pogrijesio sam sto sam poceo tu temuizvinite :joint:
Zbog tanjira mogu da ti prdnu pod windows, ko kaže da ima pravo tek tako bez naloga suda da uđe doma i vidi što gledaš? To može samo u sjev. Koreju još i možda na Kubi.Nije kriminalac taj što gleda već taj što to omogućava to gledanje. U našem slučaju, to su svi kablovski operateri.
pogrijesio sam sto sam poceo tu temuizvinite :joint:
Who let the dogs out
U Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Makedoniju od ponedjeljka, 14. rujna(septembra) 2009. godine stiže novi serijsko-filmski kanal AXN Central Europe! Riječ je o kanalu koji je već dugi niz godina prisutan u zapadnoj Europi (Španjolskoj, Portugalu, Italiji, Njemačkoj) ali i u zemljama središnje Europe (Poljska, Mađarska, Češka, Slovačka, Bugarska, Rumunjska) pa je njegovo širenje na regiju zemalja bivše Jugoslavije sasvim prirodan i logičan korak.
Total prosirio ponudu sa 11 kanala ,a extra ne uvodi ni jedan novi kanal .![]()
Boli njih uvo zajebali su narod, obavezali ih ugovorom pa dok to istekne uvesce nove kanale.
postoji li dje da se skine kopija ugovora koju (ne)dobijamo kad postanemo korisnici extra-tv usluga?
A pa uporedi koje je to kanale dodao Total? Vecinu tih kanala Extra TV vec ima u osnovnom paketu.
Uveo sam extra-tv medju prvima i sve je i da danas isto, u zaboravio sam da su promjenili meny i ubacili nove glupe igrice:mad:!
uveo sam je iz jednog prostog razloga a to su sportski kanali a ovi sto imamo su smjesni, ja mislim da ovaj SALE ne treba vise da se pojavljuje na forum nema on veze sa vezom sto se tice novih kanala dzabe njemu pricamo. Ma i ja necu vise da se pojavljujem na ovaj forum nista novo se ne desava osim sto svi pljuju po t-comu.
izgleda da mozemo samo da ih pljujemo i nista vise.
***** JEDNA SMRDLJIVA!
Uveo sam extra-tv medju prvima i sve je i dan danas isto, u zaboravio sam da su promjenili meny i ubacili nove glupe igrice:mad:!
uveo sam je iz jednog prostog razloga a to su sportski kanali a ovi sto imamo su smjesni, ja mislim da ovaj SALE ne treba vise da se pojavljuje na forum nema on veze sa vezom sto se tice novih kanala dzabe njemu pricamo. Ma i ja necu vise da se pojavljujem na ovaj forum nista novo se ne desava osim sto svi pljuju po t-comu.
izgleda da mozemo samo da ih pljujemo i nista vise.
***** JEDNA SMRDLJIVA!
smradovi jedni
dzukele jedne
Ono smece od pink kanala i ne racunam "u zive", Eurosport 2 BL, Zone Reality i Zone Romantica Extra TV ima u osnovnom paketu...
Ima li moderatora na ovom forumu?!
sale dodajte pink paket
Obavezno![]()
frqne sve ti prosto bilo.
Sale, ubacite u ponudu Arena sport i nece se vise niko zalit))
ljudi moji pa zar je Discovery ID bolji od Discovery Science-a? :shock:
Ono jest' interesantan - ali Science emituje neuporedivo kvalitetnije i informativnije emisije. I baš njega nema na Total-u... kao da mi se namjerno inate... :mad:
Science nema naseg titla...Predpostavljam da je to razlog
Ako Discovery ID ima, onda je to garant razlog.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks