Hanescu V-Youzhny M 2:1 4.00
ima li dje tenis da se odigra na tacan rezultat, u Podgorici ?
edit:
strazbur - arles 1
sedan - ajaccio 1
notingam - watford 3+, gg
bohemians - dundalk 3+
skantorp - midlzboro 4+ podrzavam, sigurnije 3+
sanderlend - celzi 2, rizicno 2-2 [mada ga sanderlend nece davat u prvo, a mozda ni do kraja]
Last edited by BlackVelvet; 18-08-09 at 13:07.
Who let the dogs out
FC Chesterfield - Notts County 2 ili t2 2+
Sta bre nema, dje zivite vi.Meridijan! 3.4 kvota.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Probable line ups:
SPORTING (4-3-1-2): Rui Patricio; Pedro Silva, Anderson Polga, Carriço, Marques; Moutinho, Veloso, Vukcevic; Matias; Liedson, Postiga.
FIORENTINA (4-4-2): Frey; Comotto, Gamberini, Dainelli, Pasqual; Marchionni, Zanetti, Montolivo, Vargas; Gilardino, Mutu.
CS Fotbal Club Timişoara: 29 Costel Pantilimon - 2 Éder Bonfim, 6 Daré Nibombé, 28 Marián Čišovský, 10 Artavazd Karamyan - 7 Stelian Stancu, 5 Dan Alexa (cap.), 13 Cristian Scutaru, 11 Arman Karamyan - 18 Gigel Bucur, 27 Lukáš Magera
VfB Stuttgart: 1 Jens Lehmann - 27 Stefano Celozzi, 5 Serdar Tasci, 17 Matthieu Delpierre, 15 Arthur Boka (21 Ludovic Magnin) - 28 Sami Khedira, 11 Thomas Hitzlsperger (cap.) - 13 Timo Gebhart, 23 Aliaksandr Hleb - 29 Pavel Pogrebnyak, 18 Cacau (9 Ciprian Marica)
Temisvaru nedostaje pouzdan CD, tako da ga mozda i prime onda.
Fiorentina je igrala neubjedljivo na pripremama, isto kao Sporting protiv Twentea. Prevelik posjed lopte a nidje sansi. Njihova tipicna igra... To je nekako za izbjegavanje...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Seltik-Arsenal tip 1X kvota 1.77 Meridian
Mnogo je potcijenjen Seltik ovdje,posebno sto je poznato kako Seltik igra meceve Evrope kod kuce.Imao je niz od preko 30 meceva bez poraza na svom stadionu,dok to nije prekinula Barsa prije 2 god.Mnogi se vode pobjedom Arsenala nad Evertonom,pa je kvota od 4 na Seltik prevelika
Arsenalu nedostaju Denilson, Walcott, Djourou, Rosicky, Fabianski, Nasri, mozda denilson i zaigra ali nije sigurno, ali pazite im startnu postavu bez ovih gore...
Almunia, Sagna, Vermaelen, Gallas, Clichy, Eboue, Song, Diaby, Fabregas, Arshavin, van Persie, Eduardo, Mannone, Bendtner, Ramsey, Wilshere, Gibbs, Silvestre ... mislim ekipa za reskept. Jos posle 1:6 protiv evertona za vikend, nikako ne bih odigrao na Celtic.
I Celtic ima dobru ekipu,i dobro su odigrali u goste protiv aberdina 1:3, a nocas igraju
Boruc, Hinkel, Naylor, Caldwell, Fox, O'Dea, Loovens, Scott Brown, N'Guemo, Donati, McGeady, McDonald, Samaras, Fortune, Killen, Maloney, Zaluska, Crosas, Caddis, Ferr
Celtic je zadnju u CL izgubio kuci od Dinama iz Moskve ali ih je zato tresnuo u Moskvi
Ja bih tu odigrao X za neki mali ulog, jer je mec krajnje no bet
Who let the dogs out
Samaras mi je igracina,on je rijesio mec u Moskvi sam soloprodorom
Ja predlazem
Midlzbro 2 (Tuncaj je u formi,masu hvale za njega,ova ekipa zasluzuje Premier ligu)
Dundee 2 (Dundi mnogo kvalitetniji,pokusajte iz 2-2)
Seltik - Arsenal 0-2
Sanderlend-Celsi tip 2 kvota 1.55
Ovdje moram da ispostujem tradiciju jer ih je gost 9 puta za redom dobio.Sanderlend u sledecem kolu docekuje Blekburn,pa je realnije da izvuku nesto iz toga meca,nego iz meca sa favoritom sa titulu.
Peterborough - WBA 2-2, @4.10 sporting
i ovdje tradicija ubija piterbora, a tek kad se uzme u obzir da je novopeceni prvoligas, a da wba gaji pretenzije da se vrati u premier ligu, onda nema drugog izbora bez 2. Za hrabrije gore napisani prelaz
Who let the dogs out
Sto mislite Sporting-Fiorentina ??
Meni je tu nekako X najrealniji.......Mada kako ovi prodjose Tvente,ne bi se zacudio da ih Mutu,Djila i Joveta nakantaju.....![]()
Sanderlend - Čelzi 1X (2.30, isuviše dobra kvota da zaobiđem, iako ne znam koliko je realno. Ko je gledao kako su igrali protiv Boltona, mogao je da vidi preporođeni Sanderlend)
Vigan - Volvs 1
FK Kopenhagen - APOEL 1
Seltik - Arsenal 3+
Sporting - Fiorentina 3+
Blekpul - Derbi 3+
Kolčester - Gilingem 3+
Kopenhagen-apoel 1
sherif-olimpiakos 2
celtic-arsenal 2
timisoara-stutgart 2
caen-dion 1
bristol city-QPR 1
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Kopenhagen-apoel 1
sherif-olimpiakos 2
celtic-arsenal 3+
timisoara-stutgart 2
wigan-wolves 1
ham kam-sogndal 3+
sa 5 eura, puna kapa
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
otrpilike sam i ja to igrao
Ja smatram da je Wigan bas protivnik po mjeri Vulvsa i da ce biti nadigravanja tu,i golova![]()
Midlsboro 2
Dandi 2-2
Reding 3+
Roteram 2
Vigan 1
Kopenhagen 1-1
Kvota 95.27
Last edited by PERPER; 18-08-09 at 18:26.
a sto se radi...
celtic-arsenal X
Sporting-Fiorentina 1x
...
?
Sunderland v Chelsea 2
Sporting v Fiorentina 1
Wigan v Wolverhampton X2
Ipswich v Crystal Palace 1
Swansea v Reading 2
?
Scunthorpe - Middlesbrough 2 2.25
Eo Wigan gubi, ja mislim da nema ko ga nije igrao...
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks