View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 266 of 2251 FirstFirst ... 1662162562622632642652662672682692702763163667661266 ... LastLast
Results 6,626 to 6,650 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    411
    Thanks Thanks Received 
    475
    Thanked in
    236 Posts

sinisam, opet te tvoje frustracije.....

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

E da, Peković sa svojim dvadesetim žutim kartonom do sad, a tokom meča se ne vide ni on ni Drinčić. Nego da ne pričam o igračima, nisu oni krivi (mada Peković ide na živce, sigurno).

Barem nemamo najgoru odbranu na svijetu. Fali nam još Kaladze.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fatic je igrao,i napravio penal... Toliko o njegovoj stalozenosti. Glupost je cistu napravio.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Snimak utakmice za sve vas koji nijeste gledali i za vas koji zelite da jos jednom odgledate

Prvo poluvrijeme: Rapidshare
    1/3 -
    http://rapidshare.com/files/27611779...ontenegro1.rar
    2/3 - http://rapidshare.com/files/27611869...ontenegro2.rar
    3/3 - http://rapidshare.com/files/27611921...ontenegro3.rar

Prvo poluvrijeme: Zshare
    1/1 - http://www.zshare.net/video/651236928d5ba67d/
    Last edited by Montenegrino-CT; 05-09-09 at 22:40.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Treba uzet par crnaca u odbranu i jednog korpulentnog argentinca u sredinu da trči ka lud uz trenera koji bi nadomjestio nedostatak fizičke spreme ostalih pojedinaca (mislim na duel igru) i možemo napravit solidnu ekipu mada ni to nije sigurnost da bi prošli grupu!!!Vučinić je jedini koji može da odigra za bilo koju reprezentaciju!!!To je realnost!!!Inače je dobro što je Irska dobila pa mi pobjedom možemo do 4 mjesta što je opet uspjeh!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Strašan uspjeh.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Filipovic ako ima imalo dostojanstva sam ce podnijeti ostavku.
    U reprezentaciji se osjeca totalni nedostatak organizacije igre, bez odredjene,
    taktike, ideje, plana sta ko treba da igra i sve je ostavljeno da igraci improvizuju i
    srcem nadoknade ono sto bi trener morao planirati. Imamo dobre pojedince, zalaganje i ogromnu zelju za pobjedom, ali sve to trener bi trebao kanalisati da ne djeluje kao orkestar dje svak svoje svira.
    Ocigledno nema autoriteta pa ogromna zelja igraca dovodi i do nepotrebnih kartona i nervoze na terenu, a to da nema osjecaj kad treba promijeniti nekog igraca mijenjati ritam igre je ocito. Zalosno je da mu publika mora "diktirati" da mijenja, a jos zalosnije da on to uradi kad je vec kasno ili se neko povrijedi.
    Trener koji ne umije stvaoriti pozitivnu atmosferu i ubijediti igrace da mogu pobijediti svakoga ima pobjeda bas koliko i Filipovic i trebao bi se skrajnuti.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Filipovic ako ima imalo dostojanstva sam ce podnijeti ostavku.
    U reprezentaciji se osjeca totalni nedostatak organizacije igre, bez odredjene,
    taktike, ideje, plana sta ko treba da igra i sve je ostavljeno da igraci improvizuju i
    srcem nadoknade ono sto bi trener morao planirati. Imamo dobre pojedince, zalaganje i ogromnu zelju za pobjedom, ali sve to trener bi trebao kanalisati da ne djeluje kao orkestar dje svak svoje svira.
    Ocigledno nema autoriteta pa ogromna zelja igraca dovodi i do nepotrebnih kartona i nervoze na terenu, a to da nema osjecaj kad treba promijeniti nekog igraca mijenjati ritam igre je ocito. Zalosno je da mu publika mora "diktirati" da mijenja, a jos zalosnije da on to uradi kad je vec kasno ili se neko povrijedi.
    Trener koji ne umije stvaoriti pozitivnu atmosferu i ubijediti igrace da mogu pobijediti svakoga ima pobjeda bas koliko i Filipovic i trebao bi se skrajnuti.
    potpisujem
    samo bi trebali i duska vlaisavljevica skrajnut.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ja sam za ostavku filipovica, al samo mi recite ko je toliko lud da uzme nas da vodi!?
    “people will judge you on what you can build, not what you destroy"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Odavno je on trebao da leti, nego oni koji su ga doveli misle isto ka i on.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Bilo koji strani trener za pare!
    Zakeroni,a?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad bi neko onome filipovicu mogao uci u glavu nekako da se vidi njegovo razmisljanje ako i uopste razmislja imalo...FILE ODLAZI...
    a u paketu sa njim i vlaisavljevic, nije ni on cist...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by konta22 View Post
    i ja sam za ostavku filipovica, al samo mi recite ko je toliko lud da uzme nas da vodi!?
    Bilo bi dosta "ludih", siguran budi, čak i zvučnih imena kad bi naši htjeli da odriješe kesu (i to ne nešto pretjerano za fudbalske uslove). Samo zbog potencijala koji imamo u timu i individualnih kvaliteta bili bi vrlo primamljiva destinacija za mnoge kvalitetne stručnjake.

Hektor Kuper vodi Gruziju, zaboga. Takvih primjera ima još dosta i bilo ih je u prošlosti. Biti selektor nacionalnog tima je uvijek stvar prestiža, čak su i reprezentacije sa mnogo manje potencijala od naše primamljive.
    Last edited by MadGod; 05-09-09 at 22:17.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Prvo treba mać Filipovića i doves nekog stranca pa možda bi on mogao doves nekoliko igrača i stvorit reprezentaciju!!!Kad počne sa ekavicom da se pravda što je stavio beka od 18-19 god. na poziciju štopera imam utisak kao da nas namjerno uništava!!!Mada nemamo neku ekipu ali ga treba mać pod hitno!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne trebas mu ulaziti u glavu da vidis sta misli jer on sam kaze. Trener koji ne vjeruje u svoju ekipu da moze i treba da pobijedi sam najbolje o sebi govori. Kako moze motivisati igrace kad prica u duhu " mi smo losi i dako izgubimo sitno...." i kad se prije svake utakmice pravda zbog poraza. Zar nije apsurd da neko vise od njega samog vjeruje u njegov (ne)rad.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Jeste li vidjeli kad mu je Brnovic nesto objasnjavao kako se on smije ka slogiran?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Prvo treba mać Filipovića i doves nekog stranca pa možda bi on mogao doves nekoliko igrača i stvorit reprezentaciju!!!Kad počne sa ekavicom da se pravda što je stavio beka od 18-19 god. na poziciju štopera imam utisak kao da nas namjerno uništava!!!Mada nemamo neku ekipu ali ga treba mać pod hitno!!!
    Nemamo neku ekipu? Imamo ekipu IDENTIČNU po individualnom kvalitetu kao i Bugari, i to mladju, a i Irci su tu nedje.

Bugarima i Ircima je koliko ja znam cilj kvalifikacija na svako veliko takmičenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    kako je tebi tezak zivot, mogu misliti kako je tesko zivjeti pod bremenom toliko cinizma ni ironija nije laksa mnogo, a sigurno najveca ti je radost kad mozes satiru da upotrijebis :mad:
    1.Utakmica protiv Kipra je istorijska jer ako pobjedimo ispisaćemo istoriju( prvi trijufm CG u kvalifikacijama)
    2.U slučaju da ne dobijemo Kipar, ostaju nam Gruzijci za ispisivanje nove stranice CG fudbala.
    3.Rekao sam da ako pobjedimo Kipar da će to odjeknuti širom Evrope( prva pobjeda najmlađe države na svijetu koja je u kvalifikacije krenula iz zadnjeg šešira-Kipar dva koraka ispred( iz četvrtog šešira)
    Što je ovđe cinizam, što je ironija???
    Možda tvoje ubjeđenje da je CG ozbiljna reprezentacija koja može da pobjedi Bugarsku u gostima?
    Možda tvoje ubjeđenje da imamo tim za velika djela?
    To bi da gradiš kuću bez temelja...
    Prije mnogo, mnogo mjeseci sam rekao ( nađi mi post) da bi sve sem poslednjeg mjesta bio veliki uspjeh, da bi pozicija ispred Kipra i Gruzije bio fenomenalan uspjeh a da sve preko je MAŠTA!
    Sada je stanje takvo da su nam ova dva duela ključna za mjesto ispred Gruzije.
    Ako stvorimo o sebi pogrešnu predstavu o veličini i snazi možemo na kraju biti i poslednji a to neće biti dobro.
    Zato pusti filozofiju i svi na stadion da pokušamo savladati Kipar a ako ne onda bar Gruziju...
    Za maštaranje i fantaziranje o nemam vremena...
    Dejo Savićević je ispao veoma realan. Čovjek zna domete i limite ove momčadi i ne prosipa nerealni optimizam i nema iluzije...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BEZ OBZIRA NA SVE MI SMO TU...
    u srijedu svi na stadion il vam gasim forum
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    BEZ OBZIRA NA SVE MI SMO TU...
    u srijedu svi na stadion il vam gasim forum
    Kad smo već kod toga, oće li biti više kakvih reakcija protiv Filipovića, ili treba da se nadam da će nas i Gruzijci napunit da bih to dočekao?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ostavka filipovića će doći samo u slučaju da FSCG procijeni da su interesi vođstva ugroženi. mislim da se neće JOŠ UVIJEK desiti ništa.

filipovića su doveli dejo i ljudi oo njega iako je svima bilo jasno da je čovjek apsolutno nekvalifikovan za ozbiljan posao.

i pored nekoliko rupa u timu,na papiru sam uvjeren da nismo slabiji od bugara i da bi ozbiljan stručni štab napravio rezultat i danas a da ne govorim o utakmicama u podgorici.

mučićemo se još mnogo godina jer fudbal nije sport u kojem diletanti mogu naprabviti ovako ozbiljne stvari kakve se prezentiraju.a dejo je diletant u raljama krimosa i managera. a fuilipović je stvarno neznalica.sto jovetića to ne može ispravit.

btw,mali je uvalio golčinu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imamo 7-8 igraća koji nešto valjaju, ovo ostalo je sve smeće na čelu sa trenerom i zamjenikom. i Šta onda očekivati da Stevan ili Mirko igraju i daju sve od sebe i rizikuju povredu da bi tamo neki peković ili džudović mahali rukama na sudiju i protivničke igrače i glumili velike fudbalere. Po meni bi odmah trebali naći neke zamjene na kritičnim pozicijama kao što su uradili hrvati sa edvardom jer od ovih naših nevaspitanih glumaca nema sreće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako je spor onaj Dzudovic sto je ono...kad god sam ga vidio u duelu sa Berbatovim, lose mi je bilo
    mislim da bi vec sada trebalo napravit jednu "cistku" u reprezentaciji, na celu sa selektorom Filipovicem...a sa njim zajedno pospremit i Dzudovica, Bataka, Pekovica i jos dosta njih..Faticu obavezno dati vise prostora, ja mislim da je ubjedljivo najbolji lijevi bek kojega imamo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nekako i razumijem sto je Filipovic doveden za selektora kad se stvarala reprezentacija, vodio je neke klubove u Portugal cini mi se...ali odakle ispade Vlaislavljevic??To mi nikad jasno nece bit...

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Nemamo neku ekipu? Imamo ekipu IDENTIČNU po individualnom kvalitetu kao i Bugari, i to mladju, a i Irci su tu nedje.

Bugarima i Ircima je koliko ja znam cilj kvalifikacija na svako veliko takmičenje.
    Nemamo igrače za duel igru!!!Takav igrač može da odigra loše pas igru ali će opet bit više koristan!!!Griješim li???
    deuscroix

Page 266 of 2251 FirstFirst ... 1662162562622632642652662672682692702763163667661266 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)