aaaaa sto ne rece odma jbt...
rece mi brat da su nekog plavog UREDILI...
aaaaa sto ne rece odma jbt...
rece mi brat da su nekog plavog UREDILI...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Cudne stete i da jesu![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
VIdjeh sinoc tablice DG AMG01 na Audi A4
Pada li ikome kakva ideja napamet zasto je to stavljeno![]()
AMG - Ah My God
AMG - Audi is My Garbage
TAKUMI
Na grupu na facebook ima A8888 na S8 takodje oO barem stoji s8 znak pa mozda nije :P
rm -rf /
Ne, sivi neki
Evo:
![]()
rm -rf /
Juce vidjeh crvenog forda coswortha KO tablice... kako bjese zaeban .... tacno se vidjelo da auto jede sve zivo... kako mu bjehu gume siroke a ima je neki stav imam osjecaj ne moze ispanut iz krivine... mozda je samo body kit al ne vjerujem...
Ovaj gore je obicni A8 a onaj crni sto ima tablicu S8888 je stvarno S8, kupljen je prije 10-11 godina.
TAKUMI
Onaj audi je ispred Hotela Niksic bio u Sutomore cijeli ljeto. Ono jeste pravi S8. Vidi mu se na masku i po opremi unutra.
A ima i crni S8 prve generacije koji ima registraciju S8888. Oba auta su iz Bara.
Vidio sam i ja Audi A4 karavan na DG table sa natpisom AMG na tablice.
Vidjeh i AMG C klasu IAMG1 registracija sinoc na pobrezhje trula vishnja boja.
I Brkovic Jnior ima C klasu PG-AMG00 ili neshto slichno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
tata brkovic ima tablicu pg CG o1v ...
f6
Imaju tablice imaju i nikad nece da ga nagaze da cujem ono dubinsko nakasljavanje![]()
Crni S8 MkI PG S8888 nije iz Bara. Njegov vlasnik je bivsi igrac Buducnosti, Aljbino Camaj.
A ovaj Audi gore, ovaj Audi nije S8.
Detalji:
Detalj broj 1: S8 ima LED duga svijetla, serijski, ovaj ima DE, obicnu sijalicu H7 iza;
Detalj broj 2: ovaj Audi gore je proizveden prije 2005-e, tj. fabricki nema single frame masku. Neko je kupio centralni dio branika, tj. single frame masku, i naravno S8 znak, isao kod plasticara i...uz to nije kupio farove ni haubu pa su morali da stave detalj br.2 da ne bi bilo rupe, jer stara hauba ne pasuje na single frame masku;
Detalj br. 3: S8 nema tu plocu, tj. nema ACC, ovaj ga ima. Ovaj ima samo tu plastiku, iza je prazno. Da budem precizniji, ta maska je od Audija A8 W12 koji je tada imao ACC.
Detalj br.4: S8 ima dosta vece usisnike i mrezaste plastike, kao Golf V GTI. Ispod tih usisnika ima lip. Koliko ja vidim, ovaj branik je od A8 3.0 TDI, tj. ispod ove haube lupa 3.0 TDI. Koliko ja znam, S8 ima V10 od Lamba sa 450 KS;
Detalj br. 5: S8 ima aluminjske retrovizore, serijski, ovaj ima obicne u boji vozila;
Detalji br. 6 i 7 pokazuju da je sve leglo kako treba i da je ovo radjeno kod majstora koji zna svoj zanat isto kao sto ti znas da razlikujes A8 i S8.
Last edited by Fabia_Elegance!; 13-09-09 at 03:03.
TAKUMI
fabia GENIJE![]()
f6
Fabia odlicno uradjen i prezentovan referat![]()
Citam ja oglase u Dan prije neki dan i oglas za prodaju auta pocinje ovako:
OVO JE NAJBRZI GOLF U CRNOJ GORI, za sve one koje vole udobnost luksuz i brzinu
Golf Rabbit za americko trziste 2.5, 5 cilindara benzin,2006 godiste presao sveha 14 000 milja, cijena 16 000eura, razlog prodaje: povratak u Ameriku
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLC INA
PRVO: Ovaj Golf ne vrijedi ni 10 000e, cak stavise ja mislim da je placen nov u USA 16000e
DRUGO:CAK I DA IMA FUL OPREMU Golf za americko traziste nema digitalnu klimu CLIMATRONIC, vec obicni CLIMATIC i
TRECE OVAJ OCIGLEDNO NIJE CUO ZA r32 ili GTI
![]()
Mos mislit, 2.5, a vjeruj mi da je to jedan od najgorih motora uopste. Nikakav je, 150 konja.
2.0 FSI je munja za njega.
Ovakvih sa laznim znakovima ima dosta, previse. Ja sam mogao da stavim pozadi 540i odnosno A8 W12 ili cak S8 ali lazem sebe.
TAKUMI
dje ima da se kupi ovo?
niujedne mi gace lastike nema
u voli.
Nego,napisase mi prijavu za preticanje na punu...jedva vozacku spasih,te student,te ovo,te ono
Kolko moram platit?Neko veli 30 €,a neko 150 €![]()
Koji su ti prekrsaj upisali?za preticanje na punu ili neki drugi?
Za preticanje na punu,ada nece mi napisat za nesto drugo
Imenovani je izvrsio radnju preticanja preko neisprekidane linije upravljajuci gore navedenim vozilom iz pravca Cetinja...
u kratkim crtama:Na****o si
Nije najebao ali kazna za to je oko 120 eura.
TAKUMI
Sve mi se cini da cu im platit...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks