Koja bivsa uprava?Zar su se gazde promijenile?Pojma nemam.
Koja bivsa uprava?Zar su se gazde promijenile?Pojma nemam.
Zasad nisam primijetio, raspored 1. kola saznao sam s Hrvatskog vaterpolskog portala, a svih Jugovih utakmica iz Dubrovačkog vjesnika.
7. i 8. svibnja.
Raspadnuta Mladost bolja od slovenske reprezentacije:
http://www.sportal.hr/vaterpolo/zapc...u-clanak-10575
Last edited by August Dominus; 05-09-09 at 12:48.
procitah danas nikic u pro reko...valjda ce i filipovic tamo prec ako vec nije...bice jos zajebaniji...
Filipović jest.
http://www.b92.net/sport/vaterpolo/v...&nav_id=379247
ove godine Jadran sve osvaja
:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolb lue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:: lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolbl ue:
Osim Jadranske lige i Eurolige. Nitko u Jadranskoj ligi nije ravan Jugu.
Osim toga, ispada da si rekao da sve osvaja splitski klub Jadran. Dubrovački klub primjerice zove se Jug CO. Splitski Jadran je samo Jadran, a hercegnovski se razlikuje po tome što se doda CKB. Dakle, pravi je Jadran splitski, a hercegnovski se piše Jadran CKB.
Inače mi se ne sviđaju imena vaterpolskih klubova, ne moram valjda objašnjavati zašto.
a to vi mislite, haha jedva cekam da vas vidim.
primorac ide dole![]()
Meni ne moze da se otvori.
Nikic je dobar centar, ali Recco vec ima Calcateru i Premusa (Bencivenga ce vjerovatno u penziju, nema on vise tu klasu), ne znam sto ce im 3 centra. Sem ako ne stvaraju 1 tim za talijansko prvenstvo, a drugi za ELMoze im se, slobodno.
Danas će biti poznato da li će Filip Klikovac i Uroš Čučković igrati na Evropskom vaterpolo prvenstvu za omladince koje će se od 20. do 27.septembra održati u Grčkoj.
Kako je rekao za naš program trener crnogorske reprezentacije Petar Vico, talentovani igrači, zbog povreda, nisu nastupili na upravo završenom turniru Montenegro 2009 u Kotoru, a ne treba puno objašnjavati šta njihovo prisustvo znači u selekciji koja brani zlato, osvojeno prošle godine na [šampionatu Starog kontinenta u Turskoj. Crnogorska reprezentacija će narednih dana imati zajedničke pripreme sa Hrvatskom koja je na kotorskom turniru osvojila prvo mjesto.
(Radio Kotor)
Boga mi bez njih tesko da cemo i medju 4 uc'...
Last edited by cattaro; 09-09-09 at 11:44.
P r i m o r a c
ne znam kako su se pripremili naši juniori (inače zadnje natjecanje kategorije U20), ali bi po igračima trebali bit jako dobri (nižić, sukno, krapić. ćuk i ostali). iako u nas ima puno problema u omladinskim školama, poglavito zbog loše infrastrukture i nedostatka objekata kao i malo novaca koji se daje za opremu i plaću trenerima koji rade s djecom, ove godine smo bljesnuli s juniorskim medaljama (rukometaši i vaterpolski svjetski prvaci, košarkaši 3. na svijetu, jedino nema rezultata s mladim nogometašima od ta 4 najrazvijenija ekipna sporta u nas).
što se tiče jadranske lige mislim da su primorac, jadran i jug sigurni za final4, a za 4. mjesto će se vodit borba. ipak za naslov jadran i primorac bir veći favoriti nego jug. kakva je budva ove godine? a kad se usporedi lanjska budva kakav je cattaro u osnosu na njih? mislim da će mladost ove godine imat problema i na gostovanjima u šibeniku i rijeci tako da oni nemaju šansu ponovit 4. mjesto od prošle godine
vaterpolski portal - www.dance.hr
Bez dileme, za 89. godiste i mladje Hrvatska je sa Sandrom Suknom prvi favorit! Da je Sukno igrao lani na EP-u vjerovatno bi hrvati to uzeli. Onako, uzeli smo mi, nekako ni krivi ni duzni...
Mi bez prvog centra (mada Klikovac za taj uzrast igra na svim pozicijama) i prvog beka nemamo sto da trazimo na ovom prvenstvu, zato se nadam da ce se Klikovac i Cuckovic ipak naci na tom prvenstvu.
Uz Brguljana na lijevog vanjskog i Doncica na desnog vanjskog to je vec ekipa koja moze uzet medalju (sumnjam da moze do zlata).
Tek sad citam neke clanke i vidim da su nasi na U18 igrali bez 2-3 igraca i da im je prosjek bio ispod 17 godina!?
Vidjecemo dogodine...
Vec rekoh, Budva ima sasvim simpaticnu ekipu, doduse lose pokrivenu na bekovskoj poziciji. Ostalo sasvim u redu. Spoj mladosti i iskustva, a dovoljno je da Sefik bude u formi - svakome ce bit' tesko. Paskovic je mnogo bolji igrac od Gor Nadji-ja, ali ce im odlazak Trajkovica biti tesko nadoknadiv.
Ne mogu ih poredit sa Cattarom...
Budva je ekipu dala u ruke Vesku Krivokapicu i najvece je pitanje sto on moze da napravi. Ako se ostvare prognoze i ekipu od sezone 2010/11 preuzme Porobic - to onda sve postaje ozbiljnije.
I Budva je promijenila ime, sad je Budva M-tel. Poslje skoro 20 godina preduzece "Budvanska Rivijera" nije vise glavni sponzor.
P r i m o r a c
Renato da si ti nama ziv i zdrav i da konzumiras dosta vode na ove vrucine
btw cattaro srecan rodjendan sa dan zakasnjenja![]()
Raise my hammer,take my aim
Hvala stari![]()
P r i m o r a c
ne brini se ti za mene
nema razloga da se svadjamo ako ja navijam za Jadran a vi ostali za Primorac
mislim glupo je
svak ima pravo na svoje misljenje
sobzirom da sam iz CG (kao sto se i vidi na profilu) podrazumjeva se da navijam
za Herceg Novski Jadran
Svaki dan na tv Jadran dje god obrnes jadran i u vijesti i na flas sport na drugi nas !!! SMUCILI STE mi se vise novljani posrani jebo vas vas tim i djuro maric na celu.....kaze osvojicemo najmanje 3 titule ove godine ....ma osvojicete ***** !!!!!!!!!
Jeste glupo sto se toliko prica o prestojecoj istorijskoj godini za Jadran, a pri tom malo se pominje istorijska godina Primorca, ali ipak Jadran jeste najatraktivniji nas tim buduci da je to prakticno reprezetacija, i iskreno bio bi veoma zabrinut (narocito sad poslije Rima) da ne osvoje bar tri od cetiri takmicenja.
Last edited by mishko_ajkula; 11-09-09 at 23:44.
Utakmice izmedju Jadrana i Primorca ove godine ce bit uzivanje gledat!
I jedni i drugi imaju najjacu ekipu u istoriji.
Samo da oni na tribine malo smanje dozivljaj..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks