Evo komentator rtcg Grgur pri kraju druge cetvrtine kosarkaske utakmice srbija spanija,koja evo jos traje dok ovo pisem, pri konstantnom vodjstvu rep. Srbije od preko 10 poena ladno izjavi : "I dalje odolijeva Srbija Spancima ... "kakav kralj,nevjerovatno
svaka cast momcima, samo neka nastave ovako![]()
You'll Never Smoke Alone..
Mora da je kakvi tiket uplatio racunajuci na pobjedu spanaca jer mu nepristrasnost u komentarisanju nocas nije bila jaca strana![]()
Srbiji svaka čast.
Samo da ORLUŠINE nastave tako...
Libertas
Srbija je stvarno odbranu igrala na viskom nivou...Spanci su bili totalno iznenadjeni tom cinjicom,kao da suu cekali samo da Srbi poloze oruzije ali su se malo zeznuli...Ali iskreno stvarno je tesko da Spanija odigra lose kao nocas...Sjutra je vazna utakmica protiv Slovenaca u 18:15.,,I na kraju Duda Ivkovic![]()
Dobro je za sada, a moze to i jos bolje! Sjutra izuzetno bitna utakmica...
I da, je*em mamu ovima iz total tv-a sto su zastitili rts2 ne mogu da ih shvatim, morao sam da slusam grgura koji navija za spance cijelu utakmicu...
Duda respekt, na 20 utakmica na EP ima.......20 pobjeda! Samo tako nek nastavi!
Inace, treba spomenuti i covjeka koji ima OGROMNU zaslugu za sve ovo, naravno jedan jedini Dule Vujosevic![]()
Last edited by GrobarNK; 07-09-09 at 22:48.
sjutra velika pobjeda !!!!!
napred gedze...
svaka cast, opet haraju, futbal, kosarka, odbojka, vaterpolo, tenis...tradicija je to. Respect!
Ljudi su zla djeca, zla po cinu, djeca po pameti.
I nikad nece biti drugciji!!!
Momci, svaka cast. Nema veze sta ce biti na kraju, samo srce na teren. Negdje sam napisao, samo granitna odbrana. Imali smo vrhunske kosarkase, kosgetere, ali nikad to nije pobjedjivalo. Samo jaka odbrana, brze kontre iz toga i laki poeni.
Svaka cast Dudi. Malo sam imao zebnje zbog njega, nekako mi je cesto djelovao pred kamerama kao da je dozivio mozdani, teska i spora prica, a i pokreti malo cudni.
ima topic za evropsko u kosarci, tamo cemo pricat o tome daj sad odje da se posvetimo utakmici protiv francuza, ocekujem pobjedu i AFRIKUUUU![]()
You'll Never Smoke Alone..
Ja zaboravio ovu verziju, samo onu jebite se fudbaleri![]()
I ova jos bolja, nekako u pravom grobarskom stilu.
prenosi li koji nas medij vecerasnji spektakl ? za slucaj da bude fino vrijeme (sto cisto sumljam da se iznese tv da se deremo)
P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !
cele
Bogu fala....
Kao sto vec ranije rekoh....
"Kako piše današnji "Sportski žurnal", sprema se još jedan odlazak iz Partizana. Posle potpredsednika Zorana Mirkovića i čefa stručnog štaba Slaviše Jokanovića, velike su šanse da ka izlaznim vratima kluba iz Humske krene i kondicioni trener Aleksandar Mitić."
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Nekad i srbija da ima poklon od sudija..... Penal se ni vidjeo nije... Velika sudijskaa greska
Jos da vidimo oce li ga Milijas iskoristiti....
edit: 1:0 :joint:
Who let the dogs out
Jesu li ovo maloprije pjevali "Mi Hrvati" ili nesto mnogo slicno ?????
Veliki spektakl na najljepsem stadionu.
Moglo je i bolje, ali na kraju i gore.
Krasic najbolji kod nas, uz Vidica koji je jednostavno nedodirljiv, cak i za Anrija i Anelku.
Od Francuza osim Anrija koji je dobio zasluzene aplauze pri izlasku najjaci utisak ostavio je Lass Diarra, pored kojeg su u duelima svi izgledali smijesno.
Sve u svemu bod blizi Sp, protiv Rumunije se ovjerava viza.
Bravo!
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Brate,koju si ti utakmicu gledao?Krasic je bio ubjedljivo najgori pojedinac na mecu,svaku je loptu izgubio.Pogledaj snimak,a posebno drugo poluvrijeme pa mi ponovo reci kako je odigrao.
Inace,igraci Srbije su igrali kao najvece *****,da se brane cijelu utakmicu sa igracem vise na svom terenu,to mi ne ulazi u glavu nikako.
A najjaci mi je Culafic,20 min mjesto Kacara proziva Ninkovica.Blago njemu s njim
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks