nikakvi niski i visoki udarci... to su činjenice! Barsa je favroti za sve i to sa razlogom (najveću je da su NAJBOLJA ekipa trenutno). to ne znači da će sve osvojit, ali znači da su realni favoriti za sve!
A ko je boginja fudbala?![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
CaseLogic, pušti ove opuštene navijače.
Ti si jedini da znam još od noschoola da navijaš za Inter, ove ostale ne priznajem.![]()
To ti je isto kao i sa Laciom...Kada su osvojili onu titulu prije 7-8-9 godina,10000 navijaca.Sad svako od njih pored Lacia,navija za jos jedan timpresmijesno.Neki za Barselonu,neki za Liverpul...
Ne moze niko reci boginja fudbala za Barselonu.
Tata fudbala je Real Madrid,svidjelo se to nama ili ne.Sve ce se to nekad promijeniti,ali ima jos dosta vremena do tog veselog trenutka
A znate sto mi ide na muricu?To sto svi kazu da niko nikad nije odbranio ligu/kup sampiona?!
Inter 64/65,Milan 89/90...
Iako je reorganizacija pala,to treba da se broji!Jer,ako se to ne broji,zasto bi se onda brojale titule?Ajmo onda da ponistimo svima titule prije reorganizacije.Inter ima 0 onda
Nelogicno potpuno.
ja ne mogu da vjerujem da neko moze da navija za 2 kluba. To mi nikad nije bilo jasno.
A kolko pricas interista....
Ovo nema veze sa navijanjem tipa Lacia kako ti kazes, a daleko i od toga kao sto ti navijas za Inter. Ja ne navijam za neke trenutno dobre timove, za Barsu sam navijao i kad se jedva docepala da igra kup uefa, za Fiore i kad su joj ime uzeli pa se zvala Florenca i to u cetvrtoj ligi. Dobro je da to priznajes Realu da je veci od Intera, doduse postoje neke krupne mrlje u njegovoj istoriji, ali daleko od toga da nije veliki klub. A sto se tice ponistavanja trofeja, to bi Interu i odgovaralo da konacno stigne velike klubove, ali samo u startu kasnije bi shvatio da dijeli sudbinu Partizana da nikad nece igrati u Tokio . . .
Pa za to sluzi forum jel?Da razmijenimo misljenja i da naucimo nesto jedni od drugih
Pa svi racunaju Barselonu u velike timove,naravno.Koliko ima Barselona Liga Sampiona?Koliko ima Juventus?Koliko ima Celzi?
Inter ima prokletsvo vec 45-ta godina...Ne da se jednostavno.I kad smo imali najjacu ekipu,i kad je sve islo na ruku,maler je odradio svoje.Al imam osjecaj da kad konacno dodje,da niko nece uspjeti da zaustavi Inter u tim narednim godinama.
Moratti je davno rekao sto je njegova vizija..Kad se konacno osvoji - ljujnuti velike pare,napraviti jos jaci klub i onda harati Evropom dugo.
Ceka se samo ta prva (treca).Dako se i doceka.
A sto se tice navijanja...Svi mi imamo razlicite poglede na to.Neko podrzava klub,jer mu je mio,neko jer voli nekog igraca iz kluba,neko jer voli istoriju kluba,neko jer igraju po njemu lijep fudbal,neko zbog navijaca,neko zbog stadiona...
Za mene je Inter dio zivota.Ljubav.Strast.Sreca.Tuga.Bol.Nervoza.Jednos tavno,to je dio mene,posle uze familije,zene buduce i djece buduce najvazni dio zivota
Isto tako Sofro podrzava Milan,i cijenim to mnogo.Zato on pristrasno komentarise (sasvim normalno).Ne mozes protiv sebe i osjecanja nikako.
I zbog toga je fudbal NAJVAZNIJA SPOREDNA STVAR NA SVIJETU.Fudbal spaja ljude,bez obzira na pol,vjeru,politicko opredjeljenje,izgled,godine...
Ne zelim i ne umijem biti pristrasan,prije par godina kad su Real i Barsa igrali sudija je na pravdu Boga iskljucio Roberta Karlosa do te mjere sam popizdio da sam i pored nekih 100 eura singla na Barsu navijao za Real. A odje neki su vise nego pristrasni pa im se mora odgovoriti . . .
Ne postoji nijedan navijač Barselone (a da ga ja poznajem) da je ikada u životu pomenuo da simpatiše taj klub prije nego što je došao Ronaldinjo i počeo onaj cirkusantski fudbal.
Naravno, u međuvremenu su svi iščačkali wikipedi-u i zapamtili da je u Barseloni nekada davno (pošto godinu ne znaju) igrao Maradona, Ronaldo, ovi koji su se malo više potrudili sjećaju se vremena Luis Enrikea, braće De Bur, Zendena, Klajverta, Rivalda itd.
Tako da, te navijače Barselone (iz Crne Gore) uopšte ne priznajem niti ću ikada povjerovati da vole taj klub duži niz godina, kao što biva situacija sa timovima kao što su Real Madrid, Liverpul, Lacio, Juventus, pa i Mančester Junajted.
Sjetite se samo, prije 10ak godina, koliko ste đece na ulici (a i mi mnogi smo tada bili đeca) mogli da vidite sa dresom Raula i McManamana (Real), koliko sa dresom Mihajlovića, Krespa (Lacio), koliko sa dresom Vijerija (Inter), koliko ih je samo bilo sa čuvenim SHARP dresom Rajana Gigsa ili Pola Skolsa...
A KOLIKO NJIH SA DRESOM LUIS ENRIKEA, RONALDA DE BURA, KLAJVERTA ili RIVALDA?
Tad je bilo jasno za koga ta đeca (čitaj: ti) navijaju i koji klub vole.
Samo, što se vremenom stvari mijenjaju.
Ronaldinjo je donio revoluciju u Barseloni, a nakon njega Mesi.
Broj navijača (čitaj: simpatizera) se povećao - i ja to pozdravljam.
Samo molim vas (simpatizere Barselone), nemojte da otvarate glavu nama koji znamo od pamtivijeka za koga navijamo i zbog čega, o tome šta je fudbal, a šta klub i kako se klub voli. Previše ste NEKOMPETENTNI I NEKVALIFIKOVANI da biste pričali o tome.
Naravno, postoje izuzeci, i moram se ograditi sa te strane.
Ali takvog (nazovi-navijača) Barselone, ja još nisam upoznao.
Last edited by Vlado; 19-09-09 at 19:06.
ja za barselonu navijam od '96 (tada devetogodisnjak) kada sam imao tu cast da gledam uzivo utakmicu zvezda - barsa, mislim da se igrao kup kupova, tako da ne spadam u grupu onih koji za nju navijaju od dolaska ronaldinja i mislim da sam tada bio jedini u odeljenju koji nije navijao za real, milan ili liverpul
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Sto pricas gluposti?
Inter je vazda masu fanova imao!
Ista je situacija i prije i poslije ovih titula.Znam kolko oces ljudi sto su i prije navijali.
Naravno,kao i po obicaju,lupas gluposti,i navodis vodu na svoju vodenicu.
Tipicno za jednog 16-godisnjaka,kao sto si ti.![]()
Pa sad da je imao masu i nije... Najvishe su dobili dolaskom ronalda, pa poslije stankovica i mihajlovica... Bar shto se ja $ecam prije i u toku osnovne bila je podjela na zvezdu i partizan, i u italiji na milan i juve...Mada ne znam chemu te svadje, meni je potpuno isti interista koji navija 20 godina i onaj koji navija 2, shto bi mene to zanimalo... Ja navijam za milan ne protiv intera, ne protiv juventusa, niti ostalih timova...
![]()
#fakenews
Ista stvar i sa mnom. Ja sad kazem,i stvarno je tako,ne pamtim da sam ikad navijao za drugi klub sem Milan. Ja i sad imam timove koje simpatisem,ali samo za Milan navijam. Sjecam se i kad je Boban igrao,jbt,i Weah i Commandini i Giunti i ne znam ni sam ko sve ne. Ali me nervira kad forumasi meni dodju da sole pamet od kad ja navijam za Milan,i tako to. I jos kad mi kazu "ti si skorojevic",a ne poznaju me. Ne moze to tako,brate. Ja bih navijao za Milan i da u 15412. ligu ispane,i da vise nikad ne priviri prvoj. Vjerovatno ga ne bih pratio toliko,jer ne bih imao dje,ali bih ih jednako volio. E to je za mene navijanje.
DICIOTTO
Raise my hammer,take my aim
Dobro su vama đedovi navijali za MilanSvako tako počinje da navija za neki tim. Ja za Juve najviše zbog Zidana, a i Davidsa.
.
kakve su ovo priče oko toga kolko ko navija za klub! madridistima bi bolje bilo da vide na kolko će im bivši presjednik kluba bit osuđen (tj kolka ga kazna čeka)a ne da gledaju kolko ko za koga navija ili kollko jako! najbolje bi bilo sad da je svako pojedinačno dokazuje... samo iniciranje te teme je nevjerovatno, ili se napadom stvara najbolja odrbana!
Pa dobro, neka osude Kalderona ako je zaslužio, ali to je trenutno vijest koja je izašla u Vijesti i Arenu, i odma ste počeli (gle čuda, simpatizeri Barselone) da smarate.
Htjedoh reći, to je stvar koja nema nikakve veze sa Realom i njegovim navijačima, danas.
Uostalom, bolje da gledamo na koliko će nam osuditi bivšeg predsjednika, nego da razmišljamo još koliko vremena ćemo biti 33% najvećeg rivala u Evropi.![]()
![]()
iako nisam navijac barse,simpatisem je u spaniji zbog dobre igre,lijepe za oko,ali ti pricas gluposti.ovdje si sve namazao i upakovao fino.poznajem masu ljudi koji vole barsu gle cuda prije ronaldinja..covjece Ronaldo je igrao tamo a prava revolucija nastala je kad je dosao Rivaldo druze moj..iako je tu bio enrike ex real,klajvert,e pa sjecate se onih dresova dje im pise 1899-1999sjajno su igrali..
Vlado je na prvi rodjendan krsten na Bernabeu pa od tog trenutka je navijac Reala. Mi ostali smo morali doci do nekih saznanja da bi zrno klicu zametnulo, pa ni danas nijesmo dovoljno navijaci, racunajuci da je dovoljno ovo kao Vlado i Kase.
A kad je ko igrao u Barsu ne vodimo evidenciju po dresovima sa tuske pjace. Mislim da je Maradona igrao 80tih, a kasnije su dosli Rivaldo, Stoickov, Klajvert. Posle su igrali Ronaldo i Figo, njihovim odlaskom je nastupila stagnacija do dolaska Laporte. On je prvi mandat dobio na kampanji da ce dovesti Bekama, kad je izabran otisao je u PSG i kako Mancester nije htio dati preko 23 miliona za Ronaldinja, on je dao trazenih 25. To koliki je i jeli cirkusant najbolje je pokazao upravo protiv Reala, kad je citav Bernabeu ustao i aplauzima ga pozdravio kad im je Real unistio sa 3 : 0. Ove i narednih godina ce Mesi nastavljati . . .
A sto se tice vaseg predsjednika nece ga niko zatvoriti,nemojte brinuti jer Real je drzavni spanski projekat, prvo kraljevski,potom fasisticki tek sad neko vrijeme se malo oprao. A sto se tice procenata ako malo bolje pogledate Barsine titule su ciste kao suza i to 100%, za razliku od Realovih kome je 70% diskutabilno i umazano fasistickom pozadinom. Moguce da ga zato i volite kako kazete od pamtivijeka, da je to klub, da znate sto je fudbal, da je to ljubav prema klubu i naravno da ste vi kommpetentni. Samo naprijed nastavite tako, ali nemojte ocekivati da vam sad to neko respektuje, da budem iskren meni ste pomalo i smijesni, ne kao ljudi i ne zbog vaseg znanja ili gluposti, vec upravo zbog te slijepe pristrasnosti . . .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks