KNB_B!RJ4N - Sve extra![]()
sasa.mne - svaka svaku pohvalu sto se tice monitora i ram memorije koje sam kupio kod njega
pentium - covjek mi je zavrsio rapidshare account za vrlo malu sumu novca i brz je u svom poslu ..
Sto se tice negativnih nisam jos naletio na takve, valjda necu...
KNB_B!RJ4N - Sve extra![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
amil omega ,momak rekao da oce memoriju pa odustao ,a nije mi to javio....:P
Last edited by milosvukovic90; 13-08-09 at 07:17.
P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !
cele
montegruja - sve extra![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
neshamann - Sve VRHUNSKI
Stivi... - Kao sto sam i navikao - sve u NAJ redu
Last edited by cvxcomputers; 21-08-09 at 10:49.
Hvala, Hvala.
Cvx je dao ponudu koju ne mozes odbiti) Majstorski odradjena konfig. btw Cestitke!
Sparco.. brzo dostavio robu, dogovor, sve extra...
@neshamann \
@Stivi /
Hvala na pohvalama :> Jbg... Kad me uhvati da to sve rasprodam moraju biti dobre ponude
P.S.
fleka... -... sve WRHunski!!!
Last edited by cvxcomputers; 27-08-09 at 22:01.
Dzoni_Pg - sve OK
[email protected]preporuke, strasno korektan i posten covjek
fabia_elegance - sve OK
NSX - sve kao po dogovoru...![]()
Last edited by cvxcomputers; 04-09-09 at 13:04.
konzul - sve extra. Ispostavilo se da je brat jednog mog kolege. Sve se lako dogovorili i trgovali HTC![]()
Sparco_CG - standardno odlican, samo sto ne moze mnogo piva da popije
Bugi - sve pohvale, tacan, sve se zbilo po Zdogovoru![]()
cgman - krajnje nepouzdan
Nesh0 - nista roba, toliko da neko navaljuje, pa da toliko odustaje (da preciziram: po 3 puta), ja jos nisam vidio :burp:
ubijedio me (navalio) da mu prodam tel koji mi se nije uopste prodavao, iscimao da nadjem/kupim drugi, garantovao sa 100% sigurnosti da uzima, samo ako se ikad odlucim da prodam, i svidio mu se tel kad ga je vidio
(nokija jer sam trazio e71), da bi na kraju rekao kako mu se vise tel ne svidja, kako nema para, kako ce koristiti svoj dok se ne raspadne, kako ovo kako ono, iako sam mu krajnje fer ponudio da da samo 10-15€ kapare, a ostatak do nove godine, ili cak posle, i jos dodatno spustio za 20€ cijenu, za koju je i bez spustanja rekao da mu je OK. Znaci nema mi mrznijih likova od tih koji navaaaaaaaale, smaaaaraju, pa trt. Poslao mi je bar 15 PMova, zakljucno sa ovim:Tel je extra stvarno,samo da se ta nokia pojavi nedje....
i nista, nece ni da uzima tel, a refreshovao topic 5x dnevno...Originally Posted by Nesh0
![]()
(nečitko)
dobar ti je ovaj baba-sera post :joint:
niujedne mi gace lastike nema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks