View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 11 of 201 FirstFirst ... 7891011121314152161111 ... LastLast
Results 251 to 275 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    laciale, nemoj da pričaš tako.
    Barselona mora mnooooooogo da radi, napreduje, pobjeđuje, osvaja da bi jednog dana (po uspješnosti) bila do koljena Real Madridu.
    A igra Real Madrida je uvijek plijenila i bila na visokom nivou, ali je u zadnjih 4-5 godina odbrana kočila čitav taj sistem.
    Uostalom, najbolje o tome svjedoči uvijek pun stadion i ogroman broj TV stanica koji prenose njihove mečeve + kvota na kladionici kada je 4+ u pitanju - 1.60.
    A i pričate kao da Real Madrid nije osvojio ništa prethodnih 10 godina.

Čisto da vas podsjetim da je Real Madrid prije ove apsolutne dominacije Barselone prethodne godine, dva puta prije toga bio šampion Španije (jednom pod vođstvom Kapela, a druge sezone odbrana titule pod Šusterom), radi se o sezonama 2006–07 i 2007–08.

Barselona sa 19 titula prvaka Španije, a Real Madrid sa 31, po tebi su uporedivi?
    A Lige Šampiona, Barselona sa 3, a Real Madrid sa čak 9 u svojoj istoriji, takođe se mogu uporediti? (podsjećanja radi, Real ima ovdje titula koliko Barselona na kvadrat).
    mene ne interesuje sto je bilo prije 100 godina ili 50 nego sto se desava zadnjih godina. Ja nijesam gledao reala 91 niti mogu da pricam o tim godinama. Ja samo pricam na osnovu onoga sto sam vidio zadnjih 7-8 godina otkad pratim spanski fudbal. Pun stadion i male kvote imaju i mancester i liverpul i seltik i lion... a za 4+ ili 7+ su normalno male kvote kad su primali po 3-4 gola po utakmici.

Ja kazem da je igra Barse - IGRA - koju je barsa prikazala zadnje 2-3 godine daleko ispred igre Reala. Je li kriv kapelo ili suster ili Uprava to ne znam ali ja samo kazem ono sto mislim.
    Vidjecemo ih ove sezone. Imaju najjacih 20 igraca na svijetu (11 + klupa) i vidjecemo kakav ce fudbal igrati i sto ce sve osvojiti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to kako je real osvajao svoje pehare, dovoljno govori i tome klubu... isto kažem i za Barsu!

U ostalom samo jako tužni i razočarani ljudi oslanjaju je i vade na ono što je bilo nekad, davno, a još kad neko upoređuje današnje pehare i današnji fudbal sa onima od prije 50 60 70 godina (kad su navijači i policajci ulazili na teren i davali golove koji su se priznavali) pa to je čudo stvarno i ne mogu vjerovat da se ođe priča o tome...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by laciale
    Ja samo pricam na osnovu onoga sto sam vidio zadnjih 7-8 godina otkad pratim spanski fudbal.
    Pričaš ono što si vidio zadnjih 7-8 godina?
    Ajde da uzmemo da je zadnjih 8. Dakle, pratiš španski fudbal od 2001. godine.
    Onda si znači znao, da je u sezonu 2001/2002 Real Madrid ušao kao branilac titule
    šampiona Španije, jer u tom periodu otkad ti navodiš da pratiš španski fudbal, Real Madrid je bio šampion Španije čak 4 puta. Radi se o sezonama 2000–01, 2002–03, 2006–07 i 2007–08.
    Takođe, na startu tvog praćenja španske fudbalske lige, Real Madrid je na tvom ''debiju'' u Primeri osvojio titulu prvaka Evrope (Liga Šampiona, pobjeda nad Bajern Leverkuzenom 2:1)

A Barselona za isti taj period ima 3 titule (dakle, jednu manje od Reala) šampiona Španije u sezonama 2004-2005, 2005-2006 i 2008-2009 (ako računamo i ovu zadnju), i jednu Ligu Šampiona više (2005-2006, 2008-2009.), koja joj je ujedno u ukupnom zbiru treća u istoriji koja traje već nekih 110 godina.

I gdje je tu ta superiornost Barselone nad Real Madridom o kojoj svi pričate?
    Je li moguće da ste toliko napaljeni na igru par fudbalerčića iz Barselone da zaboravljate prave rezultate i kvalitete?
    I neka sve to, nego počinjete da uobražavate da volite taj klub i da vam je pri srcu (čast izuzecima koji pokazuju afinitete prema tom klubu još od davnina) samo zbog toga što igraju lijepo?

Šta bi onda trebalo da rade navijači Milana, Liverpula, Čelzija... to su klubovi koji igraju ubjedljivo najružniji fudbal, ali imaju dušu i duh... Barselona to nema.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by FC Barcelona
    U ostalom samo jako tužni i razočarani ljudi oslanjaju je i vade na ono što je bilo nekad, davno, a još kad neko upoređuje današnje pehare i današnji fudbal sa onima od prije 50 60 70 godina (kad su navijači i policajci ulazili na teren i davali golove koji su se priznavali) pa to je čudo stvarno i ne mogu vjerovat da se ođe priča o tome...
    Jeste, bravo ti ga.
    Tad nije postojao fudbal nego dolazila milicija i pendrekom izvodila aut.
    Onda je navijač primi na grudi, pa proslijedi šefu policije kojeg u kaznenom prostoru sruši vatrogasac vangradskog naselja, a gol postigne protivnički navijač jer penal nije uspio da odbrani obližnji ratar koji je od 5 sati ujutro na noge.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Barselona nema dušu.... pa starija je od reala, pa to je predstvanik jednoga naroda, jedne kulture, mnogo starije od ijedne druge u španiju, tim sa puno domaćih igrača, tim koji je uspio da se održi i pored svega što su činjeli samo da ga ugase, tim koji sa svojim igračima osvoji za jednu sezonu 3 jaka trofeja! barselona ima dušu za razliku od rela koji je državni i politički projekat bio dosta puta u svojoj istoriji... barsu vode Katalonci, Barsa nema sponzora, Barsa nije krala i silom uzimala igrače realu, (a sjetimo se slučaja "di stefano"... pa to je najveća sramota za fudbal). Barsi španija ne pruža 300 miliona eura da bi stigla reala ...

nemoguće je da misliš da Barsa nema dušu... prosto ne mogu da vjerujem da si to napisao! još ti koji navijaš za najparaškiji tim na svijet... pa nestvano...

edit: eh...znači ne znaš da je bilo slučajeva da policajac da nogom gol, i da se taj gol računa???? dobro...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

real ima prošlost koju mu niko uzet ne može, ima pehare koji su tu ima slavu, ima pare, ima dobre igrače, i ma dobar tim ponekad osvajaju - ponekad ne, ka i svi drugi. Kako ih je real osvajao do smrti Đenerala to zna SVAKO KO IŠTA ZNA O FUDBALU I SVAKA STARIJA OSOBA KOJA JE PRATILA FUDBAL U TA DOBA (kolko se moglo).

E sad real ima više pehara od Barse - TO JE ČINJENICA! ... isto ka što Aco Đukanović ima više para od mene tebe ili bilo koga... da li ja treba da mu zavidim na tijema parama? neko misli da treba, neko da ne treba. Ja mu ne zavidim jer znam kako ih je stekao te pare, a isto tako ne zavidim ni realu jer znam i kako ih je on stekao svoje pehare... Na to se svodi priča... Da se ja i ti potrkamo na 100 m? ali ja da trčim u sprinterice na atletsku stazu, a ti bos, sa preponama i to po nekom kamenjaru da trčiš... Ja ću stić 1. a ti ćeš bit 2. Ako sam ja dobio trku, znači li da sam ja brži od tebe... ZNAČI ALI POD ODREĐENIM OKOLNOSTIMA

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Izbrisao mi je neko post, nebitno je.
    Uglavnom, neću da se raspravljam više, jer vidim da ne mogu.

Moje brišu a tvoje ostavljaju, super.
    Nemojte me samo neđe pištoljem ubit ispred ART-a ako kažem nešto loše za CdM.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brate ovi nesretni navijaci reala i barse u spaniju su nista u poredjenju na vas...ubi me ako timovima koji imaju tako jadne navijace nebi trebalo na svaku utakmicu slat navijace sa balkana,da bude svaki derbi 50 mrtvih,e to bi bio derbi...
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jadni no što... kad nas ne vode presjednici i premijeri države. živi se pojedosmo od jada!

a neko ko navija za milanski klub i ne zna što je rivalstvo. čim je u zadnjih 10 godina sa najvećim "rivalom" imao 10 dilova za igrače. + kad klub ima vlasnika, jbt klub mu dođe ka kućni ljubimac, čini s njim što te volja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se raspravljate swako zna ko je najblolji klub na svijet vazda bio i ostace!!!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    mene ne interesuje sto je bilo prije 100 godina ili 50 nego sto se desava zadnjih godina. Ja nijesam gledao reala 91 niti mogu da pricam o tim godinama. Ja samo pricam na osnovu onoga sto sam vidio zadnjih 7-8 godina otkad pratim spanski fudbal. Pun stadion i male kvote imaju i mancester i liverpul i seltik i lion... a za 4+ ili 7+ su normalno male kvote kad su primali po 3-4 gola po utakmici.

Ja kazem da je igra Barse - IGRA - koju je barsa prikazala zadnje 2-3 godine daleko ispred igre Reala. Je li kriv kapelo ili suster ili Uprava to ne znam ali ja samo kazem ono sto mislim.
    Vidjecemo ih ove sezone. Imaju najjacih 20 igraca na svijetu (11 + klupa) i vidjecemo kakav ce fudbal igrati i sto ce sve osvojiti.
    malo objektivnosti ne bi bilo na odmet! iskreno milija mi je barsa mnogo nego real,ali to je kraljevski klub sa 9 trofeja ls..a 7 -8 god koliko pratis fudbal( spanski) je vrlo malo da bi dao neko misljenje vrijedno paznje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    malo objektivnosti ne bi bilo na odmet! iskreno milija mi je barsa mnogo nego real,ali to je kraljevski klub sa 9 trofeja ls..a 7 -8 god koliko pratis fudbal( spanski) je vrlo malo da bi dao neko misljenje vrijedno paznje.
    eto ako malo realnije razmislish dodjesh do zakljucka :P

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ubijedili ste me , nema sto.

Vidjecemo ove godine ko ce biti bolji i oce li tim sa sve zvijezdama u koji je ulozeno 300 miliona eura moci da ponovi uspjehe "male" Barse.

I ja sma pricao o ljepoti fudbala - to je ono kad lopta ide od noge do noge i to tako brzo i precizno da se protivnicki igraci pogube, o driblinzima koji izliudjuju sve i naravno o mladicima koji se stvaraju i rastu u svom dvoristu.

E to mocni i veliki Real nema, bar ne ovih zadnjih nekoliko godina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    ubijedili ste me , nema sto.

Vidjecemo ove godine ko ce biti bolji i oce li tim sa sve zvijezdama u koji je ulozeno 300 miliona eura moci da ponovi uspjehe "male" Barse.

I ja sma pricao o ljepoti fudbala - to je ono kad lopta ide od noge do noge i to tako brzo i precizno da se protivnicki igraci pogube, o driblinzima koji izliudjuju sve i naravno o mladicima koji se stvaraju i rastu u svom dvoristu.

E to mocni i veliki Real nema, bar ne ovih zadnjih nekoliko godina.
    Ja ne kazem, barsa je duplo bolja bila proshle sezone a i ove moze da bude nista se nezna...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    jadni no što... kad nas ne vode presjednici i premijeri države. živi se pojedosmo od jada!

a neko ko navija za milanski klub i ne zna što je rivalstvo. čim je u zadnjih 10 godina sa najvećim "rivalom" imao 10 dilova za igrače. + kad klub ima vlasnika, jbt klub mu dođe ka kućni ljubimac, čini s njim što te volja.
    Bitno je da ti znas sto je rivalstvo,to nas spasava. Nemoj gluposti da pricas,brate. Ne mogu da svatim to tvoje razmisljanje. I Barca i Real su imali razmjene igraca,i jos nisu gradski rivali. Ko god da je vlasnik Milanskih klubova,vazda ce rivalstvo izmedju njih bit jako,jer ce i dalje bit gradski rivali. Je li to toliko tesko za ukapirati?
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kapiram ja to dosta. ne mislim ja da rivalstva nema, samo ga smatram nižim od rivalstva Barse i reala... to sam rekao! i neđe sam prije napisao da su Barsa i real za ovija 100 i kusur godina razmijenili oko 25 igrača i to računajući sve kategorije!

samo eto ja ne nazivam "jadnim" nikoga za razliku od pojedinaca no na te opaske se ne obraća puno pažnje!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jbg brate izvini ako mislis da se na tebe odnosi,ali koji drugo naziv da upotrijebim za navijace 2 kluba koji imaju jedan od najvecih derbija ikad a najveca uvreda im je rec onom drugom da je cabron.ma daj...
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

veci je izmedju barse i reala jer to nije gradski derbi vec nesto kao drzavni derbi izmedju 2 tima koji prezentuju spaniju ,tj kataloniju...slicna stvar je kad real igra sa bilbaom samo na manjem nivou..dok je milanski derbi pravi gradski derbi, italijani su to...sto se navijaca tice spanski navijaci su presmijesni tako da je dalja prica suvisna uporedjivati ih sa italijanima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Baraselona i ove godine sve osvaja...Samo mi je za' Reala,sto je bacio tolike pare,a opet nece nista osvojit..
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Pričaš ono što si vidio zadnjih 7-8 godina?
    Ajde da uzmemo da je zadnjih 8. Dakle, pratiš španski fudbal od 2001. godine.
    Onda si znači znao, da je u sezonu 2001/2002 Real Madrid ušao kao branilac titule
    šampiona Španije, jer u tom periodu otkad ti navodiš da pratiš španski fudbal, Real Madrid je bio šampion Španije čak 4 puta. Radi se o sezonama 2000–01, 2002–03, 2006–07 i 2007–08.
    Takođe, na startu tvog praćenja španske fudbalske lige, Real Madrid je na tvom ''debiju'' u Primeri osvojio titulu prvaka Evrope (Liga Šampiona, pobjeda nad Bajern Leverkuzenom 2:1)

A Barselona za isti taj period ima 3 titule (dakle, jednu manje od Reala) šampiona Španije u sezonama 2004-2005, 2005-2006 i 2008-2009 (ako računamo i ovu zadnju), i jednu Ligu Šampiona više (2005-2006, 2008-2009.), koja joj je ujedno u ukupnom zbiru treća u istoriji koja traje već nekih 110 godina.

I gdje je tu ta superiornost Barselone nad Real Madridom o kojoj svi pričate?
    Je li moguće da ste toliko napaljeni na igru par fudbalerčića iz Barselone da zaboravljate prave rezultate i kvalitete?
    I neka sve to, nego počinjete da uobražavate da volite taj klub i da vam je pri srcu (čast izuzecima koji pokazuju afinitete prema tom klubu još od davnina) samo zbog toga što igraju lijepo?

Šta bi onda trebalo da rade navijači Milana, Liverpula, Čelzija... to su klubovi koji igraju ubjedljivo najružniji fudbal, ali imaju dušu i duh... Barselona to nema.

Procitaj sto si napisao,dobro se zamisli i zamoci glavu u kantu ledene vode.

Ne zezaj se covjece...
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Barselona:
    Pinto; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Touré, Keita; Messi, Krkic, Henry.
    Athletic Club:
    Iraizoz; Iraola, Ustaritz, San José, Koikili; David López, Orbaiz, Gurpegui, Gabilondo; Toquero, Díaz de Cerio.

Igrace i Ibra dok u Bilbau ni na klupi nece biti 6 prvotimaca: Aitor Ocio, Amorebieta, Javi Martínez, Yeste, Susaeta i De Marcos.

p.s Iz 1-1 je 1.70 (poklonjene pare).

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Procitaj sto si napisao,dobro se zamisli i zamoci glavu u kantu ledene vode.

Ne zezaj se covjece...

Evo zamočio sam, i šta sad?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa nadam se da si se otrijeznio,i da ces imat tolko obraza da ne postujes onakve gluposti vise.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Pa nadam se da si se otrijeznio,i da ces imat tolko obraza da ne postujes onakve gluposti vise.
    Treba mnogo više da znaš da bi uopšte mogao da komentarišeš ijedan moj post.
    A na uvrede se neću obazirati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to što si rekao za Barsu (da nema dušu) to ne bi reka nijedan iole ozbiljan navijač bilo koje ekipe, pa i reala. neznaveno i neozbiljno! moga si reć da neće moć ove godine ništa protiv zvijezda u real, jet to je ipak moguće, ali za tim koji ima tolko svojih igrača i STROGO svoju igru koja je svuđe prepozna i podržava od svakoga ko voli fudbal + sve ovo što su osvojili za jednu sezonu... pa poslije takve izjave, nije ni čudo da ti govore da se trijezniš...

mada ja lično mislim da si to reka u efektu, a da nisi stvarno tako mislio, jer je to nemoguće

Page 11 of 201 FirstFirst ... 7891011121314152161111 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)