na 2. ili 3. stranu imaš objašnjeno! pogledni![]()
Mozda coek nije procita,sto ti je,sto skaces na njega?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Barca, Porto, Stuttgart, Debrecen. Siguran sam u jednog, pa vidji koji ti najbolje odgovara(@ FC_Barcelona). Btw, jesi ti, ili `neko drugi` stavio katalonsku zastavu pored Barcelone?
Ako nijesi ti, onda mi je banja sto je `neko` stavio
![]()
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
mislim da cje na veliku zhalost mnogih chelsea ove godine osvojit ovo, nije da navijam za to al mi se neshto chini...
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Ne znam, ali znam da će jedna grupa sigurno biti:
Milan
Rendžers
Dinamo Kijev
Cirih
Hahahha,na to smo vec navikli...
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
ne moraju ih ni zrijebat jer ce sigurno dobit najlaksu grupu.
Prima fascia: Barcellona, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Milan, Arsenal, Siviglia, Bayern Monaco.
Seconda fascia: Lione, Inter, Real Madrid, Cska Mosca, Porto, AZ Alkmaar, Juventus, Glasgow Rangers.
Terza fascia: Olympiakos, Marsiglia, Dynamo Kiev, Stoccarda, Fiorentina, Atletico Madrid, Bordeaux, Besiktas.
Quarta fascia: Wolfsburg, Standard Liegi, Maccabi Haifa, Zurigo, Rubin Kazan, Unirea Urziceni, Apoel Nicosia, Debrecen.
a ovaj 4-ti sesir je zaista presmijesan -mimo ovog volfsburga.
Dako bude Buducnost tu za koju godinu
E moj Dejane Vukićeviću...
Što to bi od Kopenhagena,tima koji će mnogima u LS pokazati veliku snagu.
Što to bi od tima koji ima velike ambicije i koji je izuzetno snažna ekipa.
Drugorazredna ekipa kao što sam i navodio poslije meča sa Mogrenom.
Kiprani ih izbaciše laganice.
Danci napadali cijelo drugo poluvrijeme ali bez ijedne šanse za gol.Potpuna nemoć!
E takvi su dali našem šampionu 12 golova.Takva prda od ekipe!
Sramno i tužno...
Zato ih treba dočekati transparent: Mogren= 0:12!
Libertas
Ni taj Standard nije za bačit, ali sve u svemu ovaj Platinijev eksperiment je totalna glupost.
Bice zanimljivo vidjet Unireu,Debercin,Makabi,Apoel,medju sve ove velikane.....
I ne vjerujem da ce iko od njih puc preko jednog,dva gola rezlike,kolko god se cinjeli ka topovska hrana.........
gledaj kad sledece sezone platini sve vrati na ono staro...
AJMO CRNA GORO !!!
Super liga, i to da se utakmice igraju u razlichitim terminima subotom i nedjeljom, pa cijeli dan ispred tv-a ahahaha...![]()
#fakenews
Kakva crna superliga?
Presmrdjelo bi i to da svaki vikend gledamo 20 derbija. Ovako je bas fino. I sto fali ovom sistemu, taman da i istocni bendovi uzmu nesto para. Mada jes greota da ispane neko poput Seltika, al **** ga.
I sta upali su Apoel i Debrecin, ko da nijedne godine ne upadnu 3,4 slabije ekipe? Prvaci Svajcarske, Izraela i Rumunije prilicno cesto igraju LS sad sto to nisu Bazel, Makabi Tel Aviv i Steaua je do toga sto su Cirih, Makabi Haifa i Unirea prvaci svojih zemalja i zasluzeno su izborili ovaj uspjeh!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks