Jesi li dobio mail? :shock: :mrgreen:
[size=6][/size] da vidimo kako radi ovo novo cudofino fino nema sto
Jesi li dobio mail? :shock: :mrgreen:
mail sam dobio i u toku dana bih treebao da postavim slike koje sam dobio!Originally Posted by |G60|
E pa fino! No onaj stari 4um je bio nekako ljepshiili dok se priviknem na ovaj
![]()
stara verzija je bila mozda preglednija od ove ali ova je dosta naprednija sto ces i vidjeti vremenomOriginally Posted by |G60|
E sad samo da sacekamo da se registruje pLejstejSHn i da pocne sa otvaranjem novih topica![]()
vidis meni je ljepsa ova verzija :POriginally Posted by NETMAN
i jos nesto procackaj malo kroz funkcije foruma ova verzija je raj za moderatore ima bas finih funkcija![]()
a evo i ovo sa bojom mi dodje dobro kao navijacu
evo me ja stari onaj shipak ali s novim imenom da se upisem i odje mada je malo glupo sto pomjeraju sve odje ali visa sila jebiga
sipaksad ti je ljepsi avatar
:wink:
eo me
Aloha
Malo ce bit problema dok se naviknemo, ali je ljepsi puno.
Ima li novih avatara. Oce li moc da se ubacuju po zelji iz nase baze?
Dajem pozajmice do 2000€ info na PM.
frojd procitaj announcement sto sam postavio u vezi avatara!!!Originally Posted by FrojD
avatar sad mozes direktno da postavis iz kompjutera ili sa interneat ako vam nesto nije jasno pitajte na taj topic sve cu vam objasniti!
inace ova verziaj je mnogo naprednija u odnosu na staru!
Vidio sam da je naprednija. Evo sam se snasao za avatar.
![]()
Cini mi se da su se slike prije lakse postavljale
Dajem pozajmice do 2000€ info na PM.
uh ja se zbunih sav...
a promjene su dobre mada sam se nekako navikao na onaj stari..
ovaj mi je previse haj-tek haha
![]()
good luck
Originally Posted by my name is ...
Dobar je ovaj "XP look"... ajd živi bili pa diskutovali u zdravlju i sreći 8)
dobar ti taj avatarOriginally Posted by Shole
![]()
A znaš čemu sam se smejao... neko reče na "starom forumu" mislim da je Zabranity, kako će neko da se ubije zbog količine postova koju gubi a onda se mislim šta će EKV da radi kojem je pisalo "Moderator" a sad piše "Forumaš početnik"Originally Posted by E_K_V
Ali izgleda da ulazimo u Evropu, demokratija, svi su jednaki
Ajd stvarno da nam potraje ovaj forum...
![]()
ja sam reka za Dzonija...![]()
e ali ja sam jos uvijek moderator :twisted: i mogu da izbrisem to sto si rekao i dalje :POriginally Posted by Shole
Ma izbriši ili ne svejedno 8) nego za ovog "djavolka" što si ga stavio: "BU! BU, satano ajd u vodu!"![]()
A sad ozbiljno, imam utisak da se ovaj forum osetno sporije učitava nego stari...
ne znam kako tebi radi ali meni e cini da nije nista sporiji od starog
i shole bolje tio je da se ne igras sa djavolom![]()
Ne verujem u đavolaOriginally Posted by E_K_V
a ionako imam uvek negde pri ruci flašu svete vodice
Uostalom ako nisi zaboravio ti si veštica...
A Bože sačuvaj gde ode ovaj topic
Inače povlačim ovo za brzinu, jer u momentu kad mi se učinilo sporo u pozadini se sam pokrenuo update anti-virusa što nisam tada primetio te je to donekle usporilo učitavanje...sad je ok![]()
I meni se chini da je sporiji + shto moram da ukucavam svaki put kad se ulogujem adresu za avatar pff :?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks