:cry:
Jbg... Dao je mnogo timu,vrijeme je bilo da ga puste. Za sve one koji su potencirali da ce Milanu ispanut najlaksa grupa: ETO VI GA NA! Real ce bit pravi test za polu-novi Milan. Vidjecemo kako ce sve to proc.
Uvjek sam pricao protiv ovoga,ali moram rec da mi je malko sumnjivo sto su ispale grupe da se svi ovi najjaci transfer-hitovi srijecu sa svojim bivsim klubovima. Previse slucajnosti,ali da ne serinjam sa teorijama zavjere,nadam se da cemo svi uzivati u LS! Zivjeli!
DICIOTTO
Utakmice Juventusa:
1. Kolo 15.09. Juventus - Bordeaux
2. Kolo 30.09. Bayern - Juventus
3. Kolo 21.10. Juventus - Maccabi H.
4. Kolo 03.11. Maccabi H. Juventus
5. Kolo 25.11. Bordeaux - Juventus
6. Kolo 08.12. Juventus - Bayern
kad vi postavljate, bio bi red i ja za Milan da postavim...
1. Kolo 15.09. Olympique Marseille- Milan
2. Kolo 30.09. Milan -Zurich
3. Kolo 21.10. Real Madrid- Milan
4. Kolo 03.11. Milan -Real Madrid
5. Kolo 25.11. Milan -Olympique Marseille
6. Kolo 08.12. Zurich-Milan
AJMO CRNA GORO !!!
kako se poklopi sve, tacno kao sto sma i predvidio- inter-barsa, milan-real, juve -liverpul...bice vatrometa![]()
Valjalo vala Vuche... U vinariju, da se zavija
Mogli biste, ali cete morati krv da pljuvate do toga...
Mercoledě 16 settembre: FC Internazionale - Barcellona
Martedě 29 settembre: Rubin Kazan - FC Internazionale
Martedě 20 ottobre: FC Internazionale - Dinamo Kiev
Mercoledě 4 novembre: Dinamo Kiev - FC Internazionale
Martedě 24 novembre: Barcellona - FC Internazionale
Mercoledě 9 dicembre: FC Internazionale - Rubin Kazan
E sad, da i ja prozborim dvije... Dozivao sam Barcu i Rubin (imam osjecaj da su najnezgodniji iz zadnjeg sesira , uz Vukove naravno) i eto, stigose.
Emocije su do palfona.. 16. Septembar.. uh.. Bog te mazo..
Em , igra se protiv prvaka Evrope, i najvjerovatnije svijeta, a pogotovo.. protiv njihove 9-ke...
Sad je pravi trenutak da zazali zbog svoje odluke.. I ne mora da ljubi zemlju, poslije Matrixovog eventualnog starta, samo zivim za trenutak, da mu vidim izraz lica na kraju meca, koji izgubi.. Da vidim lice Eto'a, Mourinha, Thiaga Motte..
Da vidim Morattia kako skace sa stolice.. Da vidim Inter na staroj stazi slave..
FORZA INTER, NON MOLLARE MAI... SEMPRE CON TE.. IL BISCIONE NERAZZURRO STA PER ATTACCARE..
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Tuesday 15 September
Chelsea v Porto
Wednesday 30 September
APOEL v Chelsea
Wednesday 21 October
Chelsea v Atlético Madrid
Tuesday 3 November
Atlético Madrid v Chelsea
Wednesday 25 November
Porto v Chelsea
Tuesday 8 December
Chelsea v APOEL
Vishe informacija na http://www.chelseafc.com/page/Latest...780011,00.html
deuscroix
polako interisti... prolaz je 99% siguran samo ćemo viđet ko će bit 1. a ko 2. A to je jako bitno! jer su grupe malo slabije nego prošlih godina i ovi velikani tj favoriti će imat laganiji put ka 1. mjestu i onda će 1/8 finala bit rešpka za svakoga ko je 2. na tabelu u grupe!
ali biće spektakl, svakako
FC Barcelona.. prolaze Inter i Barca bez problema.. Ali, satisfakcija koju bi mi pruzio negov izraz lica nakon poraza na Meazzi... to nema vrijednosti...![]()
haaaaaaaaaaa! e, jbg, zamisli da go..?![]()
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
REAL ce da pregazi Milan!) Vamos Madridisti!!!
e kukala vam capra interisti - barsa ce da vas samelje i to bez ibre. Vi nemate pravo nikome da prijetite, pogotovu kad je u pitanju CL !!!
hahahhahaha, neka!! nema veze, zavrsicemo na istom nivou, naravno da se ne mozete i ove godine izvuc`, i bit drugisretnemo se u 1/16 finala UEFA EL, ali tu se zaustavljate, pa vam masemo sa viseg nivoa, 1/8 finala
haha, odg. sam ti na pm, btw
![]()
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
viđećemo ko će proć, kako će proć i to...
interesantno je da je murinjo u grupu dobio Barsu kao prvaka evrope, isto ka i kad je prošli put bila prvak evrope i tad je u grupu sa čelsijem bila! dosta toga na ovaj žrijeb se nekako "predpostavljalo" tj dogodilo se dosta toga interesantnoga. atletiko sa portom u grupu ima šansu da ima se osveti za prošlogodišnje izbačanje u 1/8 finala...
Na jednoj utakmici igraju kaka, ronaldo, ronaldinjo, na drugoj eto, ibra, messi... Odma poslije toga mozhe choek da se ubije...
#fakenews
Milan mislim da ima naravno lak put bar do drugog mjesta,mislim da marsej nije nikakva prijetnja iako treba itekako bit oprezan.Sto se tice prvog mjesta ono bi valjalo masu jer tako imamo 80%sansi manje da izvucemo nekog paklenog protivnika u osmini finala.Protiv reala bit bolji u 2 meca i nije nemoguca misija.Npr. sta ako im se povrijedi bilo ko od ovih zvijezda u napadu?Nema nidje adekvatne zamjene sem iguain u spicu.A i igracki milan mislim da bar na san siru moze da parira realu.A kakav ce bit osjecaj kake i svih milanista na svijetu kad istrci na san siro,to samo mi znamo.Jer onaj je covjek pola karijere i to ja mislim onu bolju polovinu ostavio u milanu i donio mu toliko titula...jednostavno nemogu zamislit da igra protiv milana.Nadam se da ce mu navijaci priredit velicanstven docek,iotekako ga zasluzuje.I posto ce vjerovatno gatuzo bit zaduzen za njega,mislim da ce se ipak malo suzdrzavat
Raise my hammer,take my aim
moja agresivnost prema interu?
A procitaj ti tvoje postove i par tvojih kolega pa onda pricaj. Moram da vam kontriram kad iznosite nebulozne stavri evo zadnjih 2 godine. Inter pa Inter i nista mimo intera jer inter ima najbrzeg igraca na planeti, najboljeg defanzivca, najbolje napadace, najboljeg trenera, najjaci vezni red...itd..itd.. e to slusam evo 2 godine ovdje. I onda krenu Milanisti sa druge strane i nastaje festa:hammer: . Moram da uskocim s vremena na vrijemei da malo poremetim tu harmoniju![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks