Ili mozda Dejo Vukicevic...negdje vidjoh da spominju i trenera Javora...
Ne lupaj gluposti...
Da je Plavi umjesto u trenersku,zasio u fotelju sportskog direktora,morala bi se odrijeshit kesa za novog trenera bogme...
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
mogli bi malo pustit tu prichu, blizi nam se duel protiv francuske![]()
You'll Never Smoke Alone..
Francuzi samo bod veceras.
rumuni braca nasa
sad ostaje biti ili ne biti 9 9 9 u 9![]()
P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !
cele
9 9 9 u 9 3 boda i SOUTH AFRICA!
kad grune 50k ljudi![]()
P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !
cele
Malo vise od 50k![]()
iz dva u dva...lagano
1993-2020
Aj braco srbi sa srecom da odete na izlet(nadam se i vise od toga) u juznu afriku kad mi vec ne mozemo
Koje su 2 utakmice ostale srbiji posle francuza?Ako u ta 2 meca osvoje 3 boda dovoljan je i remi u srijedu,jel tako?
Raise my hammer,take my aim
iz 1 u 1 ganola..
Gostovanje u Litvaniji i kuci protiv Rumunije...
cele
Kadeti prvaci svijeta! Svaka cast!
http://www.b92.net/sport/odbojka/ves...&nav_id=380003
raste jedna dobra generacija...slicna onoj iz prethodnih godina![]()
cele
Oko Partizana sijaset obaveza bilo i bice, pa ne mogu da idem.
Ici ce ljudi, makar nesto sto je karte obezbijedilo. Ova olos iz saveza je dala karte nekim koji ce pogledati tu utakmicu, i onda ce biti "mirni" do sledeceg meca sa slicnim protivnikom. Zalosno, kao sto je zalosno i to sto ce bez karte ostati i ekipa koja je bila u Rumuniji.
Stevanovic i dosadasnji strucni stab ostaje na klupi Partizana.
S`andjelima.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
ici ce nas dosta, ali stvarno su ovi iz saveza ispali cigani, trebalo je da ide jos oko 100 ljudi mozda i vise, masu od njih redovno idu na utakmice reprezentacije i sad su ostali bez karata..
haha,pogrijesno si me shvatio,nijesam zloban,nego mi nekako prevelika euforija tamo vlada,gledam sos kad dodjem s posla pa mi se cini po izjavama da je vec dobijena utakmica,takva atmosfera se stvorila kao da su vec na svjetsko,a francuzi bez obzira sto lose igraju i zaostaju na tabeli ipak imaju igraca koji lagano mogu rijesit mec,jedan brzi go na startu i muka poslije.bilo bi mi drago da srbija dobije ali imam neki los predosjecaj koji me rijetko vara![]()
1993-2020
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks