O da ce mac DV vise...
Bojovica pod hitno u A selekciju kako igra momak .. Svaka mu cast , eo kao da su Becjiraj i Adrovic zamjenili sad je Adrovic mnogo bolji ..
Ovog trenera treba poslat da čuva koze. Kad ga vidim i čujem kako priča odma okrećem kanal.Primitivac.Šta ovi mladi momci mogu da nauče od njega.
nema veze , igrali su koliko su mogli .. svaka cast ..
a svaka im cast,no im ovaj nece nista dobroga donjet...aaaaaaaaaa
a dobro sta ce bore se momci..ipak su ovi švedjani dosta fizički jači.. a i nisu uigrani ne razumijem se puno al djeluju neuigrano..možda malo više zajednickih treninga da bi im dobro donijelo..
al adj bit ce bolje sledeci put
Ma šta svaka čast. Ovo mora mnogo bolje.Nisu jednu akciju svezali, samo trče ko muve bez glave. Trudili su se ali nije to to.
Ovi su svedjani su svi po Evropi u jake lige,vidji kakve su mace...
Pa kad su mace manje se ulazi u duel igru, a ovi naši bi svi da ševaju i naravno da nisu dobili ni jedan duel. Padali su kao da igraju pjetlići sa seniorima.Trener je kriv
Evo me sad s meca, sto znam, neki momenti su mi se svidjeli, npr.: Adrovic u drugom poluvremenu, nekoliko fantasticnih prodora, onaj mali Martinovic broj 4, ne znam dje igra, ali fantasticno je odigrao, i cini mi se da ima potencijala da postane dobar igrac! Ali ja ne mogu da vjerujem da nema bolje trenera koji bi imao zelju da vodi ovu mladu reprezentaciju no ovaj Vlaisavljevic, ovo je nevjerovatno, samo da mi je cut sto je on njima pricao prije meca, njegove instrukcije!!! Jbt, pa Svedjani brzi, jaki, skacu ka nenormalni, a oni sve i dalje forsiraju dugacke i visoke lopte, ubacanja sa strane, pa kako vi mislite pored njih da se izborite za loptu, to ne mogu ukapirat!!!
tako im je trener reka da igraju.
sve u svemu....mogli su bar sacuvat 0-1 ali isto nam se hvata...
gledao sam 2 poluvrijeme...igrali su isto kao i svedjani..mozda svedjani malo bolji,**** ga standard hahahaha
:)
Jedino je Bojović odigrao bez bilo kakvog straha i imao nekoliko intervencija koje samo Teri tako radi (bez bilo kakve sprdnje) !!!Presudilo je to što mi nemamo trenera jer ono što onaj čojek radi je potpuno bzv!!!Možda griješim ali mislim da je na Stefanovića potrošio 2 izmjene a momak (s'obzirom da se igralo sa dugim loptama) nema konstituciju za juniore!!!Imali su momci želju i igru od 50-70 min. ali nemaju završnicu i tu su se prilično istrošili!!!Glupo je sad pričat ali da je bio Jovetić nagrdili bi ih u taj period 3:0 nego eto dako i realizacija dodje!!!To je ono što se broji!!!
Last edited by night_silence; 04-09-09 at 22:36.
deuscroix
Pa dobro pazite kad se pogleda sto je cilj mlade reprezentacije?! Nije primarni cilj da se osvajaju titule itd, nego da sto vise igraca iz mladog pogona predje u seniore! Tako da na Jovetu treba zaboravit, ne mozemo pocijepat tog momka na 2 djela!
Koji je Bojovic? je li 4? ako jeste onda onaj mali me odusevio, ali mislim da je ono Martinovic, nisam siguran! Ali mali ubija, ima mooda, relativno je brz i jak! Dje igra onaj mali? mislim da kad bi presao u malo jaci klub za par godina bi bio vrhunski igrac! I kolko godina ima?
Bilo je više njih koji su odigrali dobro jer protiv ekipe koja je 3 u Evropi nemoguće je doć do zadnjih 10 min. 0:0 a igrat loše!!!Sigurno je momcima težina (mene bi makar bila) zbog činjenice da su mogli do remija pa da ih ne razvlačimo i mi po internetu!!!
deuscroix
mogli smo mozda i dobit...
prvo da je sudija imao ujednaceniji kriterijum, a ne nama noge lome jesva faul svira a ovima povuces ih malo za dres odma zuti..
i onaj iz lovcena sto je usao nedje na pocetku, pa posle zamijenjen, kakva je ono tuka ljudi moji, totalno izgubljen, nista dobro nije uradio, par puta se zbunio kad je trebalo izbit loptu, a duel da ne pominjem, nosili su ga ka da ga nema...
a onaj nikolic, nznm kako mu ime, sto je igra od pocetka, nema tehnike grama...
AJMO CRNA GORO !!!
Bojovic nije broj 4 , to Martinic ili Martinovic mislim da je iz Bara a da igra u Grblju .. Dobar je , brz .. A Bojovic je jako dobro odigrao , 2 gola najmanje spasio , svaka mu cast ! BOJOVICA u a tim ..![]()
Pix izgubismo,al potpuno nezasluzeno...mene je onaj sudija nervira sto nijedan zuti nije da svedjanima a ludacki su ulecali u masu duela
Nego sjutra bugare ima da razocaramo![]()
Koja tuga,nmg.da vjerujem da je Vlaisavljevic ovakv debil,jbt.igramo kuci i branimo se non stop,igra na kontranapade,kuci ejjjj kuci pa kako cemo onda igrat u goste protiv njih.Sprdnja,i kad bi dosli do lopte Beco je nemocan sam u napadu,niko ne smije da krene naprijed,ka da im je zabranio da prelaze svoju polovinu,pi,razocarala me ovakva kukavicka igra.....
Vlaisavljevicu idi viseeeeeeeeeeeeeeeeee..........
A Vuk Martinovic je dobar,igrao je u Mladost sad je u Grbalj,lansirao ga je Vignjevic prosle god.zna fudbal moglo bi nesto bit od njega,cini mi se da je 90-to god.
Evo jos malo aktuelnih sportskih vijesti o predstojecoj utakmici sa Bugarima,i komentari o utakmici mlade reprezentacije i poraza od Svedske...
Last edited by Montenegrino-CT; 05-09-09 at 07:38.
Sanjao sam da smo izgubili od Bugara lagano sa 2-0
nadam se da se nece ostvariti...
---Chelsea Fc---
Dje si Dusko, sto radis...sta ima u Zori, ima li novija kopacki, oli se vrait u Danilovgrad, oni iz Iskre ce ti dat dobru ponudu....ili ces se vratit za Zabjelo...ali da zivis tamo, ne da treniras
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks