Quote Originally Posted by Djoks View Post
Ne znam, ljudi, što se vječito žalite?!

Te ovi oće Sport Klub, te oni - History, pa oni drugi Explorer, pa opet neko želi Eurosport HD, pa FOX Crime, pa RTL, NOVU, pa ne znam ni ja što...

Hajde nabrojte IJEDAN slučaj đe su nam ispunili želju i uveli kanal koji smo tražili????

Tražili smo Explorer - izgašen je Sky News (ili Euronews), tražismo Sport Klub - izgasiše nam TV Monde, pa smo tražili Eurosport HD - pa su uveli Myzen smrdljivi, pa sad tražimo ne znam ni ja što - a oni nam non stop uvode nekakav otpad (Sun, DM, ...) i UKIDAJU ono što gledamo...

I što vrijedi više išta da tražimo?! Bolje da ne tražimo NIŠTA pa da nam ostane makar ono što smo imali prije godinu dana u paket... SVI kanali koje su naknadno uveli - ne vrijede ni kao JEDAN koji su ukinuli (NOVA, RTL, SkyNews, TV5...). :mad:

Tako da - samo vi naručujte... Vidimo svi kako nam se želje ispunjavaju i kako nas obadaju. I ne znam što će vi ta glupa pitanja: "kad će nam uvesti ovo, kad ono?" Evo vi odgovor: NIKAD! :mad:
TACNO!!!

Samo me sad prepade za NOVU!?!? Mislim da mi je radila juce, mada nisam gledao TV. Ukidaju i nju?