Audi A6 prezadnji i zadnji model, najljepsi karawan! za moj ukus ljepsi je od limuzine!
a tek rs6 novi uh![]()
i limuzina. karavan je samo primjer.bitna je motorizacija.znaci 525xD.
f6
Audi A6 prezadnji i zadnji model, najljepsi karawan! za moj ukus ljepsi je od limuzine!
a tek rs6 novi uh![]()
http://www.bmwinfo.com/25580.html bla bla bla
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Last edited by Igor R; 25-08-09 at 15:40.
pa vidim tek sad nego ovi na bmw info nisu stavili, nema veze
Koje sajtove pratis....sto je to.
TAKUMI
ma nije ovo sajt za praćenje, apdejtuje se jednom u mjesec dana![]()
kuku koji ste vi debili majko kuku lele. Emancipujte se malo ne voze se kola po brdima i krshima samo. po vama su najbolje 13tice chelichne sa debelom gumom 14 kam da pukne!!!
aj zdrao vi ga ovo je zbog komentara za tochak i diskove . ovaj auto je unikat i boli. a koji god bi ga od vas posjedovao vikao bi da je bruka ........
pa i jeste bruka staviti ovoliki tocak na sve sto nosi manje od 20 tona![]()
She is only here to annoy herself!
E ovako:
sestric mi je dobar drug sa vlasnikom ovog x6 i maloprije mi prica:
ovo je x6 35d klasicni. e sad ovaj momak iz bd, ga je poveo za njemacku i cipovao motor i jos neke zajebancije odradio i izvukao 400 konja. zatim koplet stajling hammana kako spolja tako i unutra, felge ove (grdne) i gume, plus muzika neka ubistvena.
uglavnom za doradu svega toga je platio 80 000 eura, i to ima svaki racun, licno moj sestric gledao i meni potvrdio.
moje misljenje : BUDALA
vjerovatno to njemu dodje kao da se ti castis novi lap top,pa nema sta da mu zamjeris
niujedne mi gace lastike nema
U BMW ne mozes dobiti auto vece snage od fabrickeNjegova prica mi lici na pricu likova koji stave 16ce na golfa dvojku...nista cudno za ovo podneblje
![]()
She is only here to annoy herself!
ko ti to rece molim te?
imaju slike nedje bmw x5-ce sto sam kacio na ovaj topic. bmw je bratov, 3.0d 184ks, i cipovan je 210ks i obrtni moment povecan na nesto malo preko 400nm.
chip je radio neki danac, lik ima skoro 60 godina, i 30 godina se bavi chip tuningom.
tako da ne mozes dobit vecu snagu od fabricke, mozes, a sad ovaj sto je napunio 400ks, tj jedno 100ks vise nego fabricki sto je, e to ne znam kako je odradio, tj odradili, ali tako mi je receno, pa ako on laze ove, ja lazem vas.
Moze taj motor da se cipuje, ali 400 KS...malo mi je to nevjerovatno.
TAKUMI
ako je plave diode stavlja nemate se sto cudit sto ima 400 ks!
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Za te pare, ja cu ga "chipovat" i na 500ks
Dobo, pomijenicu josh "par" sitnica... ali za te pare je 500ks p%$%in dim![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks