Isto ka što smo i Kipar iznenadili...
Ako neki igrac reprezentacije izjavi da bi bio zadovoljan bodom iz Bugarske,toga treba odmah pocerat i poslat ga da sadi krompire na neku njivu.Ukoliko ne budu igrali na pobjedu,pa cak i po cijenu da izgube 4:0,treba ih docekat na aerodrom sa bubuljima i pljuvackama.
10.09.2008. Svajcarska-Luksemburg 1:2
06.09.2008. Rumunija-Litvanija 0:3
Ako su ovi mogli,sto ne bi mogli i mi iznenadit?
Isto ka što smo i Kipar iznenadili...
Ljudi dje se kupuju ulaznice i kolko kostaju za mec mladih protiv Svedske?
kod SC Morace mozes kupiti
cijene 5,4,3 i 2 €
ide li ko da gleda mladu repku ?
Svedjani imaju odlicnu ekipu tako da se nocas ne nadam mnogo.Gledao sam ih na evropsko, ubice su.Imaju lijevo krilo nekog kosovara Bajramija momak je ubica.Obratite paznju na njega
Igra li Berg??? E to je klasicna ubica...
---Chelsea Fc---
Bugarska U21 - Kazakhstan U21 0:0 što i nije loše![]()
deuscroix
Imas i kod stadiona u onu kucicu da kupis kartu
A kako si ti tezak covjek..dok god ima ovakvih u bilo kojoj zemlji,ta zemlja nema srece....
i Herceg Novi je od 92 izgubio svoj duh....zbog slichnih tebi..
ajde brate ako si u svemu u zivotu pesimista..brate ja ti iskreno preporucujem da nadjes neku zanimaciju..idi u planinu..zivi kao vuk samotnjak...
na svaku temu ti je neka mrznja,pljuvanje,ironija...stvarno si postao naporan..bez ljutnje ali je tako...
:)
Kipar je iznenadio nas ako bi baš objektivno gledali!!!
deuscroix
Taj kipar je prije godinu ipo dana razbusi tu istu irsku sa istom ekipom za datih 4-5 golova cini mi se....tako da...
eto vidjece te da irska nece uzeti vise od boda...i to im je naucna fantastika...padaju od kiprana eto vidjece te....
:)
Sramota, sto je ovo! Stadion potpuno prazan! Postavlja se pitanje kolko je ljudi poslo za Bugarsku, kad odje nema nijednog navijaca, a i zapad je prazan, aplauz se ne cuje!
Eto ih navijaci pored tv ka DzoniS...
A sve vi jbm mladi bosanci za vjek vjekovaaaaaaaaaaaaaaa
Znaci po vasoj prici mi smo favoriti protiv bugara u gostima...gdje se kao favoriti mogu smatrati reprezentacije nekih 10 do 15 zemalja na svijetu,i tu smo,po vama mi.Super.Isti ste ka filipovic samo na drugi nacin.
Raise my hammer,take my aim
Solidno prvo poluvrijeme , prvih 10min - strah ka' i vazda ali dobro proslo je i to ... vidi se ko igra kakvu ligu i kakvu je skolu fudbala zavrsio - primanje lopte i centarsut cje samo pojedinci iz CG znati da izvedu ... mada nije loshe , mogao bi ovaj Adrovic malo na klupu a da udje onaj sto igra u Portugal .. Odbrana solidna , sredina isto tako , napad samo Becjiraj igra ovaj Adrovic krepatilo ..
Ovaj mali 10 nas nije los.
Beciraj mrda,ostali jedino ako bi ko ona 2 tigra iz Sutomora ubacio na teren...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks