meni drug rece da ima i u 6
Je li moguće da ova ***** iz stera davaju samo jednu projekciju Inglorious Bastards?
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
meni drug rece da ima i u 6
f6
samo u 21h kako na sajtu stoji ...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
A jes,voli narod da dodje na PREMIJERU.Valjda očekuju i Bred Pita...
Ja dodjoh jednom na premijeru i nikad vise. Nisam znao da ima masu naroda. Misljah da je vazda malo ljudi. Ali dobro, ucim na greskama![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
PG | STER - Sala 4 | Prokletnici | 12:00; 15:00; 18:00; 21:00
inače, koja je muka sa repertoarom u poslednje vrijeme? toliko zanimljivih premijera je u USA bilo (District 9, GI Joe, Funny People...), a kod nas se daje neki nebitni srbijanski film, francuski horor od prije godinu dana i još par, sada već matorih filmova, tipa Knowing, Milk, Taken itd...jel ovo neka ljetnja politika, jer računaju da će bit manje ljudi zbog odmora i tome slično, pa se ljetnji blokbasteri čuvaju za septembar?
Last edited by Screaming Lord; 21-08-09 at 12:27.
pa fakat je da dolazi manje ljudi na ovaj zaropek,al mislim da nije toliko los program,,,
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Samo bih naglasio da bioskop moze da ima u ponudi isključivo filmove koji se nalaze u ponudi distributera, nikako nije u mogućnosti da skine film sa torrenta i isti prikazuje.
Ono što je do Ster-a jeste da smo se izborili da svi bitni filmovi koji igraju u Beogradu (jer su isti distributeri za Srbiju i Crnu Goru) istog dana kreću i u Podgorici, što je, ja mislim, dobro...
Distributeri neke filmove kreću istog dana kad i ostatak Evrope/svijeta (bar jedan film mjesečno, nekad i više), ali dobar dio filmova kreće sa zakašnjenjem, nekad manjim nekad većim, što zavisi od procjene studija koji je napravio film, kada će koji distributer dobiti pravo prikazivanja za koju teritoriju, a to zavisi od dosta faktora...
Nadam se da je sad malo jasnije.![]()
e pa dobro, ja se nadam da će se posle ljeta malo popravit situacija![]()
Odluke se donose na nivou regionalnih distrubutera a ne na nivou pojedinacnih ogranaka.
You tried your best and you failed miserably. The lesson is 'Never try'.
mogli bi ti regionalni distributeri da se zapitaju kako lose filmove daju publici za pogledati..ili pak stare.na prokletnicima sam zahvalan i srecan sto sam ga odgledao u bioskopu svakako..i da u steru u delti u beogradu je 50 posto snizenja na karte( ljetnja snizenja,ne znam da li je jos uvjek to u toku),kad se takve odluke donose na reg nivou,sto i ova nije ispostovana..
Mogla bi filmska studija da se zapitaju kako loše filmove prave...Mogli bi glumci da se zapitaju u kako lošim filmovima glume...Mogli bi režiseri da se zapitaju kako loše filmove režiraju...itd.
A što se tiče ovoga što si napisao za cijenu karte u beogradskom Steru, to nema veze sa istinom ali baš nikakve...
vjeruj mi da ne bi pricao tako nesto da nije istina..to sam vidio na sajtu ster -a u bg mozda u julu nisam siguran.( da li je to u toku jos uvjek ne znam)..svi oni to znaju koji ucestvuju u takvim filmovima..ali znamo i ja i ti da ima jos podosta kvalitetnih ostvarenja,za koje bi ubili u bioskopu da pogledamo a ne sranja poput komedija kojih je sve vise i vise..
"Los film" je prilicno subjektivan izraz. Vidim kao primjer starog filma se navodi "Taken", evo cisto radi primjera da se objasne tehnikalije.
Recimo ovako, Regionalni Distrubuter za Crnu Goru, Srbiju, Bosnu i Makedoniju, MCF (Mega Cinema Films) je obavezan da kupi prava za prikazivanje filma od originalne produkcijske kuce. Kako su ta prava cesto slucaj palamudjenja i kako neki distrubuter plati vishe za eksluzivna prava na prikazivanje i dobije svjetsku premijeru i samim tim ostale benefite, tako da je to jednostavno odredjeno politikom produkcijske kuce, kada ce se neki film prikazati negdje.
Recimo produkcijska kuca odredi cijenu prava na film u roku od mjesec dana od "release"-a, MCF vidi cijenu, s obzirom da je Crna Gora ekstremno neprofitabilno podrucje, prostom matematikom se dolazi do racunice da bi prikazivanje filma na u nasim bioskopima bilo profitabilno pola godine nakon svjetske premijere.
E sad, srecom po "nas", Ster CG ima isti repertoar kao i Ster SRB, sto je izuzetno srecan splet okolnosti po crnogorske filmofile, inace bi kao u stare dobre dane cekali kad ce nesto u Kino Kulturu doc posle DVD izdanja
A evo i za "Taken" hronologija premijera, cist primjer onoga o cemu sam pricao:
Release date(s)
France: 27 February 2008
Australia: 14 August 2008
United Kingdom: 26 September 2008
United States: 30 January 2009
itd..
You tried your best and you failed miserably. The lesson is 'Never try'.
evo prolazi ljetnja sezona, dolazice sad mnogo boljih filmova.
PS ne $ekirajte mi Duria!![]()
Taking of Pelham 123, popijte kafu u Costu i sacekajte dvd rip![]()
Kreč, kolica i mešalica.
Ma snimak je ok, nego film ....
Kreč, kolica i mešalica.
sto fali filmu?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks