Kako se breca ovaj Messi,kako ce mu doc neki ludi da mu onu mrznu glavu otvori!!!
E ovo nisam ocekivao da cu cut od nekog ko IOLE zna ista o fudbalu. Nadjite mi osvajace zlatne lopte,i tu mi nadjite 2 defanzivca. Nacete Cannavara (najsmjesnija zlatna lopta ikad),i Franc Beckenbauera. Znaci li to da je Cannavaro bolji od Maldinija? Ljudi,nemojte se glupirat,defanzivci skoro NIKAD ne dobijaju zlatne lopte. Njih dobijaju ljudi koji postizu golove. Valjda toliko znate. A samo molim vas uporedite trofeje koje je Maldini osvojio,i te Figove. E pa ljudi moji... Ne budite smijesni. I aj mi recite koji to defanzivac ima ucinak kao Maldini?
DICIOTTO
Kako se breca ovaj Messi,kako ce mu doc neki ludi da mu onu mrznu glavu otvori!!!
deuscroix
E kad bi mene pocheo da streca ovaj kepec sa loptom tachno bi mu iskosa gadjao koljeno da vidim taj otvoreni prelom noge!!!
deuscroix
Figo je kanta obichna, jedino shto je odigrao 2,3 sezone dobro na prelazu iz barse u real, ostatak karijere se chuo nije... A nije ni mogao kad je bio u ekipi sa zidanom i ronaldom... I uporedjivati njega sa maldinijem... Dajte mi josh samo jednog igracha koji 20 godina karijere igra na vrhunskom nivou, nebitno koju poziciju igra... Svi bolji svjetski napadachi su na pitanje protiv koga im je najtezhe bilo igrati imali jedan isti odgovor, svi znamo koji...
#fakenews
Ljudi mogu ja da pricam da je mesi najbolji, nekome je kaka bolji, drugome ronaldo, trecem ibrahimovic ali Maldini je najbolji 20 godina - citavu vjecnost covjek igra na najvisem mogucem nivou i osvaja trofeje. I na terenu i van terena GOSPODIN covjek.
Case, ti si car!Ne zaboravi Materazzia, bolji je od Baresia i Maldinia zajedno.
.
Jedini odbrambeni fudbaler koji je čitave karijere igrao na visokom nivou pored Maldinija, bio je Fernando Jero, i možda Kafu.
Dodao bih i Havijera Zanetija, al je Maldini institucija. Toliko trofeja, non stop na najvisem nivou, dingospo na terenu(ne pamtim kad se prenemagao bez potrebe ko ostali talijanski strunjasi).
Sramota za neke ultrase Milana sto su se onako oprostili od njega!
I ja mislim da je sramota,ali izgleda da su i od nekih poraza prije ostale nesuglsice medj njima,npr. od istanbula 2005.Medjutim bilo sta bilo on je jedna od najvecih legendi ikad ovog spporta,vjerovatno najveca legenda milana ikad,covjek prema kom se svaki protivnik ma kog kalibra odnosio sa strahopostovanjem i nisu smjeli to da urade.
Raise my hammer,take my aim
...ali od ultrasa se ne može ni očekivati ništa bolje.![]()
A ubi me ako se nisam odma sjetio tebe kad sam post napisa i momentalno zazalio sto sam ti dao teme za pricu![]()
Raise my hammer,take my aim
Hvala, hvala.![]()
Stani... možda si pogrešno napisao, a htio nešto drugo da kažeš.Originally Posted by FC Barcelona
Je li moguće da si ovo izjavio?
Da jedan Džerard može da sanja uspjehe Barselone?
Ja ovo ne mogu da vjerujem, ne mogu.
Zaboravili ste Barezija, koji je jedan od najboljih odbrambenih igraca svih vremena! Ko se sjeca njegovih igara zna o cemu pricam. Milan je sa njim tad imao najjacu odbranu svih vremena! Gol su primali jedino ako ofsajd zamka ne uspije i sl. Bio je neprelazan!
Ili si nevjerovatno zadrt,il kapi mozga nemas u glavu.
Nemoj se naljutit i jogunit sad,al sa tobom nema nikakve diskusije.Znaci ti si totalni beton.
Zidan je visa klasa...U toj klasi KRALJEVA su Ronaldo,Van Basten,Maradona i ekipa...Igraci o kojima se sapucalo u protivnickim svlacionicama![]()
Last edited by CaseLogic; 29-08-09 at 11:11.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Zbog njega sam ja rekao da Maldini nije najbolji svih vremenaU svakom slucaju, Maldini je ikona, i kluba, i Italije, jedna od svjetskih ikona fudbala, uopste. Def. jedan od najboljih igraca cije sam oprostajne utakmice gledao, uz Baggiovu, Zidanovu, Keaneovu (Roy, njega sam volio mnogo
) i Maradoninu
![]()
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
Materaci ne vjerujem da ce gledat klupe, kamoli prvih 11 protiv Barselone. Mada ima ko tamo da ga skrlja, ja tipujem na Muntarija.
Evo ti ga na.. Sad se jos i vrijedjamo.. Nemamo iole pojma o fudbalu. Vi ste svi u glas rekli da je Maldini najbolji defanzivac svih vremena, a to ne mozete reci jer niste kompetentni.. Ni vi milanisti, ni ja , ni niko...
Vecina vas nije gledala: Beckenbauera, Koemana, Baresia, Scireu, Bobby Moora, Passarellu, Bergomia... Onda, tu su: Hierro, Nesta (da ne bude da imam nesto kontra milanista), Cannavaro, Staam, Cafu, R.Carlos, Thuram,..
Ne mozete lupit sad, "on je najbolji", jer je to sve stvar licnog dozivljaja. A samim tim, nikako ne mozete reci da neki nemaju pojma o fudbalu, jer se ne slazu sa vama.
Mene je npr. Pele bolji od Maradone, i niko od vas ne moze reci da grijesim (pa ni Phoenix). Zato, sudrzite se malo...
EDIT: @Another World, nece se Matrix naigrati ove godine. On je trenutno iza Lucia, Samuela, Chivu i Cordobe.. Protiv Milana nece biti ni na klupi..
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Stara varalica...
Libertas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks