Evo, ođe se to jasno i kaže (paragrafi su spojeni onako kako je izjava data):
Namjerno sam ostavio navodnike, da prenesem integralnu poruku. Ako tome PR-u, međutim, smisao prve rečenice nema veze sa smislom naredne - onda ja povlačim riječ, ali čitajući izjavu ovako kako je napisana - teško se može zaključiti da "promjena platforme" nema veze sa "HD-om".“Korisnici koji imaju TV prijemnik koji podržava HD rezoluciju, mogu gledati ovaj kanal u HD rezoluciji, dok ostali korisnici sa standardnim TV prijemnikom, gledaće Melodyzen u standardnoj rezoluciji. Zbog promjena na platformi za postojeće korisnike Extra TV servisa, koji su se prijavili prije majske promotivne kampanje, pretplata na Start i Mini pakete, iznosiće od prvog jula 9,95, odnosno 5,95 eura”, ističu u kompaniji.
Uostalom - odakle mi obični korisnici i možemo znati što ta "promjena platforme" zaista obuhvata.

Reply With Quote
mislim lijepo to izgleda ali ja se nebih dicio sa onim u ponudi...a i ne znam sto cu gledat kako izgleda, znamo manje vise svi kako izgleda hd...druga bi stvar bila da imate dodatni paket sa HD kanalima pa da taj stoji kao primjer...i ovo KANAL GODINE...samo se nasmijem kad procitam
![Send a message via MSN to =]Vlado[=](images/misc/im_msn.gif)

Bookmarks