...pametni Murinjo.
Rekao je da su Eto i Ibra u najmanju ruku jednakog kvaliteta a još 45 meleona...strašno brate, strašno...
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Kakav promašaj je ovaj Ibrahimović!
Nije on za Barsu, nema on taj šlif!
Ibra jeste veliki igrač ali idealan za Inter, Čelzi, Liverpul..
Šved je pretvrd igrač, ne otkriva se dobro, čeka loptu...
U Interu je bio prvi igrač jer tamo nema velikih znalaca, a ovdje izgleda kao pionir u odnosu na Ćavija, Alveša,Pedra,Krkića.
Brate njima se prirodno lijepi lopta a od Ibre zna da se odbija kao od Pančeva, kao od daske petice.
Eto je izmislio fudbal a oni još dali 45 miliona viška...
Srce me boli za Etooa.
Ovaj je kao neko strano, ubačeno tijelo...
Libertas
...pametni Murinjo.
Rekao je da su Eto i Ibra u najmanju ruku jednakog kvaliteta a još 45 meleona...strašno brate, strašno...
Libertas
kakvi strucnjaci na ovom forumu, nakon prvog kola sve vide, sve znaju. Eeee, da zna Murinjo za vas ne bi nocas gledao Barsu nego bi medju vama trazio pomocnika...
uh da ne dobi Barsa ovo već vidim kako bi se pričalo da su bez Mesija duplo slabiji! Niko ne računa 120 minuta "ćeranja" sa šahtjorom. Dobar rezultat, igra još nije kako bi trebalča da bude, Iniesta će to popravit puno. Barsa je odigrala kao i na početku svake sezone, bez neke strašne egzibicije, bušenja, ovoga, onoga...
Bravo za Ibra, neka je sa srećom i berićetom![]()
Ne vidim ko moze da parira ovoj Barseloni,jos sa Mesijem,Anrijem,Injestom,bice zurki.......![]()
eo ga... tun je i počeo! kako da ga čoek ne voli!
mene interesuje jedna stvar ima li dje da se gleda spansak liga(osim na in-tv-u)
Ahahhahahahahah
Inace,strucnjaci,ipak ga dade ibrahimovic,a?
Vi ste....uhh...banovace me ako nastavim.
Boli kad ga vidim u barseloninom dresu...mater mu krivonosu.
Murinjo je ozbiljno prijenuo spremanju utakmice sa barselonom...uhh,jedva cekam!
Inace,jednog dana cu da platim Jeremy Clarkson-u 10.000 Ł,samo da kaze "Real Madrid is an absolute rubbish"![]()
Last edited by CaseLogic; 01-09-09 at 01:35.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ljudi sto mislite ima li potugalski trenerski hvalisavac kompleks od Barse ? I taj put kad je dobio namjerno je kvasio teren da bi ga razglibio do te mjere da omete one precizne pasove, onaj Barsin vez. Sledece godine kad je u Londonu izgubio utakmicu otisao je u Barselonu i u revansu se zatvorio kao da cuva rezultat, mislim da je grcevito cuvao svoj obraz da sa Celzijem ne primi 5-6 glova. A ko zna i ruski gazda mozda ima kratak fitilj . . .
vidjecemo kakvu ce taktiku spremit Murinjo za taj mec. Mada mnogi su pokusavali na sve nacine pa nijesu uspjeli da pokvare igru barse. Visok presing ne uspijeva, bunker je dobar do jedne ure (napr. ako ga celzi igra) ali i tu gol visi u vazduhu non stop, presing na Cavija i Injestu isto ne daje previse rezulatata, otvorena borba i nadigravanje je tek samoubistvo... sve u svemu dosad niko nije uspio da ih procita jer sva taktika pada u vodu kad pocne pas igra. Tika-Taka.
Kako god bude bice to dobra-ziva utakmica tako da cemo sigurno uzivati (neko vise neko manje).
A koliko su ga forsirali za taj gol, morao ga je dati...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Bogomi bice od ibre veselo hihonu,valladolidu,almerii,osasuni i ostalima
Al zato real prtotiv barse moze racunat da ima igraca vise![]()
Raise my hammer,take my aim
Zaboravljate detalj da je Barselona sinoć sva tri gola postigla glavom.
Čini mi se da odstupaju od one igre na zemlji, upravo zbog nespretnog Ibrahimovića.
Ako krenu njega da gađaju dugim loptama, kao što su radili sinoć, neće to na dobro izaći.
Od Barseloninih igrača sinoć su dobro odigrali samo Ćavi, Keita i Dani Alveš.
Krkić je isto pružio solidnu partiju.
Ostali potpuno na nivou nekog prosjeka, posebno Ibrahimović, za kojeg, da nije dao onaj gol, možemo slobodno reći da je odigrao možda i najgoru partiju otkako je na najvećoj pozornici.
Forsirali su ga maksimalno, posebno Ćavi i Dani Alveš. Na kraju ga je ugurao nekako.
Ne bih se radovao (na mjestu navijača Barselone) kada je u pitanju Ibrahimović, a posebno gol koji je postigao, jer je došao poslije niza šansi i upropaštenih kontri (od strane istog) koje su trebale napuniti do vrha mrežu Sporting Gijon-a.
EDIT: Kako je ružan onaj Pedro, je li ono moguće?![]()
Ibrahimovic se jos navikava na stil igre Barselone - ako se navikne dobro jes ako ne onda ce bit to promasaj uprave barse i tacka. Ja tu ne mogu nista i zaista se necu nervirati oko Ibrahimovica jer sam ubijedjen da uz mesija i injestu na nivou pedro, krkic i onaj solidni anri su dovoljni. Bice kako biti mora a racune cemo sredjivati na kraju sezone. Sad je prioritet ova titula prvaka svijeta jer nju barsa nema u palmeresu.
nema snage vise da se raspravljam sa ljudima oko toga je li bolji ibra od etoa ili je kristijano bolji od robena i ostale trte vrte. Svako gura na svoju stranu i onda ova rasprava ne vodi necemu.
ja za sada uzivam u ovih 5 titula i siguran sam da cu uzivati u igri barse i ove sezone sa ili bez golova ibrahimocvica.
Navijaci Barce su izabrali Maxwella za najgoreg igraca meca.. Brazilac se inace povrijedio, i propustice mec protiv svoje bivse ekipe.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Neće Maxvel (ne bi trebalo), ali Krkić oće 15 20 dana bit u aut!
kakvija komentara ima, samo gledam si smijem se...![]()
Naravno da nemaš snage (ni argumenata).
Čarobnjak, mag fudbala, veliki majstor, najbolji špic svijeta, najinteligentniji igrač na planeti... da nastavim? Za nekoga ko drugima (praktično svima na ovom forumu) pokušava da drži lekcije o realnosti i objektivnosti, u slučaju Zlatka si kiksao žestoko. Tako da te trte-vrte sad možeš nedje drugo.![]()
Nema tu rasprave, jer postoje cinjenice.One kazu:
Eto - najbolji strijelac Barse; najbolji strijelac Majorke SVIH VREMENA; najbolji strijelac Kameruna SVIH VREMENA.Covjek koji postize golove u svim mecevima, a narocito u najvaznijim (tipa finale LS).
Ibrahimovic - najbolji strijelac Intera, i covjek koji najvise golova postize protiv tzv. malih ekipa (tipa Sijena i sl.), dok se na prste od jedne ruke moze prebrojati njegov golgeterski ucinak u LS.
Dakle (za sada) Eto>Ibrahimovic
Porediti K.Ronalda (osvajac ZL, krilni napadac sa ucinkom 49/42 u Mancesteru, covjek koji im je donio toliko titula) sa "staklenim" Robenom (koga inace OBOZAVAM, ali znam za realnost) je nepristojno.Mora Roben da uradi jos toliko toga ako misli u istu recenicu sa igracima poput Mesija, K.Ronalda, Etoa, Kake i sl...
Eto je bolji od Ibre! ali to ne znači da će Barsa bit slabija sa Ibrom, sve zavisi kako se ko primi. Isto ka što je Čeh bolji od Valdesa, ali Valdes ima to što ima, a Čeh par trofeja svega... Nema to veze ko je individualno bolji, to je manje važno, važna je timska igra.
ja sam robena cisto uzeo jer mi je prvi pao na pamet.
MadGod, sto tripujes ti druze?
neka Ibra daje golove malim ekipama i ja sam zadovoljan jer za velike meceve ima barsa MESIJA sto je i vise nego dovoljno.
I opet ti ponavaljam ali dzaba, derbija ima 8 a malih utakmica ima 28. KAPIRAS LI TO?
JUVEntus je osvajao skudeta jer je dobijao male timove pa se nije nasao niko da im zbog toga osporava titule.
Izgube derbije ali zato ne kiksaju protiv ostalih timova... ne prosipaju bodove protiv redjine, kjeva i lecea.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks