Samo da vas pitam, jeste li vidjeli juce kako se cijela sala ustala da cestita Maldiniju?
Legenda Platini je to zamolio...
za forumska luda.
:lolblue:
Kako si ga uboo...
Ceca - Doktor.mp3Originally Posted by FC Barcelona
Aj da si reka Pujol, pa i nekako da uđe u konkurenciju s neprikosnovenim Terijem.
A ovo za Valdesa neću komentarisat... Najveća rupa od golmana u zadnjih 5-6 godina da zasluži da bude najbolji u Evropi? Kuku...
Last edited by Vlado; 28-08-09 at 09:44.
Samo da vas pitam, jeste li vidjeli juce kako se cijela sala ustala da cestita Maldiniju?
Legenda Platini je to zamolio...
jedini je dobio "standing ovations"
http://goal.com/en/news/10/italy/200...lifetime-award
Last edited by gatsbyy; 28-08-09 at 10:38.
AJMO CRNA GORO !!!
Malo se Platini preseravao juce ali dobro... Respect za Maldinija ali standing ovation..![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Znam.
Dobija se kao nagrada za najboljeg golmana u sezoni Lige Šampiona.
Van der Sar je došao sa Mančesterom do finala, zar ne?
Poraženi su od Barselone, okej, ali zar je zbog toga Valdes bolji?
Van der Sar je bolji golman od njega, i to 150 puta, i sasvim zasluženo je dobio nagradu.
A i ispunio je sve uslove da je dobije, jer je stigao sa Mančesterom do finala, i bio šampion Engleske (ponovo).
Barselona ima fantastičan napad i vezni red, ali nemoj mi o odbrani, a pogotovo ne o golmanu pričat. Jer su to sve rupa do rupe, liše onoga Pujola koji je stvarno legenda.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
a, sto cini CaseLogic..Sto je jadan, sto si zalega` ovi narod svaki dan, te se ne moze od tb pocinut`?
Bolje jadan plati po pivo u pub predvece
i moga` je, i Pique, i Valdes.Eo, mozda ne Valdes, ali Pique sigurno..
![]()
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
VDS je legenda (i moj 1. omiljeni golman, još iz doba Ajaxa), ali Valdes je ima duplo bolju (i trofejniju godinu). malo je golmana koji imaju godina kao Valdes a da imaju trofeja kolko on... ima ih ali vrlo malo...
recimo, kanavaro je dobio zlatnu loptu, a maldini nije ?!?!? i onda se ja još čudim ovo za Valdesa i Pikea. te nagrade se odavno ne dobijaju po zasluzi, ali ajde! I čeh i teri i džerard i svi oni nominovani, samo mogu da snivaju o uspjesima koje imaju igrači Barselone, a nagrade neka dobijaju nebitno ko, nagrade se ionako dodjeljuju glasovima A PEHAR DOBIJA NAJBOLJI!
Last edited by FC_Barcelona; 28-08-09 at 13:54.
Moga bi vala
Ao,znam to legendo,nisam malouman,nego je ligu sampiona bolje odradio Terry nego pike balavi.I ne mozes od toga utec.
Ti previse provociras...Osilio si se sa moderatorskim pozicijom,a?
Kako ti je sad banja u glavu?
I Maldini dobije standing ovations,a Luis Figo ne...Jes maldini legenda,i sve to,al generalno,Figo je jedan od najboljih svih vremena
Potpuno bezveze.
Ahahahahahahahah uporedjivat maldinija i figa... Maldini je najbolji odbrambeni igrach ikad, figo mozhda mozhe upanut medju 50 srednjaka, dalje od toga ni milimetar...
#fakenews
djecace, ja provociram mozda ali ti si zato mrtav ozbiljan i smijesan sa kometarima. Ne znam samo sto mi to donosi moderatorksa pozicija? Objasni mi kad ti sve znas? Da ti mozda ne brisem postove (a mozda bih trebao)?
NIje ti ova prica na mjesto kao ni jedna druga.
Imas ignore listu pa me stavi tamo ako ti smetaju moji postovi.
Odjavljujem se ovdje jer necu da kvarim topic.
Nije ni Maldini najbolji svih vremena, barem mislim tako.. Ali je def. zasluzio sve pocasti i nagrade koje mogu da mu se daju..![]()
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
Ja mislim da jeste najbolji defanzivac. Razmislio sam (na brzinu stvarno),i ne pada mi niko na pamet ko ima ucinak kao on. Moguce je da je to jer niko nije imao ni dugu karijeru kao on,ali za sad,on je taj. Po meni naravno
![]()
DICIOTTO
Dusice maldiniji je najbolji odbrambeni igrac ikad.Najveci italijanski fudbaler ikad.I to ne kazem ja,to kaze svako ko se ista pita u fudbalu.A figo kao sto neko rece bi mozda upao medju 50 najboljih veznih ikad i nebi mogo pomislit ista vise.E kakve ti gluposti laprdas majko moja...
Bogomi na ovom primjeru bi moga rec-bolje cerka qrva no sin interist.ILi sin narkoman no sin interist nego to izgleda,po stanju svijesti dodje na isto![]()
Raise my hammer,take my aim
E kolko vi znate...dokazali ste kolko znate,i kolko mozga imate sa ovim :
ZLATNA LOPTA 2000g
NAJBOLJI FUDBALER (FIFA) 2001g
Liga Sampiona 2002
4 Primere
4 Italijanske
5-6 kupova
I on je medju 50...
A tako mi i treba kad sa vama ulazim u diskusiju...:trashcom::trashcom:
Jedan od najboljih svih vremena!
2 godine zaredom je bio najbolji igrac PLANETE!!!
Pokrijte se usima,kad nista ne znate!
Maldini ,respekt za velicanstvenu karijeru, ali ga i vi preceraste.. Cus najbolji defanzivac svih vremena..
I pricate da je Case neobjektivan..
Samo cu reci.. Luis Figo = Zlatna Lopta.. Paolo Maldini - Zlatna Lopta.. nikad
Ako cemo cinjenicama da se prepiremo, ovo su cinjenice![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Ma ja bi da se odsad svi igraci koji za inter zaigraju automatski svrstaju medj 50 najvecih ikad a odatle da se razvrstavaju prema zaslugama za inter.Sto vi mislite?![]()
Prave sprdnju samnom a oni ispadaju smijesni kad im coek nabije istinu u lice.
pi,povrace mi se kad im postove vidim
gledajuci karijeru,maldini je najveci.
ali figo je legenda fudbala neznalice!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks