Ima i u ACP-u jedna brza alatka koja brise user-a i sve njegove poruke..
Inace najlakse ti je da odes na Logout i kraj price.
Ne .
Kroz bazu je vjerovatno moguce obrisati profil i sve postove njegove koje je pisao i koje su mu quoteovali ostali![]()
Last edited by hercules; 14-08-09 at 23:56.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ima i u ACP-u jedna brza alatka koja brise user-a i sve njegove poruke..
Inace najlakse ti je da odes na Logout i kraj price.
--------------------------
Do Not Disturb.
činite nešto sa serverom
ovo je mučenje - sporo, kao da sam na dial upu![]()
nešto kod tebe nije u redu, meni je sve ok
bilo bi dobro da se ubaci opcija za biranje fonta i velicine kad se odgovara na temu
kao na slici![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Ne znam je li do mene,ali mi se cini da ucestalo pada server,ili tako nesto. Jer dosta cesto ne mogu da otvorim pocetnu stranicu foruma.
DICIOTTO
Kako da znam ko je moderator na kojem podforumu?
Konkretno me interesuje moderator na TV:
Može li da prebaci temu Iščašene Bajke https://forum.cdm.me/showthread.php?t=40815
iz podforuma ''film'' u podforum ''TV''?
Prenesite mu ovo ako ga sretnete po forumu![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Kad udjesh na pdoforum u donjem desnom uglu je spisak moderatora...
#fakenews
Znam da je tamo ranije bilo, ali sad nema.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
samo me interesuje ko mi je obrisao post sa teme 'Otvara se Poloprivredni fakultet u Podgorici'
kad otvorite odredjeni pdf, u dnu strane, na desnoj strani ispod tema na podforumu, imate spisak moderatora za taj podforum...post vam moze obrisati samo moderator toga pdf, super-moderator foruma ili admin.
Imate, takodje, na pocetnoj strani foruma, ispod izbora podforuma, opciju View Forum Leaders, kliknete na to i vidjecete sve moderatore, super-moderatore i admine.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
https://forum.cdm.me/showgroups.php
Ako te zanima samo za jednu sekciju foruma, onda poslusaj savjet zvoncice.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Mene samo zanima koji je razlog sto nas 'dragi' administrator nece da otvorio EKONOMIJU na forumu. Trazeno je hiljadu puta od strane hiljadu clanova i opet nista... Mislim pricamo o poslu koji sahtijeva citavih 2 minuta a nije da trazimo nesto sto nije potrebno..
Upravo sam htio da otvorim temu o banci i gdje ja to da uradim? To nema veze sa politikom da ide u POLITIKU niti veze sa zabavom da ide SVE I SVASTA.. Da otvorim temu u SEX I EROTIKU?
A toliko glupih djelova foruma ima da je to za ne vjerovat'.. I kako se brzo otvori 'kablosvksa i sateltiska'... Jel' to Extra TV, tj. T-com aka helpdesk sponzorisao? Moramo da li da skupimo donacije da bi mogli da otvorimo dio foruma koji nam je svima potreban?
Sramota!
Do Not Disturb.
Meni je mnogo interesantnije shto nisu "vidjeli" ovaj topik josh.
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=45700
\\OFL•GIC
danas vidjoh da se na extra tv-u mogu citati vijesti sa cafemontenegra
svaka cast....
AJMO CRNA GORO !!!
sto je sa forumom sto se ovako raspada, znaci na koji god podforum hocu da udjem ulazi po 1min
nije stvarno vazda tako ali se cesto deshava(evo zadnjih 15min npr.) ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Hosting firma radi back up u 18:00 svaki dan. Naravno to bi se moglo promjenit da su neki drugi ljudi u administraciji CdM-a.![]()
\\OFL•GIC
udg
P.S. Update se radi u 18:00? A zasto je meni onda trebalo pola sata da otvorim 2 strane [znaci od 1AM pa do sad - 1:40AM]
Do Not Disturb.
Evo sad forum sljaka donekle ok ali sam pokusao da prijavim jednu poruku [vise puta] ali se zaglavi na 'waiting for reply' i nista ne uradi...
Moze li neko od nadleznih da pogleda i izdvoji koji minut za dobrobit foruma ili ce ovaj forum da propada sve vise iz dana u dan?
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks