ko te nauci da u sred krivine kvacilo pritisces???
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
a sta radi cojek jel moguce
a sve mogu istrpjet, ali kad vidim kroz crveno da prolaze, i to puni gas aaaaa. svatam neki hitan slucaj, vozis nekog u hitnu, zena ti se poradja ili sl ali ovo kurcenje bez razloga uff.
celzinjo vidim li te da si prosa kroz crveno, ostajes bez vozacke momentalno![]()
Ja sam samo malo htio da driftujem cccc,a i neko rece prednja vuca i drift ne idu zajedno cccccc...
Danas me zvao majstor viljuska i amortizer da bi samo moga da vrati u normalu tu stranu i tek tad da vidi sta je stradalo, ovako ne moze jer je nabijeno..
Cccc....
Alo kakve su to price da nemam vozacku, 4 septebra idem po nju,pa na sud a tu cu sve da opovrgnem xexexe i krccccccc
evo na šta naletih...
http://www.cafemontenegro.com/index....=26&news=85661
1. Anonimni: 21 Aug 2009. | 21:47
audi s3 ?
2. marija: 22 Aug 2009. | 03:37
šta ga pominješ?! ista su grupacija, dijele motore i vješanje već godinama i sad pametuješ nešto...
3. Anonimni: 23 Aug 2009. | 13:54
The SEAT is a supermini manufactured by the Volkswagen Group and sold under the SEAT brand. There s no parts from Audi all is from Volkswagen...
Vidite kako anonimni mudruje, oni tfsi i tdi motori što su ugrađuju u seat nemaju veze sa ovim u audi, seat je vw grupa i oni nemaju veze sa audijem... sjebala ga p*č*a
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
A odakle je onaj 1.9 TDI sa 105 KS koji se ugradjuje u Octaviju, Toleda, Leona, Alteu, Golfa, Jettu, Passata, A3, A4...?
TAKUMI
od nekuda jeste, i ako se ugrađuje u sve te modele kao što ti kažeš onda su seat i audi žestoko povezani, mislim, ovo je prava glupost što ja pričam ovo se zna već odavno, nego stvarno ne mogu da provalim šta je ovaj lik htio... svi u vw/porsche grupi se igraju copy/paste već godinama a ovaj mudrac tek sad provalio...?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
hahahahahaha!!! drug iz zemuna je imao kockicu m3 i ovo isto mu se desilo, samo što je on pronašao neku mačku (prema autopsiiji)... ali ja ovo ne znam šta je![]()
Vidio sam ovu sliku, ima mozda 1,5 god, mislim da je lisica u pitanju, a motor je 2.0. Sigurno je bio preko 130.
TAKUMI
Srna je u pitanju. Citao sam ja o ovome , davno je ovo bilo.
Pa i pise da je srna(jelen)....FAIL DEER!
takodje mislim da je lisica u pitanju.a ovo fail deer je naknadno dodato na nekom od sajtova .
imas seat ibiza 1.9tdi 110ks isti motor u audi a3 ( 98-01) .primjer
f6
Bogomi je onda neka momcina od lisice...
Bijo si poziw koi se neodbija
Preveliko je ovo za lisicu, vjeruj mi 100 puta sam je gledao
A ja ne znam koja se muka otvori oko toga sto je tamo neki "Anonimni" rekao ovo.
Pa neki debil je strasni kiksao , ne vidim zasto bi se oko toga raspravljali ovdje kad svi znamo da je pogrijesio
Kao da neko napise da audi nije vw grupa i da sad ovdje polemisemo oko toga![]()
Vidite, ovo je cisti dokaz da BMW jede malu djecu i sitne zivotinje.
TAKUMI
Udario je pri 140 mph)))))
Evo jos malo zanimljivih slika
http://www.fbody.com/anything/954163
Jeste da nema veze sa autima...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks