Ima li kakvih prognoza za nocas
Momci, jeli bilo sto danas..... mislim na kladionicu?:joint:
Who let the dogs out
Nisam stigao da se kladim danas, al evo gledam neke rezultate tipova koje sam imao na umu i sve doslo
Luton, Milton K. i Alta 4+.
Živio mi Srđane Aleksiću!
Uh, ja se ne kladih od kad dobih one nedelje(potrosih pare xD), no ima li sto za danas/sjutra a ?![]()
rm -rf /
A mene ukopa U21BiH juče.
A na drugi tiket Ferer.Pih.
Danas igram:Italiju 2,Srbija U21 1,Francuska 0-2,Hrvatska 1,Bugarska 3+,
Evo moj tiket sto sastavih:
Rusija, Italija 3+, Bosna, i Bugarska 3+
Any thoughts? Da mijenjam sto na bolje/sigurnije? Uplatit cu kasnije pa do tada.. ;p
rm -rf /
a bosna isto 2
ali kad sam juče vidio da oni njiovi mutanti mladi nisu mogli dobit aaaaaaaaa
Tesko da ce mo dobit, no dobra je kvota pa stavite 50+e na svoju drzavu ako se prave patriote![]()
rm -rf /
E ovo morate znat u vezi kladionice Barselona,uplatio je chovjek 800 i dobitak mu je 1720e,vec 10 dana ga vrti...
CG x2
Albanija mladi 1
Svajcarska 1
Kipar 1x
Rusija-LIhtenstajn(+3) 1
Francuska 1
sa 2 eura za 122
BiH 2
bugarska 3+
italija 2-3
turska 3+
francuska 1
hrvatska 1
urugvaj 2
paragvaj 1
spanija 3+
kvota 80
mene je strah od francuza - bruka kako lose igraju. Ni ne zasluzuju da se na nadju svjetsko prvenstvo. Uzas, uzas, uzas.
0-1. ajmo bosancerosi...
6707 X2 (Crna Gora) @ 2.15
6710 1 (Izrael) @ 1.55
6717 1 (Poljska) @ 1.50
6720 0-2 (Francuska) @ 1.65
6708 0-2 (Portugal) @ 1.65
6713 X2 (Grčka) @ 1.51
6719 2 (Norveška) @ 1.75
~40
Uplata: 5 EUR
Sto ste navrli na Crnu Goru kao da smo neka velesila...Pustite navijacke strasti kad se kladite.GG ili 3+ je mnogo sigurnije. Ako nam je Bugarska dala u Pg 2 gola, dace nam i 3 kuci. 3:1, 3:2 realno da bude.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Malo sarenila: Argentina X, Urugvaj 2, Irska 2, Portugal DNB2, Crna Gora GG, Francuska 0-2, Hrvatska 1-3, Izrailj X-1.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
pitanje je samo koliko ce nam uvalit golova. minimum 3 po mom misljenju i ako mi damo jedan eto puna kapa. 4-6 bi se moglo igrat al ja radi sigurnosti 3+ stavih.
skotsku sam dobio vec..cg x2 vrlo realno,paragvaj 1,argentina1,hrvatska 1,poljska 1,francuska 1! sa 2 e oko 57 e.
eo ja da probam...
CG - protivnik
od 0 do 1![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Patriotizam obuzdajte malo, ipak ulazete pare. Argentina je 1 ili P2+ a na nas X2 je nerealno.
Glibava Rusija ne umije gol dat lihtenstajnu u drugo poluvrijeme.Usta im se po*****
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks