Ubrzo će bit na uefa.com liga da se igra fantasy liga šampiona.
Pa, možda je nesporstski izvodit tako slobodnjake, ali je PRAVILNO. Bacanje po travi da bi se izvukao penal, iako te niko nije pipnuo, nije.
Uf...Može on da kaže da mu se padalo na livadu malo, pa je odlučio da se bači.
Last edited by BooQy; 03-09-09 at 17:57.
.
Ubrzo će bit na uefa.com liga da se igra fantasy liga šampiona.
e to je dobra stvar.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Meaca rasprodata za duel sa barselonom
http://www.goal.com/en/news/10/italy...ampions-league
Uveliko se prica o doceku koji sprema CURVA NORD za naseg dragog bivseg pulena.Ima neke opasne izjave u zadnje vrijeme,puno provocira.
Ne bih volio da sam u njegovu kozu![]()
Zviždaće mu stadion. Kao da nije do sad navikao na to![]()
.
N ije ni cudo da je Meaca rasprodata, to je zadnjih godina postala praksa da ta publika gleda uzivo dva velika tima. Jednog stalno izvucu u grupi, a drugog gledaju kad dodje da ih izbaci u osmini ili sto je rijetkost u cetvrtfinalu.
a opasni su ti navijaci intera, da sam na njegovo mjesto ne bi ja dolazio![]()
You'll Never Smoke Alone..
Bice cupavo sa Barsom. Realno je da je Barsa trenutno jaca, Inter je silno motivisan i igra pred svojom publikom tako da ,smuti pa prospi, predvidjam X.
Ono sto je sigurno jeste da ce ova utakmica pokazati kakav je Muro stvorio tim i koliko su ozbiljni.
Nemam nista protiv da publika izvizdi Ibra. Ego-budala, daje takve izjave kao da trazi da ga publika doceka na noz, mada sve ce mu to bit nista ako ga Materazzi saceka u tunelu:mad:
Mitro, cekam tvoju prognozu
Materaci ce mu blowjob u tunelua Ibrakadabri treba taj inat,onda igra puno bolje
![]()
Da, kao prosle sezone protiv Mancestera kada je dozivio taj duel kao njegov obracun sa C.Ronaldom...nije se sastavio sa loptom.
Ne brine me on, mene brinu Xavi, Iniesta i naravno Messi
Last edited by firefly; 11-09-09 at 22:59.
Protiv Parme nece igrati Dejan Stankovic.Murinjo ga odmara i sprema za suludo trcanje i remecenje igre barselone u srijedu![]()
Jos samo 1 dan do derbi meca 1 faze takmicenja u CLSjutra cemo da vidimo koliko je Inter jak i kako ce Murinjo da pripremi igrace za ovaj mec. Ne ocekujem previse od Ibre i Etoa jer mislim da ce da izgore u zelji da postignu gol - pa ga upravo zbog toga nece postici. Oba tima ce biti kompletna tako da ce festa biti zagarantovana.
Laciale,mec se igra u srijedu,a po zadnjim proracunima,danas je ponedjeljak.To znaci jos 2 dana
Nadam se da ce pocet Cambiasso...Najavio ga je Mourinho.
Barsa favorit, obzirom da Inter jos nema uigranu ekipu. Uzmi u obzir da Inijesta i Cavi igraju ko zna koliko godina zajedno, Henry se uklopio, Mesija necu spominjat.. jedini novi igrac im je Ibrahimovic, cisto sumnjam da ce Maksvel pocet. Prava masinerija.. svako zna sto treba da radi, saigraci se odlicno poznaju i dopunjavaju.
Inter sa druge strane ima 5 novih igraca u prvih 11 - Lusija, Motu, Snajdera, Milita i Etoa. Centralni tandem se jos uigrava, gradi se potpuno nova koncepcija igre(koja se prije bazirala iskljucivo na Ibrahimovica). Znaci, tu je talijanski sampion u zaostatku, obzirom da je sezona tek na pocetku.
Po svemu tome, a i cinjenici kakav fudbal igra Barselona, nalazim ih za bas velikog favorita. Doduse, necemo gledat previse ofanzivnu igru katalonaca jer su onda previse otvoreni pozadi, i to moze da im se osveti obzirom da Milito i Eto'o imaju strasno kretanje i brzinu. Inter svoju sansu treba da trazi kroz izrazito takticku igru, sa dosta kvalitetnog pokrivanja prostora i agresivnoscu na njihove organizatore igre. Neka iscukaju 2-3x Cavija i Inijestu, ubace dvostruku markaturu na Mesija, i jos da se mole da barselona nema svoj dan. Nesto kao sto je napravio Celzi sad u polufinalu, to je recept za uspjeh. Inter ima igrace koji fizicki mogu da iznesu taj tempo, tako da je to to. Mozda Murinjo iznenadi sa Balotelijem il Kvarezmom, jer bi mu valjao jos jedan brzi igrac u ofanzivi. Al to ce vjerovatno u drugom poluvremenu, zavisno od rezultata.
Forza inter !!!!
Imam neki osjecaj da ce Olimpik Marselj da vrati nesto dugova Milanu i to po kvoti preko 2. Drugi italijansko-francuski duel pripada Italijanima. Intera je zapala ta cast da proba da se suprostavi.
Juce je shofro velichao Marseja kao jaki tim, samo zbog toga shto ce igrati protiv Milana, pa da ne bude iznenadjenje ako ih francuzi roknu![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Milan ce pokazat bolju igru u LS nego u domacem sampionatu. Ja bih na tu utakmicu igrao X, al ne bih otpisivao milaneze tek tako na evropskoj sceni. Jes Sofro vec pravi alibije, a kakav kralj![]()
Tresnuce ih Milan i to ubjedljivo.
Mech Juventus-Bordo za izbjeci.
Last edited by Zodiac; 15-09-09 at 09:10.
Po meni je bas suprotno.. Milan ce se pomuciti i za bod, a Juventus pobijediti.![]()
Milan ce sigurno morat da se muci marsej ima veoma jak tim sa valbuenom,luchom,ben arfom i ostalima.A ni juvetu nece bit nimalo lako bez chielinia,sisoka,diega(pogotovo)i del piera.Znaci 2 najveca kreativca u autu.Tu je jedino 0-2 sigurno
Raise my hammer,take my aim
Nema trika da Juve pobjedi nocas.Inter-Barca,0-2 beton.
Ja misli da ide Inter Barselona 4+!
Kakve izjave na sve strane pljuste...
Eto porucio Barseloni da ce izvuci svaki atom snage i volje iz sebe da im da 3 gola
Ibrahimovic obecao barem 1 pogodak i posvadjao se sa Muntarijem i Materazzijem.Ciganske izjave daje taj prokleti ZINGAROOOOOO!!!!!!
Maxwell provocira Murinja i Santona.Kakav komplex.
Kakav mec....uh!Ne mogu docekatttttttttttttttttttttt!
FORZA INTER!!!FORZA RAGAZZI!FATECI SOGNARE!!!!!!!!!!!!!!!
Ja i moj tiket sve nade polazemo u Ben Arfu, Nianga i ekipu![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks