hahaha i meni je to bilo simpaticno, barsa se otvara ali prije ce ona uvalit gol interu nego obrnuto, to sigurno![]()
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
hahaha i meni je to bilo simpaticno, barsa se otvara ali prije ce ona uvalit gol interu nego obrnuto, to sigurno![]()
vidjecemo u srijedu ljepotani
Bas me zanima kako ce fizicki na kraj izac sa ovim mesarima iz odbrane i sredine intera![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
samo da ih ne polome
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
a dobro barsina sredina je izašla na kraj i sa jačim sredinama od interovih, mada svaki meč je priča za sebe i to će sigurno bit težak meč!
najvažnije je da se startovalo dobro, pobjedama, i golovima najveće akvizicije! hetafe se "nosio" u 1. pol, ali u drugo us ušli Iniesta Alveš i Mesi i to je bilo dovoljno za 0:2. Inače hetafe je imao u 1. poluvrijeme stativu i prečku, mada mi se čini da su u obije (ili samo u jedna) akcije poslije bile prekidane zbog faula tj ofsajda, tako da golovi ne bi važili!
Kako Real gazi, ono je nerealno.![]()
Kaka 2 asistencija,chini mi se.Kakav majstor.
U realu je podjednako vazan kao u milanu,vuce sve konce igre.Ronaldo i ostali su samo egzekutori.Moze on do jos jedne zlatne lopte
Raise my hammer,take my aim
Kaka' je 724689694270 puta bolja kupovina od C.Ronalda
Ali bukvalno.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Kakav je ono majstor,pa to je da ne vjerujes. Tako lucidno namjesta one golove,da je to smijesno. Vidi se ko je boljSi od njih dvojice,tu nema sto...
DICIOTTO
Jos jedna zlatna lopta i jedna Fifina za igraca godine i onda neka se Messi,Zlatan,Ronaldo i druzja bore oko nasledstva.
Lagano i barsa i real iako su i hetafe i espanjol imali svojih sansi.
Sto bi IN-u mrtvom juce?!?! pi*ka im materina, pise da ce bit prenos, a oni pustaju tamo neke spotove, ajde mrs u ****!! Ali svakako REAL GAZI!!! Ale madridiste!!!!Ovi Katalonci su pali, uskoro ce i sljedeci panut
)
Ima li kakav link da vidim highlightse sa utakmice Reala?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ovo je vec greota sto radi Barsa Atletiku![]()
Pa ako je svi zovu "boginjom fudbala" tesko da moze bit tata. Ma ko zna, ovo je XXI vijek, na svasta se narod naucio...
5-2 na kraju, ali odbrana previse opustena, to se mora popravit'. ponovo se pokazalo da se sa barsom ne moze nadigravat' i da je jedino pravo oruzje protiv nje bunker.
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
50% tima Messi ,20% Havi,20% Iniesta i 10 % ostatak
Nije ni malo !
Barselona igra fantasticno i ne da ulaze u pravu formu nego su u zenitu.
1.Fizicki su besprekorni- uspjeli su da pretrce Inter sto nije nimalo lako.
2.Kvalitet fudbala im je na najvecem nivou.
E sad, tu dolazi pitanje- da li je to mozda prerano?
Odlična partija Barselone.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks