Jednom rijecju, raspasoj.
Da mi je neko reko da se mogu toliko iznervirat da zvizdim kapitenu, ajde selektoru ni po jada (cak mi je to na kraju i najsladje bilo) ne bi mu vjerovao.
Djubre jedno seljacko opet pokazalo svoj nesojluk. Drincic, koji ima daleko najjaci sut namjesta loptu citav minut, ovome se digne ku*ac i uzme loptu (scenario preslikan iz Sofije). Druga stvar, Filipovic je nedje ranije reko da je reko Mirku da ne sutira penale nakon 2 promasena, on uzima loptu i pokazuje da je jaci od reprezentacije. Kod oba poteza je dobio moje zvizduke (i dostinje jos).
Na kraju mi je krivo sto smo dozivjeli da cim sudija odsvira kraj polovina reprezentacije sprinta u tunel (gle cuda, prvi Marko Basa). Zao mi je zbog njih, ispastaju zbog nesrecnog Filipovica. Zao mi je i Sava Pavicevica koji je jedini doso pored svih zvizduka da se zahvali ispred sve 4 tribine. Ali jedan visi cilj je postignut, izvizdan je Filipovic. Prvo dok je davao intervju a posle ga je sacekala i grupa navijaca s juzne tribine kod ulaska u tunel i castili ga svakakvim psovkama.
Molim Andriju Delibasica, dje cuo i dje ne cuo (mada ako ima ista u glavu sam ce to uradit) da se nikad vise ne odazove pozivu dok je ovo djubre na klupu. Nesretnik se na pouvrijeme zagrijava kao malo dijete kad pustis lopte da igra, gori od zelje da udje. Kod 1-1 i mrtvog lipsalog Mirka zagrijava ga od 80 (!) minuta i na kraju ga uopste ne ubacuje.
Da mu mater cigansku je/em za vazda!
EDIT: Kotorani, dje nam je zastava? Vidim 5,6 gradova imaju trans, da nije nas u Rim ostao?
Last edited by Mad_dog_KO; 09-09-09 at 22:25.
Bijo si poziw koi se neodbija
Bookmarks