Ajmo Nole legendo dobij sutra Federera...uz tebe smooo .
Muska polufinala sjutra,danas nastavak meca Nadal-Gonzalez,i zenska polufinala.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ajmo Nole legendo dobij sutra Federera...uz tebe smooo .
cudo jedno vise se ni US open ne moze bez muke zavrsiti![]()
kad igra nadal, namuci ga gonzales propisno sinoc.
nole nema sanse protiv federera, a ni drugi par polufinala.
pi yebem ti kisu!
a neka kisa no i vjetar oluja potpuna , dako naleti katrin opet...
Pomete ga lagano.6:0 treci set![]()
ahahahah, juce slucajno nadjoh na kompu snimak jedne situacije u kojoj Marat Safin pravi foot fault i razmisljam kako nikad niko nije napravio toliko dreke oko toga, a sad vidim sta je Serona jutros napravilaPostoji li ljepsi nacin da skonca turnir ova spodoba? Steta zbog Kim koja se nije mogla ni poradovati kako valja. A zivo me zanima sta li ce sad Serona reci, ko je pravi broj jedan?
![]()
Svirena je kobila jedna raspala, jebo je Sejkil licno i personalno. Svaka cast za Klajsters, mozda nakon 100 godina pogledam jednu partiju zenskog tenisa.
Sto je ono sto Sofro prica, da u slucaju da ne zavrse turnir do srijede, sve ce biti ponisteno. Volio bih finale Federer-Nadal, mada mi nece bit mrzno da prodju i Djokovic i Del Potro. Samo glibavog Mareja da ne gledam...
Da, stvarno. Sta Sofro podrazumeva pod onim "sve ce biti ponisteno"?
/
danas u 18h nadal-sel potro pa onda djokovic-federer (nece prije 22:30).
Do jaja.```
Jasno se vidi da je gazila liniju, ja ne znam sto se ljuti.
btw. kako ce veceras Federer da prcne Djokovica 3:0
Samo da ga ne prcne ko sto sad Nadal prca Del PotraRazbija ga mashinica iz Argentine, kako volim ovog lika hahahaha. Bije ka kosachicom. Mada je znao Nadal da se vadi iz slicnih govana, al ozbirom na njegovu formu, oprace ga Potro 3:0.
Najveći poraz Nadala od kada igra ozbiljan profesionalan tenis!
Katastroda, rasturanje, razbijanje...
6:2,6:2,6:2!!!
Delpotrović je igrao fenomenalno i to u gemovima kada je bio u minusu.Udarati tako agresivno, ravno lopticu uz onaj već čuveni inside forehend...
Nadal je vraćao izuzetno, u pojedinim trenucima podsjećao na velikog Nadala ali upravo kada se očekivala greška Potrovića, isti je ,,ubijao" vinere!
Velika igra ali protiv Federera ima minimalne šanse.Švajcarac je jedini igrač na svijetu koji MIJENJA RITAM, koji konstantno raznovrsno igra te se protivnici ne mogu navići na njegove udarce.
Već vidim , poslije Potrovog servisa, onaj strašni slajz koji reže lopticu...
Veoma je zanimljivo kako će te udarce Potro vraćati u teren jer zahtjevaju izuzetne spinove i topspinove a Argentinac je više poznat po ravnim udarcima ...
Zatim dropšot, u iznenadnim situacijama...zatim povremeni izlazci na mrežu gdje je Fedeks neprevaziđen...
Jedino ako Federer bude imao loš dan , postoje neke šanse ali ponavljam minimalne...
Libertas
Ma Nadal se tek vraca u formu, cudi me da je do polufinala dogurao. Sacekajmo jos ovaj drugi mec prije nego Federera metnemo u finale
Mislim, Djokovic ima male sanse, al mozda bas danas Federeru bude los dan. Kenjkava beba, raspaljena Mirka... mozda bude izmoren, pa se Djovak konacno ovajdi.
Nadal je prije turnira sam izjavio da je 100% spreman i da je dosao da osvoji titulu. Nije pauzirao 5 godina nego tri mjeseca. Evo je Klajsters pauzirala 3 godine pa se vratila na prvom Grand Slamu. Rafa nije povrijedjen trenutno, on ce do kraja karijere biti hronicno povrijedjen zbog stila igre koji forsira, a to je sve njegova greska, i greska njegovog trenera.
Novak nema nikakve šanse da pobjedi Federera.
Najviše što može da uradi je da uzme set, to bi bio fenomenalan tezultat...
Jeste da je ova podloga najbolja za Noleta ali jednostavno dok drugi fizički jačaju imaju sve bolje i bolje serve , Novak nema neku prednost iz prvog udarca a to je za ovu podlogu najbitnije.
Mora FIZIČKI OJAČATI, KONSTITUCIJU POPRAVITI, serve pojačati a o volej igri da ne govorim- nema je!
Zato šanse Novaka večeras su 0%, kao što su šanse Potra u finalu takođe 0%...
Libertas
E posle ove izjave moze Đokovic dobit ladno:joint:
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Mozda ko prati u zadnja 3 mjeseca. Kad je bila ocekivana pobjeda, sto nisi metnuo hiljadarku na Del Potra. Bio je favorit, al sa Nadalom se nikad ne zna...
Ne navijam za Federera nego za Noleta ali sam realan.Nadal očigledno još dugo neće uću u pravi formu a on je igrač koji je tempom, snagom, izdržljivoću pobjeđivao raznovrsnost Švajcarca .
Novak je bolji od Federera sa osnovne linije ali Fedeks je majstor da te nedostatke u igi nadoknadi promjenom ritma i već čuvenim behend slajzovima na koje Novak nema odgovora.
Da se igra na šljaci, ne bi imao dileme- tipovao bi na Novaka, ovako samo da ne doživi debakl kao Nadal...
Servis Đokovića je u odnosu na konkurenciju veoma slab a to je preveliki minus za ovaj turnir...
Inače o Federeru kao gubitniku imam jasan stav a on nije ni malo ružičast...![]()
Libertas
ima li dje djokovic na net prenos
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks