lopi ,ti kao jedan od naj plejera u mne , bi mogao da preuzmes reprezentaciju![]()
P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !
cele
ja ne umijem da odlucim ko na koju poziciju(jer prvo pojma nemam o cs u , i relativno ga malo igram) ali evo mogu ti nabrojati igrace koji po meni realno zasluzuju mjesto:
nosfe,gigi,pandemonium,svn....ne znam igraju li momci vise posto odavno nijesam dolazio u igraonicu,ali sam cuo da su benito i andrija P. na zadnjem turniru u niksicu,poigravali sa protivnicima bukvalno , i naravno ako bi ova dvojica igrali dodao bix cix/a koji sa gore pomenutom dvojicom najbolje funkcionise.
P: Prodajem kucu sa pogledom na buducnost | info. kuca se nalazi preko puta groblja !
cele
onaj drugi metak sto se ispali iz kalasha sam JA, a onaj prvi metak je isto momak iz Niksica... A Panedemoniumi i cixovi... ne razumijem se u te programe ! ! ! TVRDIM (NE)POBEDIV SAM !
1.Masterhood
2.
3.
4.
....
186.N0sferatujemo-odluceno vasim glasovima!
eh da ... andrija i bentio su sa cixom igrali na sredinu terena zajedno (fudbal)! Prichao o njima ili Gatuzu,Prilu i Kaki isto ti je...Previshe se dobro poznaju!!! Npr. Zile je sa njima samo Zdr'ao za Zdra'o
Last edited by Mudovishte; 04-12-09 at 10:24.
Znas sta je prvi metak, za te gore pomenute i cuh da ne saradjuje sa njima ispod su mu nivoa![]()
Mogu li ja na 344. to mi je srecan broj ?
Ko bi sad igrao u prvih pet ako ima uopste 5 ljudi sto igraju cs hehehe
z490-I
Intel® 10700K
EVGA 2080TI
FURY DDR4 32GB
512GB 970 PRO NVME M.2
Lopi obavezno to se podrazumjeva :monkey: :ass:
Last edited by Mudovishte; 18-11-09 at 13:26.
Zile je prejak mora on igrat![]()
Kakve nezrele i nepotpune djece sve ima.
Treba tu djecu popunit, nek se uche od malih nogu...![]()
#fakenews
Mrvaaaa oglasi se selektoru!!!
fearless kumitos cuo sam da si dobro upucen u ovu cs scenu o.O
btw obelixe ta ti je prava![]()
Last edited by Mudovishte; 09-12-09 at 19:55.
Proci ce ESL,proci ce Clanbase,a necemo imat 5 ljudi koji ce se skupit i ucestvovat.
ima 5 ljudi samo da se porazgovara o tome![]()
mrki trebao si nesto vidjet... evo da napisem 5 ljudi koji trenutno zasluzuju da igraju...
1.Gigi
2.N0sfe
3.cIx
4.Zile
5.Vela/Vuleta/Pedja/ (boko,andro ako ne bude utakmica))
Mislim da se po skilu dosta napredovalo u odnosu na zadnji mec reprezentacije,ali se nazadovalo po pitanju gejmera i ekipa... Lopi
realno.....
Napredovali smo,ali u klikerima.
Last edited by IJa; 21-12-09 at 19:40.
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Vjerovatno pokushavash preko non-steama... Najlakshe ti je da skinesh sk player ili neki slichan i pushtish preko njega...
#fakenews
svakako izgubili :P
ljudi ko zna odakle da skinem wh speed ili cit nek se javi na pm.unaprijed hvala!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks