A pi, imao sam iz 2 u 1. :P
e ***** mi imamo srece onako gol u PG i sad opet u posljednjim sekundimapih a vidjite Sava kako brani sut kao da je golman
![]()
A pi, imao sam iz 2 u 1. :P
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
A nemate ih sto psovat...ionako da nema ina nebi imali prenosa,ovako mozda bar vidimo 2. poluvrijeme
inace konacno hrabra,odlicna igra.bas su me iznenadili,priznajem da sam mislio da nememo sansi,mada jos jedno poluvrijeme ostaje.Igramo bolje no kad je mirko tu
Raise my hammer,take my aim
Lose postavljanje odbrane, ebiga, navikli smo na to.. :/ Steta, stvarno. Simon? ccc, dobio zuti zbog prigovora sto nije svirao ranije kraj sudija. Koje su mu sanse da zavrsi utakmicu?:/ tele..
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
nema predajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1-3 sam sanjao aloooooooo
ovaj jedan je sanjao 2-0 za bugare ja sam blizi hahahahahah
:)
http://www.fromsport.com/video-68712.html
Sudija da 1 minut nadoknade i daju nam gol u 46:35, steta !
Ajmo Crna Goro!!!!
Samo pobjeda!!!
***** materinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa minut produzeno u minut i dvaes gol
pi lopovcineeeeeeeeeeeeeeee
uh kakav je go Joveta dao svaka mu cast
eee uzalud ostade ovaj EVROGOL Jovetica ovo je nemoguce kakav projektilajde bolji smo to se vidjelo mozemo do POBJEDE !!!!
kakva golcina
Boli me **** na flashscore vodimo i dalje![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Kako to niko nema problem samo mi???Da su platili bio bi signal ili bi Bugari platili DEBELU kaznu!!!Nisu platili 20.000 nego su mislili da to preko socijanog završe!!!Tuga!!!
deuscroix
Mozemo se kvalifikovat na velika takmicenja, imamo igrace, samo da odigraju hrabro !!Za ovo nocas im svaka cast, samo da se odbrana skoncetrise i mozemo do pobjede!
Daj gol Stevane, Stevane, Stevane....![]()
Pa jeli moguće da u nadoknadi ostave onoliko praznog prostora.opet gol u nadoknadi, kao da neznaju da se igra dok sudija ne svira kraj.
Prvih 30-tak minuta smo b8ukvalno bez greske odradili.ALi onda nase stare boljke,prije svega u odbrani,strasno lose postavljanje i pozicioniranje.Jovetic stvarno za ogroman respect,fenomenalno igra,konacno su mu golovi u fiori donijeli samopouzdanje.Bez obzira na sve nadam se da ce mirko uc u 2.Sa ovakvim joveticem on bi vrlo lako mogo da dodje u dosta gol sansi,ipak je on za klasu iznad damjanovica,iako je i on dobar igrac,imao je dobro poluvrijeme.Poleksic dobar,kod gola nije mogo nista.Simon brav
Raise my hammer,take my aim
hvala in televiziji
Definitivno samo pokazali da nasa repka nema srece....a ne znanja i umjeca....mi nismo u rangu bugara...jer smo mi u rangu vise....i sad kad se vrtaim u nazad godinu....smtram dasmo sa pravilnom medijskom kapanjom...mogli lagano da prodjemo ove kvalifikacije..ja i dalje smtram da mozemo...
Nisam znao da Ronaldo igra za CG![]()
\\OFL•GIC
bugari moraju dobit
slusam im sad strucnjaka nekoga
Veli moramo za nas narod koji je izginuo danas u Makedoniji
imam osjecaj da IN nije ni otkupila prava..samo je bila farsa....
evo na IN vidjoh gollll Jovetica..KAKAV GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Ali bitno da je Vojvodic reka HVALA GLAVNOM GRADU KOJI JE ZATVORIO FINANSIJSKI KRUG OKO PRAVA PRENOSA!
pIH
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks