamijenio za samo ono polufinale sa unitedom i 2 gola kake u engleskoj koja ce se pamtit dok postoji fudbal i ono razbijanje na san siru.Ili za bilo koji drugi slucaj kad je milan dokazao ko je ubjedljivo najveci italijanski tim.
Raise my hammer,take my aim
Ja sam mislio i prošle godine kad je Murinjo doša da je to godina za Inter. ipak, tad su im falili igrači na neke pozicije. Ove godine je skoro sve popunjeno. ALi mislim da im se igra previše bazira na Šnajdera jer ako protivnik zatvori njega (što, jeste teško) inter baš teško igra. s ovim pritv Barse NIKOGA nisu oduševili, i ja mislim da su smjeli (ili ajde htjeli) napast, mogli su da dobiju! U Barsu ne igraju ljudi koji se teleportuju. Ali će sigurno promijenit taktiku za 5. kolo kad dolaze u Kataloniju, jer i lud zna da onamo bunkerisanje teško (tj rijetko) prolazi. I vrlo je važno da se u grupu bude 1. i da se revanš 1/8 finala igra doma i (vrlo vjerovatno) sa slabijom ekipom nekom, jer će Englezi 90% bit prvi u svoje grupe a s njima se nikome ne igra, ja mislim
Inter je odbranio Kup Šampiona, ne Ligu Šampiona.
.
Vlado nije niko rekao da ima Barsa vise navijaca od ostalih fudbalskih velikana, naprotiv mislim da ih Real ima vise. A sto se tice staza navijanja sigurno navijam vise od 10 godina, jer sam poceo pocetkom 90tih kako sam bio clan LSCG malo sam citao o slicnim teznjama u Evropi. Tako sam dosao do saznanja da je Barsa vise od kluba i zasto je vise od kluba, do te mjere mi se dopalo da sam se potrudio da saznam nesto vise i kako to cesto biva "zarazio se". Vec u finalu LS 1994 godine sam navijao protiv Milana iako je nas Dejo igrao za Milan.
Kase ja sam primijetio uslovnu odrednicu AKO, ali sam i primijetio to vjerovanje cvrsto i u njemu uocio problem. Dobronamjerno te uputio u KBC, uopste nije humor i glupost, a ne crnjacim puno, inace sam optimista doduse sa iskustvom ali ipak optimista. Vidim da si i ti optimista po pitanju Intera i to ogromni, nijesam jedini koji tvrdi da si po pitanju ovogodisnje LS optimista i to nerealan.
Istine radi - i IMA (makar kod nas), jedino sto prosjecna starosna dob doticnih "navijaca" u najboljem slucaju ne prelazi 12
Ovo vec spada u domen Saj-fajaTakođe ću se složiti i da su Barselonini navijači (u Crnoj Gori) sve ljudi koji navijaju za taj klub minimum 10 godina.Navescu banalan primjer: svo drustvo (musko i zensko) mog mladjeg brata (6. razred osnovne skole) "navija" za Barsu, i niko od te djecurlije ne moze smislit Real :mrgreen: To da je Barsa trenutno "najtrendi" klub ne treba dokazivati - jer je to opstepoznat fakat.Da nije smijesno bilo bi zalosno :burp:
AnotherWorld valjda ce i ta djeca preteci djetinjstvo, kad se sjetim tako se pricalo da na mitinge za suverenu CG dolazi djecina. Tada sam govorio da ce ta djeca dobijati pravo glasa za razliku od penzionera koji ce morati ispostovati bioloski zakon. Ne zaboravite da djecu andjeli uce, ne kazem da je sad navijanje za Barsu religija, ali definitivno je doslo do takozvanog emotivnog brendiranja. Prvi je sto se tice fudbalskih velikana Real izasao iz nacionalnih okvira i postao svjetski brend i danas ima najvise navijaca, zato sto su poznatim turnejama po Aziji i Americi, a malo i po Africi svjesno pravili brend i to kakav. Zato sad dolazi do izrazaja i ovo sto Barsa radi, doduse njoj je lakse i ide joj brze jer vjerovatno si primijetio globalizam je uveliko poceo. Moracete se miriti sa nekim stvarima ma kakve one bile . . .
Rubin - Inter..
Uzasno tesko gostovanje!Teren ce sigurno biti los,temeratura i uopste uslovi katastrofalni...Dugacak put,50 utakmica u 50 dana...
Ne igra Sneijder (povreda),Motta (povreda)...Viera i Stankovic se ne osjecaju bas najbolje.Desetkovana sredina.
Po mom misljenju ekipa bi treba da izadje sa Militom i Eto'o-m kao napadacima i na krila staviti Quaresmu i Mancinija.Zanetti desno,Cambiasso lijevo.Zaneti ce pokrivati Maiconove izlete kao i uvijek,i drzati cijelu desnu stranu u defanzivi.Cambiasso se krece svuda po terenu.
Quaresma i Mancini mogu da snadbijevaju loptama napadace,i da predstavljaju konstantnu opasnost po odbranu Rubina.
Lijevi bek Chivu,a par stopera Lucio i Samuel.
Nije iskljuceno ni Suazo da igra,iskljucivo zbog brzine,umjesto Milita.
Sve je ovo vrh,i vecina navijaca trazi ovu formaciju,kao i Moratti,ali Murinjo kaze da je previse ofanzivna i da ne dolazi u obzir.Ako ga razumijem ne diza se ujtro...
Murinjo je ogranicen ! Najbolje bi bilo da mu vecina navijaca sastavlja formaciju, a da on snosi odgovornost. Doduse protiv Rubina se smije i on malo otvoriti, ipak ne previse. Ja mislim da cete pobijediti, samo unaprijed dizete znacaj utakmice i protivnika. Uostalom ako neki tim puca na osvajanje LS nece mu Rubin biti problem.
ada nije Rubin problem,nego nenormalni uslovi igre i dugacak put!!!
Putuje se avionom, a taj stadion ispunjava uslove za normalnu igru, inace bi se igralo nedje drugo. I Barsa ce tamo igrati, samo sto ja na to gledam kao na jedan od koraka koji vode na Bernabeu i pobjedi u finalu nad Realom Boze zdravlja.
Bajern - Juve i Fiorentina - Liverpul odigraće derbi mečeve ovoga kola.
Barsa će igrat protiv Dinamo K. kući. To se mora dobit, pogotovo ako iz rusije stigne neki poklon od rubina![]()
Zakuvace im Kazan nesto ljuto
Dobra bi bila ideja da igraju Kvarezma i Mancini, samo je to defanzivno samoubistvo. Ta dva panja ionako umiju samo da zongliraju i vrtuljaju, nista konkretno od njih. Steta sto nema Sneijdera i Motte, ovako ce morat da se krpe na sredini. Vjerovatno ce Muntari i Stankovic pokrit te pozicije..
Kakav RTCG da prenosi, nisu otkupili prava. bez ako nemaju opciju da preuzmu mec jer je u 6, mada cisto sumnjam. Nemaju pare ni reprezentaciju da prenose kad igra vani(al zato salju po 20 novinara na mediteranske igre i slicne dzirokur*e palce).
Teren bi trebao da je ok, jos nisu pocele cuvene ruske zimeTo ce kad Barsa krene put istoka, ko ce ga znat, mozda prodju ka napoleonova i hitlerova vojska
![]()
Cisto sumnjam da ce ga Mansini i Kvarezma zaigravat.....Jedino ako udju u drugo.......
zasto inter ne bi mogao da osvoji lS?, ako je mogao one godine porto valjda ce moci i inter ne vidim neku vecu razliku.
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Mislim da ce Liverpul ugazit violu, lise Jovetica svi se raspadaju trenutno, a Liverpul je uso u ritam...
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks