Bufon veli da kad mu se Kolarov zaleti golman jedino sto moze da uradi je da se postavi , ispuzi ruke i zatvori oci jer ima toliko jak i precizan udarac da je nemoguce vidjeti loptu posto on sutne. Novi Sinisa Mihajlovic![]()
Juventus
Milan
Inter
Roma
Lazio
Fiorentina
Genoa
Sampdoria
Udinese
Napoli
Palermo
Catania
Parma
Bari
Bologna
Onaj milan iz 2001 je bio otprilike podjednako los.Manje vise preslikana situacija,u ulozi pata tada je bio sheva.To je sezona prije dolaska pirla,pipa i rui koste kad su bili 6. u prvenstvu.Mada je i ovo sad katastrofa
Raise my hammer,take my aim
Bufon veli da kad mu se Kolarov zaleti golman jedino sto moze da uradi je da se postavi , ispuzi ruke i zatvori oci jer ima toliko jak i precizan udarac da je nemoguce vidjeti loptu posto on sutne. Novi Sinisa Mihajlovic![]()
Ima sigurno 6-7 fudbalera da jacim sutom u danasnjem fudbalu.
glupost cista.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Odlično je što imamo nekog ko može da nam objasni iz prve ruke, da ne moramo da slušamo Bufona.
.
Roberto Carlos,Adriano,Veron,Scholes,Sneijder,Riise,Gerrar d,Seedorf,Recoba...Oni su mi prvi pali na pamet.Ima tu jos fenomenalnih sutera.Pricamo o trenutno aktivnima.
Aquilani i De Rossi su sigurno tu nedje...
Ali ovi iznad su nebo...
Cemu ce vam rasprava samnom kad bolje pozajem materiju? :/
Carlos,veron,scholes,sedorf i recoba imaju godina i godina i sigurno nemaju ni priblizno jak sut kao prije 5-6 godina tako da oni otpadaju.I mislim da definitivno nema jaceg suta od kolarova niko trenutno.Gerard,rise i njos par njih su blizu,ali niko nema bombu kao on
Raise my hammer,take my aim
Najjaci sut u zadnjih 30ak godina u fuzbalu je imao Peter Schmeichel, ostalo je sve boranija :mrgreen:
dani alves ima bolji i jaci sut od pomenutog ciganina
sad neka mi se nadje neka budaletina pa me demantuje
ima i drugih nego eto ne pada mi sad na pamet...
edit: greska prika, najaci sut u zadnjih 30 godina je imao cuveni ronald kuman![]()
da sam ti ja profesor ne bi ga odmakao dalje od statusa brucosa!
Lacio vala zaslužio više, ali ok, Juve pokazuje da bi neko konačno mogao Interu da uzme titulu ove godine...
Đenova genijalna, samo me nervira kod njih što moraju da prime gol ili dobiju crveni karton da bi počeli da igraju
Ne znam samo koliko će još moći da zadrže Gasperinija na klupi ako nastave ovako...
Da nije Lipi insistirao da uzmu Feraru, Gasperini ili Konte su skoro vec bili vidjeni na klupi Juventusa. Gasperini je inace bio i trener primavere u Juventusu, on je npr. trenirao Kriscita i Paladina prije nego sto je otisao da bude trener prvog tima.
Bravo, sigurno zbog toga ne sutira punom. Bile bi posle one price 'nema mu ravnog', a Kolarov to ne zeli. Kakva skromnost
Inace, lik ima nenormalnu sutinu. Uz malo vjezbanja tehnike, moze postat perfektan suter. Samo ga nemoj jos poredit sa Mihajlovicem, on je na tom polju bio mozda i ponajbolji. Jak, tehnicki i precizan sut. Steta sto je bio onakav ciganin na terenu..
Evo nesto za Biabianya
http://www.goal.com/en/news/10/italy...r-inter-return
Kakve gluposti!Pa Mihajlovic je pred kraj karijere uputio najjaci udarac!To nema veze sa godinama!
Ovo je najjaci sut sto sam ja vidio u zivotu.A vidio sam ih sigurno 2 puta vise nego ti
Adriano vs Real Madrid
Procitah nedje da je to najjaci ikad izmjereni sut iz slobodnog.
A to kako Kolarov sutira,to je njegova stvar.I ne pisi takve gluposti,smijuti se vec ljudi
Svi ovi sto sam ih u prvu grupu stavio imaju jaci i BOLJI sut od Kolarova.
Drugo je sto ne pratis nikoga lise Lacia prsloga i Barselona,pa ne znas.
Procitah to jutros...Nadam se.Bolji je od Suaza sigurno.Perspektivan do bola.
Uzme li Inter Pandeva,strajkujem gladju ispred stadiona!Kakva je ono GABELJCINA od igraca.PI!
Prica se o povratku Adriana pocetkom Januara.U fantasticnoj je formi,najbolji strijelac brazilske lige,fantasticno se krece,smrsa je i daje FANTASTICNE golove svako kolo.Izjavio je i sam da je konacno prevazisa probleme,i povratio radost igranja.
TE AMO ADRI!!!
A pogledajte tek ovo...
Sutnuo je sa tridesetak metara,i lopta se od precke odbila iza njega140kmh je isla lopta,mada na dva klipa pise da je izmjereno 168 kmh!
Last edited by CaseLogic; 15-09-09 at 14:09.
Adrianu je dosao glave njegov sut lijevom. Da bi dosao do te njigove bombe on konstantno namjesta loptu na lijevu nogu i pri tom gubi toliko vremena jer ima uvijek potez vise. Prije je to radio fantasticno ali tada nije bio procitan od strane odbrambenih igraca (obrati paznju sto sada rade, samo mu zatvaraju lijevu stranu) a i bio je mladji, puno brzi, mrsaviji, snazniji... Stravican igrac koji je mogao da drma Evropom a ovako prdi po Brazilu.
CaseLogic, kakav si ti pacijent sto je to. ne vidis dalje od murinjovog nosa a meni pricas ovdje o laciju i barseloni. Bili ste u misiju rupu 15 godina i sad ste se razmahali pa se ne moze zivjet od vas interista (tj. takvih kao sto si ti).
A posto nijesi ocigledno sutnuo loptu u zivotu onda ipak mozes da pricas da nema veze kako se sutira - punom ili tehnicki tj. da je to sve isto.
Last edited by laciale; 15-09-09 at 16:54.
Ja isto mislim da neki odje znaju bolje od buffona, pa mi odavde branimo te shuteve, a ne on...
#fakenews
Batistuta,najjaci udarac iz mjesta
Bez uvreda malisa.
O cemu ti pricas jadan ne bio?Ko u misju rupu?Pokradeni 2-3 godine,a o penalu nad Ronaldom necu ni da pricam!I zasto mijenjas temu i vrijedjas kad je na vidjelo izaslo tvoje neznanje?Nismo se razmahali,nego GAZIMO SVE REDOM I OSVAJAMO 5 ZAREDOM OVE GODINE!Apsolutni rekord!A 2007-dma i svi oni magicni rekordi...Drugoplasirani na -20 bodova...Ahahahha a nemoj da pocnem da opucam sa tom pricom!
Ja volim Inter vise od samoga sebe kukavce.Ti si krio da navijas za Barselonu i za Lacio istovremeno,dok te Vlado nije raskrinka.Iako sam ja odavno vidio sliku na profilu sa grbom Barselone,no nisam htio da te postidim.To je najveca sramota koju jedan navijac moze da kreira sam sebe.Navijati za dva kluba sa istim zarom.Nezamislivo!
Stidi se pojave svoje,neznanja i "navijanja".
Igram fudbal rekreativno,cesto.A bas bih volio da se organizuje fudbal sa ovoga pdf u balon nedje,da ti pokazem kako to radi Materazzi![]()
Rekao sam da nije vazno kako se sutira kad se prica o najjacim suterima.Nikoga ne interesuje to.Bitni su kilometri,i preciznost.Ne izvrci rijeci,to samo zene rade.
Poz lepi.
Bravo,zaboravih majstora
p.s. ja sam prica samo za aktivne fudbalere...Da pocnem edukovat Laciala da istorijom,nasao bih jos barem 20 fudbalera sa jacim sutom od Kolarova.
Momak ima strasan sut,al daleko da je najjaci i najprecizniji.To samo mogu da izjave iskompleksirani navijaci Lacia (cast izuzecima!).
Last edited by CaseLogic; 15-09-09 at 23:08.
Ada ja sam to znao, čim sam vidio koliko hejtuje Real. 8)Originally Posted by CaseLogic
Mada, ne bih rekao da sam ga raskrinkao :lolblue:
vi ste mali tim u evropskim krugovima a sto se italije tu i nemate pravog rivala samo zbog cinjenice da Inter ima predsjednika koji sipa paruljina kolko treba i kupujete koga ocete.
Vise vam je igraca proslo kroz svlacionicu u zadnjih 10 godina nego li kroz ijednu javnu kucu musterija.
Evropskih titula - 0. Pa gazite kjeva, livorno i bolonju.
p.s Ja za lacio navijam odavno dok utakmice barselone gledam zbog toga jer uzivam u igri koju prikazuju.
Ako je ono najjaci sut sto si ikad vidio CaseLogic,onda nisi vidio ovaj gol. Sut sa preko 40 metara,lopta ne pada milimetra.
Naravno,Seedorf![]()
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks